Hala geliyor miu o fena çarpıyor ayyy bdv girdim girmez olaydım yazmadan kaçtım yazaydim banim garantiydiHmm demek öyle cadılar siziiiii
Elimde kalırsınız bak... severken ama
Ni dimik pişman değilim yahu... pişman olmak lazım banuuuuu
Fit kurabiye mi yaptın harikaaaaaaaa afiyet olsunnnn
Süpersin eflalimmmm
Afiyet olsuuun
@CocoChanelmademoiselle dün sorduğun soruya istinaden.. elbette ki o kurabi yi yemem balım.. paket gıda o.. tb undan yapılıyor demesine kanma.. içindeki şekeri yağı leş atıyor.. aman diyim..
Bak bunu yap kendi kurabini yapıp gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
Vaaay helal çakılım
Aus beni kese ancak paklar la
Dikkat kaptanım fazla radyasyona maruz kalma
Bak gene sulu yemek yok.. çok kuru besleniyorsun donna balım.. o yediğin ceviz vs çoook faydalı ama biliyorsun fazlası da zararlı çünkü yağ oranı çok yüksek... hadi göreyim sulu yemekler artık
Afiyet olsun makbul ben çok beğendim ama :)sporu da eklemişsin misss
Afiyt olsun balımmm
Akşam yemeğini erken yemişsin.. sonra da leblebi yemişsin.. leblebi akşam saatlerinde dikkat emi miktarı az olsun mümkünse olmasın çünkü karbon
Firdevs gitti mi oyy Allah kavuştursun kuzum
Hadi bakalım başlayalım artık
Hindi fümepaket gıda
Cola zeroasla kabul edilemez fitim hiiiç gerek yok cola zero suz da yaşayabiliriz değil mi?
Spor çok az ama başka spor da yapılacak mı acaba???
Ne ağrın var geçmiş olsun vaytım
Tek sevdiyim yayla corbasi, 2 gun ard arda pancarla kapya biberi blendrden gecirip corba yaptim, sen onlari gormedin Miu, o da beni ishal yaptiBak gene sulu yemek yok.. çok kuru besleniyorsun donna balım.. o yediğin ceviz vs çoook faydalı ama biliyorsun fazlası da zararlı çünkü yağ oranı çok yüksek... hadi göreyim sulu yemekler artık
Beni hic sorma zaten
Ooo hala sancıları var aman diyimHala geliyor miu o fena çarpıyor ayyy bdv girdim girmez olaydım yazmadan kaçtım yazaydim banim garantiydi
Oyyy yaptın mı :)Tek sevdiyim yayla corbasi, 2 gun ard arda pancarla kapya biberi blendrden gecirip corba yaptim, sen onlari gormedin Miu, o da beni ishal yapti
Anam trip üstüne trip yiyomBeni hic sorma zaten
Bdv uzak dur White bdv uzak dur White aklindakiler sana kalsın White tamam mı bak
Domates severim ama mevsimi gecti diye almiyorum. Tavuk ola bilir ama :)Oyyy yaptın mı :)
Domates çorbası tavuk çorbası falan sevmez misin kuzjm?
Okumadım geçmişe dalmadım kuzummmBu hafta hedefe ulaşırsam listeye alcak mısın. Beniiii
Bide beklenen regl geldi demek onun ödemi varmış e tabi bide gecikincee. Onu da yazmıştım geçmişte ama okumadın sanırım onu o bayaa geçmişte kaldıydı
SpoooorrrrrKizlar menu verip temizlige devam.Annem olunca hic bitmiyooturma darlaniyorum kalk bibis yap diyip duruyo kadin
Sabah 11.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 muz
10 cig badem
Aksam 17.30
1 tabak kabak yemegi
3 tane serce parmagimdan kucuk kiymali karalahana sarmasi
Su 3 e yanasti.
Spor simdilik ev temizliginden ibaret
@MiuLego
Akşam.aksam iyi dalacaktim tuttum kendimi kiz ben hiç yazmam hani anneler falan çocuk konusunda yardım konuları olmadık ca ama bi denk geldi sormaOoo hala sancıları var aman diyim
Kız bdv de ne işin var ben zaten artık çoğu konunun yalan olduğuna inanıyorum. Bir de cidden insanı mutsuz ediyor orası girme ya
Oyyy yaptın mı :)
Domates çorbası tavuk çorbası falan sevmez misin kuzjm?
Anam trip üstüne trip yiyom
Naptın gitti mi bitti mi misafirler berna hanım.. sporlar yapılıyor mu? Yoksa artık çiviliyi sırtında hissedeceksinben anlamam o spor yapılacak çünkü
Harika bir menü kuzucummmmİyi aksamlar kizlar
Menu yazayim
Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 3 ceviz 1 tane biber
Ara
Sade turk kahvesi 2 tane kayisi kurusu
Aksam
Zeytinyagli pirasa 6 kasik yedim
1 kase bol biberli limonlu yogurt
2.5 litre su
Yahu bakma valla bak cidden çoğu kavga için çoğu ortalık karıştırmak için yazıyorAkşam.aksam iyi dalacaktim tuttum kendimi kiz ben hiç yazmam hani anneler falan çocuk konusunda yardım konuları olmadık ca ama bi denk geldi sorma
Okumadım geçmişe dalmadım kuzummm
Ohhh regl de geldiyse iyi eksi gelecek desenee:)
Senin daha 1-2 hafta daha bakarım ben kilo verme istatistiğine.. bir de sen izinden döneceksin en uygun ortamı bulmak lazım listeye almak için. O ortamı yakaladığımız an inşallah alacağım balım
Bu tam banlik amaYahu bakma valla bak cidden çoğu kavga için çoğu ortalık karıştırmak için yazıyor
Yarın yaparım mium kızma valla fenayimSPORLAR NEDEN BU KADAR AZ ACABAAA
Ciddi kızıyorum ama
Hiç yakışmıyor takımımızaaa
Zayıflayıp hamur kıvamında bedenlerimiz mi olsun?
Herşey eksi değil ki
Eksi gelse de istediğiniz beden löp löp yumuşak beden mi?
Herkesin sporuna fena taktım ben şuan fenaaa
Gece 1 saat geç uyumacak ya da sabah erken uyanılacak
Anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?