hayirli gunler kizlar,
demin girmistim topige ama birden patronum calistigim yere gelince hemen cikmak zorunda kaldim.
gecen hafta 5 yildonumum dolmustu, o da pasta cicek ve 2 hediyeyle gelmis...cok hosuma gitti...
birde ben diplomami almistimya, bana seflik teklif etti calistigim yer icin
tek burasi icinse ben kabul ederim dedim..dua edin kizlar insallah hayirlisi olur...sevincten havalara ucacagim neredeyse...
sehitlerimizden dolayi elim kolum kalkmiyordu, uyusuktum simdi biraz moral oldu..ama Allah sehit ailelerine sabir versin...
ne güzel allah işlerinde başarını daim etsin..inş...şef de olursun bundan sonra şefim derim ben sanaaaaahayirli gunler kizlar,
demin girmistim topige ama birden patronum calistigim yere gelince hemen cikmak zorunda kaldim.
gecen hafta 5 yildonumum dolmustu, o da pasta cicek ve 2 hediyeyle gelmis...cok hosuma gitti...
birde ben diplomami almistimya, bana seflik teklif etti calistigim yer icin
tek burasi icinse ben kabul ederim dedim..dua edin kizlar insallah hayirlisi olur...sevincten havalara ucacagim neredeyse...
sehitlerimizden dolayi elim kolum kalkmiyordu, uyusuktum simdi biraz moral oldu..ama Allah sehit ailelerine sabir versin...
Canım safişim hiç gerek kalmadı.Bugün sabah eksiye düştüğümü gördüm.Az önce dersten geldim ve açtım daha düşük bir rakam gördüm.Nedense sabahları tartı beni yanıltıyor.öğleden sonra daha az çıkıyorum tartıda
evet canim, insallah olurum..patronum ben olamani istiyorum calistigim yerin patronuda kabul ederse ozaman sef olucamAmin canım...
Çok sevindim.Şef oluyorsun demek kaptanım.İnş hakkında hayırlısı olur
ne güzel allah işlerinde başarını daim etsin..inş...şef de olursun bundan sonra şefim derim ben sanaaaaa
dua edin kızlar yarın 119 ları göriiim ne oluuur...
ipeği göremedim bugün yaa nerde acaba merak ettim...
yok canım yaa uyuşukluk sadece canlandım şimdi havadan heralde......kolaygelsin canım yavaş yavaş yaprsın temizliğini daha iyi....sefarancım hasta falnmısın yoksa dikkat et kendine bu havalar insanı yoruyo bende güneşi gördüm halılarımın yarısını makineyle yarısını elimde yıkadım bayram temizliğine başlıyım dedim sonra leslie 3 mil yaptım canım nescafe çekioo çok fena bitki çayımla idare ediyorumm yavrucum kalktı onu parka götürcem şimdi bugün enerji patlamsı yaşıyorum yarın serilirim yereeeee
evet canim, insallah olurum..patronum ben olamani istiyorum calistigim yerin patronuda kabul ederse ozaman sef olucamAllah yardimcim olsun..hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah
hayirlisi safisim insallah olur, hayirlisi neyse o olsun insallah, simdiden icim kipir kipir...heyecan basti valla..yerimde duramiyorumbenim daha hizli kilo vermem lazim artik, sisko sef olmaz..kimse ciddiyede almaz sonra beni
insallah yarin hayirlisiyla 119u goreceksin buna eminimmm...goremesen bile c.tesiye kesin goreceksin..ne kalmis surda 400 gr sadece...bir wc gitsen yine 119u gorursun safisimmasallah super gidiyorsun hep boyle devam edersin insallah
ayşem kupayı kapmışsın yineeeee....ellerine sağlık şefim gülüüüüm....mesaj sayımi 19-10-11
kırmızıgül 11
saferan 7
doga3 izinli
nev81 6
aysen_34 19
saphira 7
ipekyol 8
hulya eyup izinli
kayramin= 4 (5in atina dusmemen lazim canim, buna dikkat edersen sevinirim)
hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
hulyacim, bu hafta ikinci haftan, pazartesi artik msj paylasiminda bulunman lazim, eger bulunamam dersen seni geri donmek uzere izinli sayicam..belki burayi gormezsin diye ozeldende yazicam sana
sefarancım hasta falnmısın yoksa dikkat et kendine bu havalar insanı yoruyo bende güneşi gördüm halılarımın yarısını makineyle yarısını elimde yıkadım bayram temizliğine başlıyım dedim sonra leslie 3 mil yaptım canım nescafe çekioo çok fena bitki çayımla idare ediyorumm yavrucum kalktı onu parka götürcem şimdi bugün enerji patlamsı yaşıyorum yarın serilirim yereeeee
Aman da aman beni merakta edermiş :26:
Ben de bu mesajı yeni gördüm.Dün yardımcı gelmişti gün boyu temizkti vs uğraştık.Akşamda arkadaşa çaya gittim ancak geç geldim
kırmızım hayırlı olsun yeni konumun,Allah gönlüne göre versin canım
biraz önce yeşil çay içtik komşumla,o bayılarak ben yüzümü buruşturarak içiyoruz
dua edin kızlar yarın 119 ları göriiim ne oluuur...
yok canım yaa uyuşukluk sadece canlandım şimdi havadan heralde......kolaygelsin canım yavaş yavaş yaprsın temizliğini daha iyi....
ne şişkosu bee gözler fıstık görsün fıstıık...resim koy canım bekliyoruuuz....ben çok merak ediyoruum...
amin bebişiiim. inş....bugünde protein yapıyorum yarına farkeder inş..
ayşem kupayı kapmışsın yineeeee....ellerine sağlık şefim gülüüüüm....
merak ederim tabii gözümüz alışmış görmeyince seni aradı gözlerim....
canım bol limonlu iç yeşil çayı daha kolay oluyor içimi..ben karanfil tarçında katıyorum daha değişik oluyor...
kırmızım hayırlı olsun yeni konumun,Allah gönlüne göre versin canım
biraz önce yeşil çay içtik komşumla,o bayılarak ben yüzümü buruşturarak içiyoruz
bol limonlu içtim zaten mecburen,limonata gibi oldu,şekersiz limonata,fazla sıkmışım galiba bu seferde
Canım benim bende size çok alıştım gerçekten.Seviyorum sizleri uleynnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?