Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin canım...
Çok sevindim.Şef oluyorsun demek kaptanım.İnş hakkında hayırlısı olur

ne güzel allah işlerinde başarını daim etsin..inş...şef de olursun bundan sonra şefim derim ben sanaaaaa

çok iyi canım emeklerin karşılıksız kalmadı deseneeee...belki şişlik oluyordur....

sefarancım hasta falnmısın yoksa dikkat et kendine bu havalar insanı yoruyo bende güneşi gördüm halılarımın yarısını makineyle yarısını elimde yıkadım bayram temizliğine başlıyım dedim sonra leslie 3 mil yaptım canım nescafe çekioo çok fena bitki çayımla idare ediyorumm yavrucum kalktı onu parka götürcem şimdi bugün enerji patlamsı yaşıyorum yarın serilirim yereeeee

Amin canım...
Çok sevindim.Şef oluyorsun demek kaptanım.İnş hakkında hayırlısı olur
evet canim, insallah olurum..patronum ben olamani istiyorum calistigim yerin patronuda kabul ederse ozaman sef olucamAllah yardimcim olsun..hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah
ne güzel allah işlerinde başarını daim etsin..inş...şef de olursun bundan sonra şefim derim ben sanaaaaa

hayirlisi safisim insallah olur, hayirlisi neyse o olsun insallah, simdiden icim kipir kipir...heyecan basti valla..yerimde duramiyorum benim daha hizli kilo vermem lazim artik, sisko sef olmaz..kimse ciddiyede almaz sonra beni

mesaj sayımi 19-10-11

kırmızıgül 11

saferan 7

doga3 izinli

nev81 6

aysen_34 19

saphira 7

ipekyol 8

hulya eyup izinli

kayramin= 4 (5in atina dusmemen lazim canim, buna dikkat edersen sevinirim)

hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4

hulyacim, bu hafta ikinci haftan, pazartesi artik msj paylasiminda bulunman lazim, eger bulunamam dersen seni geri donmek uzere izinli sayicam..belki burayi gormezsin diye ozeldende yazicam sana

Son düzenleme:
yok canım yaa uyuşukluk sadece canlandım şimdi havadan heralde......kolaygelsin canım yavaş yavaş yaprsın temizliğini daha iyi....

ne şişkosu bee gözler fıstık görsün fıstıık...resim koy canım bekliyoruuuz....ben çok merak ediyoruum...

insallah yarin hayirlisiyla 119u goreceksin buna eminimmm...goremesen bile c.tesiye kesin goreceksin..ne kalmis surda 400 gr sadece...bir wc gitsen yine 119u gorursun safisim masallah super gidiyorsun hep boyle devam edersin insallah

amin bebişiiim. inş....bugünde protein yapıyorum yarına farkeder inş..

ayşem kupayı kapmışsın yineeeee....ellerine sağlık şefim gülüüüüm....

Gerçekten enerji patlaması olmuş.Ben bi halı yıkasam yere serilirim herhalde.Bir de üstüne 3 mil ve park maşallah sana

Aman da aman beni merakta edermiş :26:
Ben de bu mesajı yeni gördüm.Dün yardımcı gelmişti gün boyu temizkti vs uğraştık.Akşamda arkadaşa çaya gittim ancak geç geldim

merak ederim tabii gözümüz alışmış görmeyince seni aradı gözlerim....

kırmızım hayırlı olsun yeni konumun,Allah gönlüne göre versin canım

biraz önce yeşil çay içtik komşumla,o bayılarak ben yüzümü buruşturarak içiyoruz

biraz önce yeşil çay içtik komşumla,o bayılarak ben yüzümü buruşturarak içiyoruz

canım bol limonlu iç yeşil çayı daha kolay oluyor içimi..ben karanfil tarçında katıyorum daha değişik oluyor...

dua edin kızlar yarın 119 ları göriiim ne oluuur...

masallah kupalar aysende heptebrik ederim aysenim
safisim, yeni foto makinasi almam lazim, malum bizimki gitti dugunde..dugun fotolarini kuzenim balayindan gelince isterim oyle eklerim..artik nekadar ciktiysam onun fotolarinda...erkek tarafindan firsat kalmadi bize..hele bir gorumcesi var..resmen hastalik derecesinde foto cekiyor

yarasinnnnnnnnnnnnnn,,,, yaglarinizi eritsin insallahhh..bende biktim yesil caydan, son bir haftadir 5i bir yerde iciyorum..simdilik tadi iyi gibi..ot icmekten seklimiz semalimiz degisti resmen yaw...cay icmeyen ben turk cayina hasrtim..hosb oyle deyincede babam dalga geciyor git sicak su ic diye, cunku cok acik iciyorum cayi..

2011-10-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] karma kuruyemiş malatya pazarı 1 paket 137
[2] çoban salata 0.5 porsiyon 57
[3] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[4] Kısır 7 YEMEK KAŞIĞI 437.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[7] Domates 2 ADET 28
[8] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
Toplam : 1027.5 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…