Ayyy bu kadarda fazla ne boyle ayip bence biz once empati kurarak karar veriyoruz esimle...Allah yardimciniz olsun buyuk sehirde yasamak zor...Burada böyle balım ornek ayın 5 mi kira günün o gün yatacak ertesi gün yatiriyim dedin yandin alım allah yani
Sen nasıl bir haftada hamile olduğunu anlayacaksın bide ben onu anlamadımCok Sagol vaytımm benim
@MiuLego miusum ben mezun olmazsam eğer,ve spor yapmasam 400 500 gr artı çıksam diyelim ki,takımın yüzdesi düşüyor mu?olmadi ben cumartesi günü bi test yapayim ona göre mezun eder misin beni?hamileysem mezun olurum zaten.degilsem devam ederim.ama takımın yüzdesini dusureceksem etmem tabi
Aynen öyle adam kiralar bi duysan İstanbul yolundan geçmesin en dandik evler 1000 tl başlıyor geçen ev bakıyoruz 75 m kare ev 1200 tlAyyy bu kadarda fazla ne boyle ayip bence biz once empati kurarak karar veriyoruz esimle...Allah yardimciniz olsun buyuk sehirde yasamak zor...
Ayın 5 inde catlatma ignesi oldum kuzum,catlatma ignesinden 14 gün sonra test yapabiliyormusum.1 hafta sonra 12.günü olacak.o zaman ignenin hamilelik gösterme etkisi de gececek.eger hamilelik varsa 12.günde cikar diye düşünüyorumSen nasıl bir haftada hamile olduğunu anlayacaksın bide ben onu anlamadım
Ayni tas aynı hamam bu gün sinema arası yaptık eyledim biraz geldimMezun olmak nasıl his efserrrrr neler yapıyorsun heeeeeEfser
Ama insanlarin israrla istanbul tutkusunu anlamıyorum bi memur tek maasli birinin gecinmesi cok zor...Aynen öyle adam kiralar bi duysan İstanbul yolundan geçmesin en dandik evler 1000 tl başlıyor geçen ev bakıyoruz 75 m kare ev 1200 tl
Ben 9.günde öğrenmiştimSen nasıl bir haftada hamile olduğunu anlayacaksın bide ben onu anlamadım
Valla bende kan testinde bile çıkmadı oglum üstünden 10 geçmişti hemde Sonra bi daha yaptırdn kan testi öyle çıktı benim dönemini ne haltsa o farkliymis geçmiş biraz o yüzden geç çıkıyor muş kizimdada 15 gün sonra çıktıBen 9.günde öğrenmiştimevde yaptığım testle
Memurluk anlamında değilde ada normal çalışanlar içi. İs imkanı fazla galiba bu yüzden tercih ediyorlarAma insanlarin israrla istanbul tutkusunu anlamıyorum bi memur tek maasli birinin gecinmesi cok zor...
O konuda bilgim yok balım o zaman her turlu bir daha ki haftayı bekleyeceksinAyın 5 inde catlatma ignesi oldum kuzum,catlatma ignesinden 14 gün sonra test yapabiliyormusum.1 hafta sonra 12.günü olacak.o zaman ignenin hamilelik gösterme etkisi de gececek.eger hamilelik varsa 12.günde cikar diye düşünüyorum
Yapacağım bugün musluklarim açıldı ağrım çok fena ondan yapamadım yarın 2 katı yapacağım. Musluklarim açılınca içimi sıkan hersey de gitti sanki bir anda sihirli değnek değdi. Aglamam bitti sıkıntım bitti fahatladim. Bugün ağır yaşamları seyrederken yemek yedikleri yerler midemi bile bulandirdi. Ama bugün çok meyve yedim tolere etmeliyim yarın.Cakilim yarın tartı kontrolü yap balım bide sakın lessie bırakma emi o sana iyi gelecek
Benim sıkılaşmaya ihtiyacım yok balım vallaha yok kız bi tanışalım bi mıncıkla beni anlayacaksınBalım günlük hareket şart.. bu ömür boyu şart..
Sağlıklı bir hayat için..
Mesela hergün 60 dk tempolu yürüş ya da leslie 3 mile (45 dk sürüyor)
Bunu ömür boyu yapabilirsin..
Bunun yanında diyet döneminde sıkılaşmak için bölgesel yapmalısın. Evet diyet bitince bırakabilirsin bölgesel çalışmayı. Ömür boyu yapman da gerekmez. Ve bu sana bıraktın diye kilo aldırmaz. Çünkü bölgesel zaten kilo verdirmez sıkılaştırır. Ve bizim diyet süresince sıkılaşmaya ihtiyacımız var
Regllen sporun ayrı bi önemi mi varrr??Spor spooooor
Reglken spora asılıyorduuuuk
Sen kvlerle birlikte mi oturuyosun kuzumSpor mu spormu dedin miu
Nefesimi baska yerden aliyorum
O kadar hastayimki cocukla yine dun acildeydik gece 5 de yattik bu kezde orta kulak iltihabi dediler kriz gecirecektim dun agridan altina isedi cocuk.Valla ev isi yaptim bi dunya ne vardi kendi evim olaydida dinleneydim
Kuşum bisey sorcam,simdi ben ayagimdan ötürü spora gidemedim uzun bir zaman malum.yattim durdum.göbekte tekrar çıktı sanki.yeniden spora baslamam lazim.simdi ayagim gecti yarin başlayayım diyorum ama ya hamilelik olursa?yani pek umudum yok ama,yinede hamilelik varsa ve spor salonuna gitsem sıkıntı olur mu acaba?bu sogukta da disarda ac karnina yürümek zor olur gibime geliyor.yoksa spor salonuna gidip cok aşırı tempolu olmayacak sekild3 mi yurusem napsm?
Bugün çok kötü ağrım var söz yarın yaparımSPORLAR NEDEN BU KADAR AZ ACABAAA
Ciddi kızıyorum ama
Hiç yakışmıyor takımımızaaa
Zayıflayıp hamur kıvamında bedenlerimiz mi olsun?
Herşey eksi değil ki
Eksi gelse de istediğiniz beden löp löp yumuşak beden mi?
Herkesin sporuna fena taktım ben şuan fenaaa
Gece 1 saat geç uyumacak ya da sabah erken uyanılacak
Anlamam
Sagol kuzum.yani sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmüyor.düşerse zaten sağlıksız demek oluyor diymiBenim sıkılaşmaya ihtiyacım yok balım vallaha yok kız bi tanışalım bi mıncıkla beni anlayacaksınşimdi benim sabit bi sporum yok ama sevdiklerim var bi gün pilates yaparım bi gün power yoga bigün tae bo bi gün oğlum kanguruda yürürüm ama cidden 60 dk yürüyüp aynı gün pilates yapamam sanırım ama her sporun ardından mutlaka lastikle bi gerdiririm kendimi :) bu çok mu yetersiz olur senin için :)
Regllen sporun ayrı bi önemi mi varrr??
Sen kvlerle birlikte mi oturuyosun kuzum
Canım benim doktorum şöyle demişti. Hareket kısıtlaması vermedi bana çünkü eğer karnındaki bebek genetik olarak sağlıklı bir bebekse kolay kolay düşmez zaten yürüyüş falan yapabilirsin zorlanmadan Ama pilatesi vs yinede 3. Aydan sonra yapmaya başlayabilirsin. İlk üç ay düşün riski olsa da ilaçla engellemeye çalışmayız zaten çünkü muhtemelen sakat doğacak bir bebektir vs vs çok uzattım lafı
Aynen öyle, düşün burda Türk restoranı bile yok, hiç aklımda yoktu ama Yunan restoranında menüde görünce gözüm karardı, nasıl canım çekti anlatamam.
Bugün sporla telafi etmeye çalışacağım artık
Zeroda sıfır şeker sıfır kalori ya hani içinde tatlandırıcı var balım ayda bir iç bide şu hindi fumeden vazgeç neden yapıyor nasıl yapıyor paletli gıda cikssss
Oooo menü çok sağlam, ay ay ay napicam ben, yetişmem lazım sana
Hmm demek öyle cadılar siziiiii
Elimde kalırsınız bak... severken ama
Ni dimik pişman değilim yahu... pişman olmak lazım banuuuuu
Fit kurabiye mi yaptın harikaaaaaaaa afiyet olsunnnn
Süpersin eflalimmmm
Afiyet olsuuun
CocoChanelmademoiselle dün sorduğun soruya istinaden.. elbette ki o kurabi yi yemem balım.. paket gıda o.. tb undan yapılıyor demesine kanma.. içindeki şekeri yağı leş atıyor.. aman diyim..
Bak bunu yap kendi kurabini yapıp gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
Vaaay helal çakılım
Aus beni kese ancak paklar la
Dikkat kaptanım fazla radyasyona maruz kalma
Bak gene sulu yemek yok.. çok kuru besleniyorsun donna balım.. o yediğin ceviz vs çoook faydalı ama biliyorsun fazlası da zararlı çünkü yağ oranı çok yüksek... hadi göreyim sulu yemekler artık
Afiyet olsun makbul ben çok beğendim ama :)sporu da eklemişsin misss
Afiyt olsun balımmm
Akşam yemeğini erken yemişsin.. sonra da leblebi yemişsin.. leblebi akşam saatlerinde dikkat emi miktarı az olsun mümkünse olmasın çünkü karbon
Firdevs gitti mi oyy Allah kavuştursun kuzum
Hadi bakalım başlayalım artık
Hindi fümepaket gıda
Cola zeroasla kabul edilemez fitim hiiiç gerek yok cola zero suz da yaşayabiliriz değil mi?
Spor çok az ama başka spor da yapılacak mı acaba???
Ne ağrın var geçmiş olsun vaytım
Benim dr aynen bu ifadeyi kullanmisti normal hayatina devam et dedi eger duserse sağlıksızdir dedi ...Sagol kuzum.yani sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmüyor.düşerse zaten sağlıksız demek oluyor diymi
Yinede riske atmayayim ben nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?