Leslie yapma kokoşum zaten.. yürüyüş..bende korkuyorum aslında bebek yoktur kesin yine ama umut etmekten vazgecemiyorum ya varsa diyorum
tamam sagol kuzum.aslinda 1 hafta sonra hamile olup olmadigim ortaya cikar ama sanki evde durdukca sisiyorum.leslie de baya hareketli bi spor cesaret edemedim bilemedim yaabelki sabahlari tempolu olmasa da cok,normal bi yürüyüş yapabilirim
52 idi kuşum
Canim , esimin bi sinavi olabilir subat gibi o sinav olur kazanirsa zaten baska ile gideriz o yuzden bekliyoruz...Kuzum peki neden nisani bekliyorsunuz. Hem simdi kiralar daha uygun olmaz mi. Kisi da sicak gecirirsiniz
Biz tayincide değiliz kuzum İstanbul o konuda fena adam en fazla bir yıl kontrat yapıyor çünkü bana seneye uygukacagi zam en fazla tüfe oranı oluyor ama yeni kiracıya 300 400 daha fazlaya veriyor burasi böyle bu benim 5 yılda 3 evim bakalım ne olacak sonumuzEvet canim tayincilerde oyle oluyor bizde oradan oraya geciyoruz.. bu ili hic sevmedim fazla kalmak istemiyoruz ilk tayinle gitmek istiyoruz bakalim...tasin tasin esyalar yiprandi valla
Sürekli evde uzanarak yatmak odem yapar mu sence kuşum?Leslie yapma kokoşum zaten.. yürüyüş..
Ha ona da için rahat etmezse bir hafta yapma ..
Ama sende bariz fark var bende çok bariz bir fark yok, tıknaz duruyorumEflalim sana şaka gelir belki ama şöyle diyeyim ben kendimin ne kadar zayifladigimi hiç anlayamadım hatta o yüzden 48 diye tutturdum çünkü bu kiloda kendi şişman hissediyordum ama eski resimleri ve şimdiki halime bakınca cakozladim işi 46 48 beden giyen ben 34 beden giyorum ve hala obezim diye geziyorum sakın aynaya bakarak karar verme bu duruma
Biliyorum bölgesel şart hatta pilates şart. Bana iyi gelmişti pilates bir dönem yapmıştım.Eflalim kendine acımasız davranıyorsun. Bedenin değişti.. bunu sen fark edemiyorsun belki ama fotolarından da çevrendeki insanların zayıflamışsın sözlerinden de belli..
Ha tam değişiklik diyorsan o bölgeselle olur.. evet sıkıcı evet can istemiyor.. ama bunca fedakarlık yapıyorken onu da yapmak süreci kısaltmak lazım. Ben de ayıla bayıla yapmıyorum mesela..
İzine ayrılıp sakince devam etmen lazım diyeceğim. E ama izindeki durum da ortadaydı kuzum. Olmuyır yani
Oyy sen beni mi özlediiiin
Cocom su yüzden sordum zaten şuan 54 kilosun 53 kiloda mezun ol geri kalan kilonu yavaş yavaş ver bebek varsa ilk aylar sakat spor plates dahil onerilmiyor hatta yukarı uzanmak bile yasaktır bu aylarda hedefine az kalmış var yada yok yine işini sağlama alma tarafiyim @MiuLego da katılırsa fikrine tabiki bu hafta mezun ol ve korumada yavaş yavaş ver tabiki yine de senin fikrinbende korkuyorum aslında bebek yoktur kesin yine ama umut etmekten vazgecemiyorum ya varsa diyorum
tamam sagol kuzum.aslinda 1 hafta sonra hamile olup olmadigim ortaya cikar ama sanki evde durdukca sisiyorum.leslie de baya hareketli bi spor cesaret edemedim bilemedim yaabelki sabahlari tempolu olmasa da cok,normal bi yürüyüş yapabilirim
52 idi kuşum
Ayyy haklisin canim ev sahipleri cok uyanik.. kiz bizim kendi evimiz malatyada boyle havuzlu kompleksli olan bi sitede... bizim kiracilar kira bu olsun diyorlar esim he diyor.. bu yil artirmasak olur mu diyorlar esim he tamam diyor... en son dayanamadim dedim bu sene artiralim soyledik himm ama bizim kizimiz hasta ne olur artirmayalim da ocak itibari ile artirsak olur mu dediler bizde kiyamadik esimle tamam dedik....zaten ben bizim kiracilara ev sahipleri diyorum... esime ara ara soruyorum ev sahipleri parayi yatirdilar mi diyorum he diyor .. haaa bu arada her ay 10 tl eksik 20 tl eksik yatiriyorlar onada sesimiz çıkmıyor ...Biz tayincide değiliz kuzum İstanbul o konuda fena adam en fazla bir yıl kontrat yapıyor çünkü bana seneye uygukacagi zam en fazla tüfe oranı oluyor ama yeni kiracıya 300 400 daha fazlaya veriyor burasi böyle bu benim 5 yılda 3 evim bakalım ne olacak sonumuz
15 kilo veripte fark olmaması.mumkun değil balım ha senin ki kadar fark yok diyorsan ben 28 kilo verdim nerdeyse iki katı balım ve hala senin verecek 1 bucuk bedenlik bir farkın var ben ilk 2 3 ayda yarım saat egzersiz yaptım bölgesel onun etkisi de çok eflal kuzum sabır balim inanki sıkılasacaksinAma sende bariz fark var bende çok bariz bir fark yok, tıknaz duruyorumanlatamıyorum kendimi. ...
Biliyorum bölgesel şart hatta pilates şart. Bana iyi gelmişti pilates bir dönem yapmıştım.
İzin istemiyorum canım izne ayrılmam. Daha yolum uzun.
Spora yüklenmem şart ve bunun için fırsat oluşturmam lazım.
Çocuklarla çok zor miu, yani benimkilerle, burnumdan geliyor yoğun stres altında spor yapıyorum.
Onlar uyanmadan yapamam ezandan önce uyanıyorlar. Onlar yatınca yapmaya kendimi şartlamam lazım başka yol yok.
En keyif aldığım zaman kahvaltı öncesi, onda da durmuyorlar işte
Yapar tabi ki minnoşumSürekli evde uzanarak yatmak odem yapar mu sence kuşum?
Gece uykusundan fedakarlık etmek gerekecek.. başlayınca gerisi geliyor aslında eflalim başlayana kadar zor spor.. çocuklarla zordur tabi eminimAma sende bariz fark var bende çok bariz bir fark yok, tıknaz duruyorumanlatamıyorum kendimi. ...
Biliyorum bölgesel şart hatta pilates şart. Bana iyi gelmişti pilates bir dönem yapmıştım.
İzin istemiyorum canım izne ayrılmam. Daha yolum uzun.
Spora yüklenmem şart ve bunun için fırsat oluşturmam lazım.
Çocuklarla çok zor miu, yani benimkilerle, burnumdan geliyor yoğun stres altında spor yapıyorum.
Onlar uyanmadan yapamam ezandan önce uyanıyorlar. Onlar yatınca yapmaya kendimi şartlamam lazım başka yol yok.
En keyif aldığım zaman kahvaltı öncesi, onda da durmuyorlar işte
İvit özledim ki çok ki aşırı ki özledim ki ben en çok kiOyy sen beni mi özlediiiin
Gel sen İstanbul daki ev sahiplerinden öğren balım bırak on tl geven banka 2 tl kesmiş bizden kaynaklı değilmiş adam aradı 2 tl eksik neden eksik dekontu gönderdim de öyle sustu lan 2 tl nedir beAyyy haklisin canim ev sahipleri cok uyanik.. kiz bizim kendi evimiz malatyada boyle havuzlu kompleksli olan bi sitede... bizim kiracilar kira bu olsun diyorlar esim he diyor.. bu yil artirmasak olur mu diyorlar esim he tamam diyor... en son dayanamadim dedim bu sene artiralim soyledik himm ama bizim kizimiz hasta ne olur artirmayalim da ocak itibari ile artirsak olur mu dediler bizde kiyamadik esimle tamam dedik....zaten ben bizim kiracilara ev sahipleri diyorum... esime ara ara soruyorum ev sahipleri parayi yatirdilar mi diyorum he diyor .. haaa bu arada her ay 10 tl eksik 20 tl eksik yatiriyorlar onada sesimiz çıkmıyor ...
Evet kuzum doğru dedin ben bi dusuneyik bu mezuniyet işini,bide spor yapmiyim madem 1 hafta daha nolur nolmaz bebek varsa kaybetmek istemiyorum tekrar Allah korusun.eğer yoksa da 1 hafta sonra belli olur haftaya pazartesi yine deli gibi spora baslarim.her sabah cardio ve aksam leslie olarak hedefime ulasirimCocom su yüzden sordum zaten şuan 54 kilosun 53 kiloda mezun ol geri kalan kilonu yavaş yavaş ver bebek varsa ilk aylar sakat spor plates dahil onerilmiyor hatta yukarı uzanmak bile yasaktır bu aylarda hedefine az kalmış var yada yok yine işini sağlama alma tarafiyim @MiuLego da katılırsa fikrine tabiki bu hafta mezun ol ve korumada yavaş yavaş ver tabiki yine de senin fikrin
Ayyy ne bicim insanlar gelsinlerde biz inlara ogretek ev sahipligini insanligi biz hic sesimizi çıkarmıyoruz hatta esim diyor ki bosver 1 ay yatirmasalarda onemli degil demekki yok diyor...biz her ay hic tam kira alamadik hep eksikGel sen İstanbul daki ev sahiplerinden öğren balım bırak on tl geven banka 2 tl kesmiş bizden kaynaklı değilmiş adam aradı 2 tl eksik neden eksik dekontu gönderdim de öyle sustu lan 2 tl nedir be
Bak balım ustune regl görme durumu olanlar bile var ne olur sen de @MiuLego yanlış anlamanın kimsenin mezuniyet i karışmak haddine değil zaten hedefe kalmış iki kilo yoksa korumada verirsin varsa en azından sakata gelmemiş olursun bu benim fikrinEvet kuzum doğru dedin ben bi dusuneyik bu mezuniyet işini,bide spor yapmiyim madem 1 hafta daha nolur nolmaz bebek varsa kaybetmek istemiyorum tekrar Allah korusun.eğer yoksa da 1 hafta sonra belli olur haftaya pazartesi yine deli gibi spora baslarim.her sabah cardio ve aksam leslie olarak hedefime ulasirim
Arkadaştaydım kuzum ondan şeedemedimYapar tabi ki minnoşum
Gece uykusundan fedakarlık etmek gerekecek.. başlayınca gerisi geliyor aslında eflalim başlayana kadar zor spor.. çocuklarla zordur tabi eminim
İvit özledim ki çok ki aşırı ki özledim ki ben en çok ki
Burada böyle balım ornek ayın 5 mi kira günün o gün yatacak ertesi gün yatiriyim dedin yandin alım allah yaniAyyy ne bicim insanlar gelsinlerde biz inlara ogretek ev sahipligini insanligi biz hic sesimizi çıkarmıyoruz hatta esim diyor ki bosver 1 ay yatirmasalarda onemli degil demekki yok diyor...biz her ay hic tam kira alamadik hep eksik
Cok Sagol vaytımm benimBak balım ustune regl görme durumu olanlar bile var ne olur sen de @MiuLego yanlış anlamanın kimsenin mezuniyet i karışmak haddine değil zaten hedefe kalmış iki kilo yoksa korumada verirsin varsa en azından sakata gelmemiş olursun bu benim fikrin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?