Triplim 2 gün menün de be kadar güzel yahu
Çok zevk alıyoruz şuan harikaaaahala geldiii ağrısı çok zevkli
Vay vat vaaaaaayyyyyyy oh be gözüm gönlğm spor bildirimi ile açıldıııııSpor bildirimim
cuma
60 dk tempolu yürüyüş : 150
Leslie 45 dk : 135
Toplam : 285
Cumartesi
Leslie : 45 dk :135
Tempolu yürüyüş 100 dk: 250
Toplam: 385
Pazar
Tempolu yürüyüş 80 dk: 200
Leslie 45 dk : 135
Toplam : 335
@MiuLego
@nehirnil111
@Sarayca
Balım günlük hareket şart.. bu ömür boyu şart..Kaptancım şimdi benim için durum şöyle sana da bir danışmış olayım. Ben istesem istediğim kiloya gelene kadar hunharca spor yaparım. Kafama koyayım yeter. Daha önce de yaptım. Ama o tempoyu hayat boyu sürdüremem bi noktada bayar beni o tempo bırakırım e tabi geri alırım kilo diye korkuyorum. O yüzden hayat boyu sürdüremeyeceğim bi tempoya sokmak istemiyorum kendimi. Hergün yarım saat bişeyler yapsam bunu devam ettirebilirmişim gibi geliyo. Sen ne diyosun bu işe
Hımm tabi ben kendimi hiç izinden dönecek gibi düşünmemiştim haklısın
Kömbe beydiBen kirlendim kızlar 1 tane kombe yedımpoposu kaldırayım da 500 ip atlatayım
Aynen kuzum ben de almıştım da.. içindekilere bakınca.. cık .. yenmez yaniTamam miumm bende diyet kurabiye zannedip atladiydim hemen neyse ki arkadaslar sagolsunlar durdurdular :)))
Aynı onun tadinda bi kurabiye yapcam bendeAynen kuzum ben de almıştım da.. içindekilere bakınca.. cık .. yenmez yani
Yeşil mercimek yahnisi ne oluyor eflalim?10 aralık menüsü
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen : Tavuklu salata
Ara: 2 fit kurabiye
Akşam : 1 tabak yeşil mercimek yahnisi
Su: 2 litre
Spor : 45 dk leslie fat mile
@MiuLego
Harikaaaaa çiçeaaaammmmmMium balim canim burdayken menumu yazayim hemen
Sabah= 1 dilim yumurtali tb ekmek ustune
Peynirli limonlu yarim avakado
Ara= 1 elma
Oglen= 1 er kase tarhana corbasi ve yogurt
Ara= 2.5 saat yuruyus tempolu
Aksam 18.30= 3 kasik et doner ve 2 bardak ayran, biraz minik domates
@MiuLego
Aynen coco yaparsın çok da güzel olur ben yapmıştım eskiden misti valla gönül rahatlığıyla da yedimAynı onun tadinda bi kurabiye yapcam bende
Çok teşekkür ederim canım evet artık hergün böyle olacağımTriplim 2 gün menün de be kadar güzel yahu
Listedeki tripliyi okudum ben resmen
Bi mutluluk geldi bana yaşasın dedim
Maşallah kzuucummm aynen devam:)
Çok zevk alıyoruz şuan harikaaaa
Vay vat vaaaaaayyyyyyy oh be gözüm gönlğm spor bildirimi ile açıldııııı
Balım günlük hareket şart.. bu ömür boyu şart..
Sağlıklı bir hayat için..
Mesela hergün 60 dk tempolu yürüş ya da leslie 3 mile (45 dk sürüyor)
Bunu ömür boyu yapabilirsin..
Bunun yanında diyet döneminde sıkılaşmak için bölgesel yapmalısın. Evet diyet bitince bırakabilirsin bölgesel çalışmayı. Ömür boyu yapman da gerekmez. Ve bu sana bıraktın diye kilo aldırmaz. Çünkü bölgesel zaten kilo verdirmez sıkılaştırır. Ve bizim diyet süresince sıkılaşmaya ihtiyacımız var
Kömbe beydi
1000 ip anca temizler gibi geldi isminden
İp atlarsan temizlenirsin göreyim seni makbuşum
Bir de sabah sutlu nescafe ictim bir bardak kahvalti da ustune bir de sade kahve ictim. Cok hostu cok zevk aldimMium balim canim burdayken menumu yazayim hemen
Sabah= 1 dilim yumurtali tb ekmek ustune
Peynirli limonlu yarim avakado
Ara= 1 elma
Oglen= 1 er kase tarhana corbasi ve yogurt
Ara= 2.5 saat yuruyus tempolu
Aksam 18.30= 3 kasik et doner ve 2 bardak ayran, biraz minik domates
@MiuLego
Yapcamsimdi yemegi sindireyim deHarikaaaaa çiçeaaaammmmm
Spor spooooor
Reglken spora asılıyorduuuuk
Aynen coco yaparsın çok da güzel olur ben yapmıştım eskiden misti valla gönül rahatlığıyla da yedim
Ay süper yahuÇok teşekkür ederim canım evet artık hergün böyle olacağım
Yemekten 2 saat sonra en az çiçeaaamYapcamsimdi yemegi sindireyim de
Ben de bayılırım afiyet olsun ohBir de sabah sutlu nescafe ictim bir bardak kahvalti da ustune bir de sade kahve ictim. Cok hostu cok zevk aldim
@MiuLego
Spor mu spormu dedin miuHarika bir menü kuzucummmm
Afiyet olsun tertemizzz
Spor?
Evet evet eşim de söyledi bugün hadi toparladın dedi.Ay süper yahu
Senin içinde var bu irade zaten ben hiç şaşırmıyorum ki
Mortin kimdi kuzum?
Çok geçmiş olsun canım yaa Rabbim acil şifalar versin inşallahSpor mu spormu dedin miu
Nefesimi baska yerden aliyorum
O kadar hastayimki cocukla yine dun acildeydik gece 5 de yattik bu kezde orta kulak iltihabi dediler kriz gecirecektim dun agridan altina isedi cocuk.Valla ev isi yaptim bi dunya ne vardi kendi evim olaydida dinleneydim
Aman ben oraya girince ruhum daraliyor psikolojim bozuluyor....hic bakmiyorum arada kizlar bi konu var derse meraktan bakiyom bisey yazmadan cikiyorumBdv uzak dur White bdv uzak dur White aklindakiler sana kalsın White tamam mı bak
Kuru soğan ve yeşil mercimeğin pişmiş hali.Yeşil mercimek yahnisi ne oluyor eflalim?
Ay çok güzel çoook besleyici harika bir menü buuuu
Leslie de yapılmışşş
Mekik de çek kzuucum karın bölgen için
Günde 50 adet ile başla sen :)
Amin melegim cok aminÇok geçmiş olsun canım yaa Rabbim acil şifalar versin inşallah
Canım cook gecmis olsun.. Allah yardimcin olsun..Spor mu spormu dedin miu
Nefesimi baska yerden aliyorum
O kadar hastayimki cocukla yine dun acildeydik gece 5 de yattik bu kezde orta kulak iltihabi dediler kriz gecirecektim dun agridan altina isedi cocuk.Valla ev isi yaptim bi dunya ne vardi kendi evim olaydida dinleneydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?