Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah kuzum sen hastaydın doğru geçmiş olsun oyyy
Evet evet eşim de söyledi bugün hadi toparladın dedi.

Sarayca canım mortim
Ooooo sarayca da fena geliyordu çok zevkli olacak sizi izlemek
Anladım yeşil mercimek yemeği :)

Doyurmuyor mu o menüler eflalim peki?
Hedefe de az kaldı.. sıkılırsın normal de .. ne bileyim şöyle ne yemek istiyorsun mesela?

Evet meta yavaşlıyor derler 30 dan sonra bu gerçek ama iyi de gidiyorsun.. aynaya bakınca mutlu oluyorsun.. koruma çok zevkli inan.. sabır lazım bıkıp bırakınca dön başa olacak.. detoks yapma bence zaten artık:)) sporla kapatırsın arayı

Ada ben de teras dubleks bi evde oturmuştum

Gerçekten işkence gibiydi

Isınmaz buz gibi.. ev gibi de değil yahu yarısı üstte yarısı altta.. o terası bile doğru dürüst kullanmamıştık.. halbuki nasıl heves etmiştik taşınırken.. yok ya aynen boşuna çile öyle evde yaşamak..

Sevindim bu karara:)

Harikaaaaa çiçeaaaammmmm

Spor spooooor
Reglken spora asılıyorduuuuk

Aynen coco yaparsın çok da güzel olur ben yapmıştım eskiden misti valla gönül rahatlığıyla da yedim
Kuşum bisey sorcam,simdi ben ayagimdan ötürü spora gidemedim uzun bir zaman malum.yattim durdum.göbekte tekrar çıktı sanki.yeniden spora baslamam lazim.simdi ayagim gecti yarin başlayayım diyorum ama ya hamilelik olursa?yani pek umudum yok ama,yinede hamilelik varsa ve spor salonuna gitsem sıkıntı olur mu acaba?bu sogukta da disarda ac karnina yürümek zor olur gibime geliyor.yoksa spor salonuna gidip cok aşırı tempolu olmayacak sekild3 mi yurusem napsm?

Aynen canim normal 4+1 bulacam fazlaliklarim yukarda onlarida kullanmiyorum atacam ...ayy cocuk olunca ev isinmiyor tedirgin olduk artik bundan sonra son kat tutmam...yazin felaket sicak kisin soğuk.. dedigin gibi bir kez terasta oturmadık...

Ben de duz ev seviyorum. Ama yazlik yerlerdeki teraslar ve mangallar da hosuma gitmiyor degil. Surekli oturamam ama. Dogru bir karar vermissiniz canim

Canim hamilelik olasiligini dusun derim kardio yapmasan iyi olur....gerci ben hamile oldugumu bilmeden yuruyus bandi ve eliptik yapmıştım ama yinede tehlikeye atma derim

Aynen canim normal 4+1 bulacam fazlaliklarim yukarda onlarida kullanmiyorum atacam ...ayy cocuk olunca ev isinmiyor tedirgin olduk artik bundan sonra son kat tutmam...yazin felaket sicak kisin soğuk.. dedigin gibi bir kez terasta oturmadık...
Yaz başı biz de tasinacagiz ada ben evinden memnun 3+1 geniş çok ama çok sıcak yazında seerin ama wv işte kendimizin olmayınca ev sahibine bağımlı oluyorsun

Cocom hiç hamile olmadıpğım için birşey diyemiyorum ki ben şimdi ya yanlış bişey dersem

Şahsi fikrim yürüyüşten zarar gelmez..
Hoplamalı zıplamalı sporlar olmadıkça tempolu yürüyüş iyidir bence.

Amaaa....

Hamile olmuş arkadaşlar helpppppppppppp
Kız aynen

Şuan oturduğum ev 4+1 benim.. tüm odalar elimin altında oh mis.. balkon var yetiyor baya da kullanıyoruz.

Canım işin özü aynaya bakınca mutlu olmuyorum ben. Bu beni yıpratan yoran. Hiç spor yapmıyor değilim ki niye bedenim farketmiyor bölgesel evet bölgesel şart ama içimden gelmiyor bir türlü, alt karnımı hissetmiyorum ben hala bu yüzden içime çekdiğimi anlayamıyorum, o zaman da istek heves kalmıyor.
Yemek mesela bugün hep hamur işi istedi canım. Doymadım, iştahla zevkle yiyemiyorum artık.
Aslında diyet yapıyormuş gibi hissetmek istemiyorum, hayatımın merkezi olmadan sakince kasmadan olsun istiyorum.
Rüyama bile giriyor, gün içinde diğer öğün ne olsun diye düşünüyorum, akşam yatarken sabah ne yiyicem diye düşünüyorum.
Ya çok saçma kendimi bile anlatamıyorum.
Böyle adam akıllı bedenim değişmiş olsa böyle bir bıkkınlık olmazdı sanırım

Coco senin hedefin kaçtı balim

Ben de duz ev seviyorum. Ama yazlik yerlerdeki teraslar ve mangallar da hosuma gitmiyor degil. Surekli oturamam ama. Dogru bir karar vermissiniz canim
Hic isinmiyoruz cicecegim alt kimsuma sordum bi kis boyunca 42 derece kombi ev cok sicak oluyor diyor. Kii osmaniye gibi iklimi ılıman bi yerde yasiyoruz kar yok ..buna ragmen bazen 60 a bile alıyorum ısınmıyor ev...

Eflalim sana şaka gelir belki ama şöyle diyeyim ben kendimin ne kadar zayifladigimi hiç anlayamadım hatta o yüzden 48 diye tutturdum çünkü bu kiloda kendi şişman hissediyordum ama eski resimleri ve şimdiki halime bakınca cakozladim işi 46 48 beden giyen ben 34 beden giyorum ve hala obezim diye geziyorum sakın aynaya bakarak karar verme bu duruma

Eflalim kendine acımasız davranıyorsun. Bedenin değişti.. bunu sen fark edemiyorsun belki ama fotolarından da çevrendeki insanların zayıflamışsın sözlerinden de belli..

Ha tam değişiklik diyorsan o bölgeselle olur.. evet sıkıcı evet can istemiyor.. ama bunca fedakarlık yapıyorken onu da yapmak süreci kısaltmak lazım. Ben de ayıla bayıla yapmıyorum mesela..

İzine ayrılıp sakince devam etmen lazım diyeceğim. E ama izindeki durum da ortadaydı kuzum. Olmuyır yani

Hic isinmiyoruz cicecegim alt kimsuma sordum bi kis boyunca 42 derece kombi ev cok sicak oluyor diyor. Kii osmaniye gibi iklimi ılıman bi yerde yasiyoruz kar yok ..buna ragmen bazen 60 a bile alıyorum ısınmıyor ev...
Kuzum peki neden nisani bekliyorsunuz. Hem simdi kiralar daha uygun olmaz mi. Kisi da sicak gecirirsiniz

Yaz başı biz de tasinacagiz ada ben evinden memnun 3+1 geniş çok ama çok sıcak yazında seerin ama wv işte kendimizin olmayınca ev sahibine bağımlı oluyorsun
Evet canim tayincilerde oyle oluyor bizde oradan oraya geciyoruz.. bu ili hic sevmedim fazla kalmak istemiyoruz ilk tayinle gitmek istiyoruz bakalim...tasin tasin esyalar yiprandi valla

Canim hamilelik olasiligini dusun derim kardio yapmasan iyi olur....gerci ben hamile oldugumu bilmeden yuruyus bandi ve eliptik yapmıştım ama yinede tehlikeye atma derim
bende korkuyorum aslında bebek yoktur kesin yine ama umut etmekten vazgecemiyorum ya varsa diyorum
tamam sagol kuzum.aslinda 1 hafta sonra hamile olup olmadigim ortaya cikar ama sanki evde durdukca sisiyorum.leslie de baya hareketli bi spor cesaret edemedim bilemedim yaa belki sabahlari tempolu olmasa da cok,normal bi yürüyüş yapabilirim

Coco senin hedefin kaçtı balim
52 idi kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…