Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İzinden dönmüş mü sayılcamm.. ama izine ayrıldığım kiloma çok var daha.. yıllar geçti üstünden.. hem nasıl bir uygun ortam meselaa
Evet izinden dönmüş sayılacaksın.. 6 aydan uzun süre geçtiği için de artı da olsan girebileceksin.. o arttı izin kilonun %5 inden fazla ise tabi.. en son baktığımda öyleydi..

Her türlü artıyla listeye gireceksin.. o artı yüzden de etap sayısına bölğnecek minik bir eksi yüzde gelecek listeye.. ama eksi.. liste ortalamasını azaltacak o da..

Uygun ortam da şöyle.. ortalamayı etkilemeyecek durumda olunca.. mesela ortalamamız zaten yüksek zaten derecedeyiz ve sen girince o derece etkilenmiyor.. alırım listeye.. ya da var olan sıralamayı etkilemiyor senin ortalama o zaman.. cumaları ben hep hesaplıyorum onları :)
Bu tam banlik ama yoruar süperrrrrrrrr
Falakaya yatırırım seni he!

Cuma oglumu doktora götürdüm tek basima tahliller ultrasonlar beter haldeydim ama dun yaptim.Bugun de yapcam inşallah. Kizkardesim bu aksam gidiyo annem de onumuzdeki cumartesi nasipse.tam 1 ay uzerine ev bosalacak.Ben degil de esim artik iyice fena oldu yanastirmiyom kendime

İsyan diye bağıracak adamcağız artık

Hatun zayıflıyor güzelleşiyor ben yanaşamıyorum diyecek

Yap kuzum spor

Bugünkü menü bildirimim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalik, yeşil acı biber
1 dilim tb ekmeği
2 bardak çay
5 tane siyah zeytin

Ara
Sade türk kahvesi

Ara
1 tane mandalin

Akşam
Haşlanmış tavuk but 1 tane baharatlı
Salata
1 küçük kase yoğurt

Su 3 lt

@MiuLego
Mortim Sarayca

Afiyet olsun

Kaptancım şimdi benim için durum şöyle sana da bir danışmış olayım. Ben istesem istediğim kiloya gelene kadar hunharca spor yaparım. Kafama koyayım yeter. Daha önce de yaptım. Ama o tempoyu hayat boyu sürdüremem bi noktada bayar beni o tempo bırakırım e tabi geri alırım kilo diye korkuyorum. O yüzden hayat boyu sürdüremeyeceğim bi tempoya sokmak istemiyorum kendimi. Hergün yarım saat bişeyler yapsam bunu devam ettirebilirmişim gibi geliyo. Sen ne diyosun bu işe
Hımm tabi ben kendimi hiç izinden dönecek gibi düşünmemiştim haklısın

Tamam miumm bende diyet kurabiye zannedip atladiydim hemen neyse ki arkadaslar sagolsunlar durdurdular :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…