Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hala geliyor miu o fena çarpıyor ayyy bdv girdim girmez olaydım yazmadan kaçtım yazaydim banim garantiydi

Bak gene sulu yemek yok.. çok kuru besleniyorsun donna balım.. o yediğin ceviz vs çoook faydalı ama biliyorsun fazlası da zararlı çünkü yağ oranı çok yüksek... hadi göreyim sulu yemekler artık
Tek sevdiyim yayla corbasi, 2 gun ard arda pancarla kapya biberi blendrden gecirip corba yaptim, sen onlari gormedin Miu, o da beni ishal yapti

Bu hafta hedefe ulaşırsam listeye alcak mısın. Beniiii

Bide beklenen regl geldi demek onun ödemi varmış e tabi bide gecikincee. Onu da yazmıştım geçmişte ama okumadın sanırım onu o bayaa geçmişte kaldıydı

Kizlar menu verip temizlige devam.Annem olunca hic bitmiyo oturma darlaniyorum kalk bibis yap diyip duruyo kadin

Sabah 11.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 muz
10 cig badem

Aksam 17.30
1 tabak kabak yemegi
3 tane serce parmagimdan kucuk kiymali karalahana sarmasi

Su 3 e yanasti.
Spor simdilik ev temizliginden ibaret
@MiuLego

Hala geliyor miu o fena çarpıyor ayyy bdv girdim girmez olaydım yazmadan kaçtım yazaydim banim garantiydi
Ooo hala sancıları var aman diyim

Kız bdv de ne işin var ben zaten artık çoğu konunun yalan olduğuna inanıyorum. Bir de cidden insanı mutsuz ediyor orası girme ya
Tek sevdiyim yayla corbasi, 2 gun ard arda pancarla kapya biberi blendrden gecirip corba yaptim, sen onlari gormedin Miu, o da beni ishal yapti
Oyyy yaptın mı :)
Domates çorbası tavuk çorbası falan sevmez misin kuzjm?
Beni hic sorma zaten
Anam trip üstüne trip yiyom

Naptın gitti mi bitti mi misafirler berna hanım.. sporlar yapılıyor mu? Yoksa artık çiviliyi sırtında hissedeceksinben anlamam o spor yapılacak çünkü
Bdv uzak dur White bdv uzak dur White aklindakiler sana kalsın White tamam mı bak

İyi aksamlar kizlar
Menu yazayim
Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 3 ceviz 1 tane biber

Ara
Sade turk kahvesi 2 tane kayisi kurusu

Aksam
Zeytinyagli pirasa 6 kasik yedim
1 kase bol biberli limonlu yogurt
2.5 litre su

Okumadım geçmişe dalmadım kuzummm
Ohhh regl de geldiyse iyi eksi gelecek desenee:)

Senin daha 1-2 hafta daha bakarım ben kilo verme istatistiğine.. bir de sen izinden döneceksin en uygun ortamı bulmak lazım listeye almak için. O ortamı yakaladığımız an inşallah alacağım balım
Spoooorrrrr

Artık menüne bakmıyorum berna sporu çok aksattın yahu

Olmaz kiiiii
Kızıyorum

Akşam.aksam iyi dalacaktim tuttum kendimi kiz ben hiç yazmam hani anneler falan çocuk konusunda yardım konuları olmadık ca ama bi denk geldi sorma

İyi aksamlar kizlar
Menu yazayim
Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 3 ceviz 1 tane biber

Ara
Sade turk kahvesi 2 tane kayisi kurusu

Aksam
Zeytinyagli pirasa 6 kasik yedim
1 kase bol biberli limonlu yogurt
2.5 litre su
Harika bir menü kuzucummmm
Afiyet olsun tertemizzz

Spor?

İzinden dönmüş mü sayılcamm.. ama izine ayrıldığım kiloma çok var daha.. yıllar geçti üstünden.. hem nasıl bir uygun ortam meselaa

SPORLAR NEDEN BU KADAR AZ ACABAAA

Ciddi kızıyorum ama

Hiç yakışmıyor takımımızaaa

Zayıflayıp hamur kıvamında bedenlerimiz mi olsun?

Herşey eksi değil ki

Eksi gelse de istediğiniz beden löp löp yumuşak beden mi?

Herkesin sporuna fena taktım ben şuan fenaaa

Gece 1 saat geç uyumacak ya da sabah erken uyanılacak

Anlamam

Yarın yaparım mium kızma valla fenayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…