Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burada böyle balım ornek ayın 5 mi kira günün o gün yatacak ertesi gün yatiriyim dedin yandin alım allah yani
Ayyy bu kadarda fazla ne boyle ayip bence biz once empati kurarak karar veriyoruz esimle...Allah yardimciniz olsun buyuk sehirde yasamak zor...

Sen nasıl bir haftada hamile olduğunu anlayacaksın bide ben onu anlamadım

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Geçmiş i okuyidum menumu yazıp döneyim inşallah
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
Kabaklı omlet
Peynir
Yeşillik
7 zeytin

Öğle
Kuru üzüm
Ceviz

Akşam
Hamsi
Salata

Azmi yedim cokmu yoruldum sanki halsiz ve açım

Neyse yarın kahvaltı yaparım inşallah

Spor 40 dk yürüyüş

nehirnil111
ecemavi tek senmi kabaklı omlet yapan kuskancligimdan bugün bende yaptım 3 şişe sirkelim aldım her konuda rakibem sin temizlik falan yaparsan şöyle hemen kalkiym

Ayyy bu kadarda fazla ne boyle ayip bence biz once empati kurarak karar veriyoruz esimle...Allah yardimciniz olsun buyuk sehirde yasamak zor...
Aynen öyle adam kiralar bi duysan İstanbul yolundan geçmesin en dandik evler 1000 tl başlıyor geçen ev bakıyoruz 75 m kare ev 1200 tl

Sen nasıl bir haftada hamile olduğunu anlayacaksın bide ben onu anlamadım
Ayın 5 inde catlatma ignesi oldum kuzum,catlatma ignesinden 14 gün sonra test yapabiliyormusum.1 hafta sonra 12.günü olacak.o zaman ignenin hamilelik gösterme etkisi de gececek.eger hamilelik varsa 12.günde cikar diye düşünüyorum

Ben 9.günde öğrenmiştim evde yaptığım testle
Valla bende kan testinde bile çıkmadı oglum üstünden 10 geçmişti hemde Sonra bi daha yaptırdn kan testi öyle çıktı benim dönemini ne haltsa o farkliymis geçmiş biraz o yüzden geç çıkıyor muş kizimdada 15 gün sonra çıktı

O konuda bilgim yok balım o zaman her turlu bir daha ki haftayı bekleyeceksin

Bu günkü vizyondaki menüm
9:30
Sabah 1 yumurta 1 k.k peynir 2 dilim tam tahılli ekmek bol yeşillik
Ara Ablamdaydım
14:30 ara
1 minik kase yer fıstıgı cay
16:30 1 ayran 1 kahve
18:30 sinemada biraz patlamıs mısır soda
Mezuniyetimi yer fıstıgi mıssırla kutladim @MiuLego

Cakilim yarın tartı kontrolü yap balım bide sakın lessie bırakma emi o sana iyi gelecek
Yapacağım bugün musluklarim açıldı ağrım çok fena ondan yapamadım yarın 2 katı yapacağım. Musluklarim açılınca içimi sıkan hersey de gitti sanki bir anda sihirli değnek değdi. Aglamam bitti sıkıntım bitti fahatladim. Bugün ağır yaşamları seyrederken yemek yedikleri yerler midemi bile bulandirdi. Ama bugün çok meyve yedim tolere etmeliyim yarın.

Benim sıkılaşmaya ihtiyacım yok balım vallaha yok kız bi tanışalım bi mıncıkla beni anlayacaksın şimdi benim sabit bi sporum yok ama sevdiklerim var bi gün pilates yaparım bi gün power yoga bigün tae bo bi gün oğlum kanguruda yürürüm ama cidden 60 dk yürüyüp aynı gün pilates yapamam sanırım ama her sporun ardından mutlaka lastikle bi gerdiririm kendimi :) bu çok mu yetersiz olur senin için :)
Spor spooooor
Reglken spora asılıyorduuuuk
Regllen sporun ayrı bi önemi mi varrr??
Sen kvlerle birlikte mi oturuyosun kuzum

Canım benim doktorum şöyle demişti. Hareket kısıtlaması vermedi bana çünkü eğer karnındaki bebek genetik olarak sağlıklı bir bebekse kolay kolay düşmez zaten yürüyüş falan yapabilirsin zorlanmadan Ama pilatesi vs yinede 3. Aydan sonra yapmaya başlayabilirsin. İlk üç ay düşün riski olsa da ilaçla engellemeye çalışmayız zaten çünkü muhtemelen sakat doğacak bir bebektir vs vs çok uzattım lafı

Bugün çok kötü ağrım var söz yarın yaparım

Sagol kuzum.yani sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmüyor.düşerse zaten sağlıksız demek oluyor diymi

Yinede riske atmayayim ben nolur nolmaz

menüm (akşam yemeği daha yenmedi)

Sabah (11.00)
1 şade kahve
1 bardak dürtücü çay

Öğlen (14.00)
1 küçük tabak kıymalı menemen( 1 yumurta ile)
İki kaşık yoğurt

Ara(17.40)
İki ceviz

Akşam:
İki ince dilim biftek(ızgara )
SalAta

Spor:
48 dakika leslie(3 mil videosu)
30 dakika boks antrenmanı

Su: 3 litre

@MiuLego
hepfit

valla haklısın, oyyy kıyamam memleket tatlısı özlemi o kilo yapmaz. ama sen yine de çok yeme

Zeroda sıfır şeker sıfır kalori ya hani içinde tatlandırıcı var balım ayda bir iç bide şu hindi fumeden vazgeç neden yapıyor nasıl yapıyor paletli gıda cikssss

canom biliom ama diyete girdikten sonra ilk hafta sonum, bizde haftasonları simitler, çörekler, kızartmalar havada uçuşur. az yağlı yüksek proteinli değişik bişey olsun diye yedim. azcık diyete alışınca yemem. ben çok kola içmem zaten, çok sevmem dışarda olunca kolaya kaçtım

Oooo menü çok sağlam, ay ay ay napicam ben, yetişmem lazım sana

tatlı yemiyom farkettin mi bebişim

mium 2 saat kesintisiz tempolu yürüdüm valla bacaklarım kesildi çok hamlamışım

Sagol kuzum.yani sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmüyor.düşerse zaten sağlıksız demek oluyor diymi

Yinede riske atmayayim ben nolur nolmaz
Benim dr aynen bu ifadeyi kullanmisti normal hayatina devam et dedi eger duserse sağlıksızdir dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…