- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Farkettimvalla haklısın, oyyy kıyamam memleket tatlısı özlemi o kilo yapmaz. ama sen yine de çok yeme
canom biliom ama diyete girdikten sonra ilk hafta sonum, bizde haftasonları simitler, çörekler, kızartmalar havada uçuşur. az yağlı yüksek proteinli değişik bişey olsun diye yedim. azcık diyete alışınca yemem. ben çok kola içmem zaten, çok sevmem dışarda olunca kolaya kaçtım
tatlı yemiyom farkettin mi bebişim
mium 2 saat kesintisiz tempolu yürüdüm valla bacaklarım kesildi çok hamlamışım
Biliyorum bölgesel şart hatta pilates şart. Bana iyi gelmişti pilates bir dönem yapmıştım.
İzin istemiyorum canım izne ayrılmam. Daha yolum uzun.
Spora yüklenmem şart ve bunun için fırsat oluşturmam lazım.
Çocuklarla çok zor miu, yani benimkilerle, burnumdan geliyor yoğun stres altında spor yapıyorum.
Onlar uyanmadan yapamam ezandan önce uyanıyorlar. Onlar yatınca yapmaya kendimi şartlamam lazım başka yol yok.
En keyif aldığım zaman kahvaltı öncesi, onda da durmuyorlar işte
Aynen kuzum. Hatta annem bana hamile olduğunu öğrendiğide ablam daha 1 yaşındaymış istememiş haliyle annem aldırmaya da kıyamamış ama cahillik işte belki kendiliğimden düşerim diye ne ağır işler yapmış koltuklar kaldırmış vs vs ne kadar uğraştıysa da düşmemişim de düşmemişim teee o zamandan inatmışımSagol kuzum.yani sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmüyor.düşerse zaten sağlıksız demek oluyor diymi
Yinede riske atmayayim ben nolur nolmaz
Sen benim yazıyı okurken dondurma yedmişsin ,diyeyim ben sana sende bacım bir dondurma özlemi var,halaya kalkmıssın yeni gelin gibi altan altan gülüyon.halayda dikkatini tırnakların cekimiş hele bir bakayım derken o da ney cebinden törpü hatta yan kesiki cikartıp halayın ortasına sandalyeyi cekip bir güzel törpü yapmışsin.tabi seni zorlasak matkap felanda cikar bir yerlerinden dökülur verir.sonra anacıgım 3 ayak halaydan vaz gecip zumba yapmaya karar vermişsin zumba biraz seni sarmış saç baş dagılmış sonra tabi bukadar seyi yaşarkende gözler yerinde durur mu Fel fecir dönüyor bu hissiyatasın. . . . . . . .
Yaz demeyin bana kötü dohanıyorAyyy merak ettim nasıl olur
Vaaayyy ne güzel hangi filme gittiniz adaşımİyi akşamlar bayanlar
Koca kişisi yok kıslarla avm gezisi yaptık birde sinema
Tamam diyete zarar geldi miArkadaştaydım kuzum ondan şeedemedim
O gün gelsin de..Cok Sagol vaytımm benim
@MiuLego miusum ben mezun olmazsam eğer,ve spor yapmasam 400 500 gr artı çıksam diyelim ki,takımın yüzdesi düşüyor mu?olmadi ben cumartesi günü bi test yapayim ona göre mezun eder misin beni?hamileysem mezun olurum zaten.degilsem devam ederim.ama takımın yüzdesini dusureceksem etmem tabi
Harikasın kuxummmHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Geçmiş i okuyidum menumu yazıp döneyim inşallah
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
Kabaklı omlet
Peynir
Yeşillik
7 zeytin
Öğle
Kuru üzüm
Ceviz
Akşam
Hamsi
Salata
Azmi yedim cokmu yoruldum sanki halsiz ve açım
Neyse yarın kahvaltı yaparım inşallah
Spor 40 dk yürüyüş
@nehirnil111
@ecemavi tek senmi kabaklı omlet yapan kuskancligimdan bugün bende yaptım 3 şişe sirkelim aldım her konuda rakibem sin temizlik falan yaparsan şöyle hemen kalkiym
Hehehehehehe senin kutlamanı sevsinler o bile sağlıklı afiyet olsun kuzumBu günkü vizyondaki menüm
9:30
Sabah 1 yumurta 1 k.k peynir 2 dilim tam tahılli ekmek bol yeşillik
Ara Ablamdaydım
14:30 ara
1 minik kase yer fıstıgı cay
16:30 1 ayran 1 kahve
18:30 sinemada biraz patlamıs mısır soda
Mezuniyetimi yer fıstıgi mıssırla kutladim@MiuLego
Kuzum haftada 3 gün sıkılaşma yapsan yeter zaten.. şuan sıkı olabilirsin ama kilo verdikçe ihtiyacın olacakBenim sıkılaşmaya ihtiyacım yok balım vallaha yok kız bi tanışalım bi mıncıkla beni anlayacaksınşimdi benim sabit bi sporum yok ama sevdiklerim var bi gün pilates yaparım bi gün power yoga bigün tae bo bi gün oğlum kanguruda yürürüm ama cidden 60 dk yürüyüp aynı gün pilates yapamam sanırım ama her sporun ardından mutlaka lastikle bi gerdiririm kendimi :) bu çok mu yetersiz olur senin için :)
Regllen sporun ayrı bi önemi mi varrr??
Sen kvlerle birlikte mi oturuyosun kuzum
Canım benim doktorum şöyle demişti. Hareket kısıtlaması vermedi bana çünkü eğer karnındaki bebek genetik olarak sağlıklı bir bebekse kolay kolay düşmez zaten yürüyüş falan yapabilirsin zorlanmadan Ama pilatesi vs yinede 3. Aydan sonra yapmaya başlayabilirsin. İlk üç ay düşün riski olsa da ilaçla engellemeye çalışmayız zaten çünkü muhtemelen sakat doğacak bir bebektir vs vs çok uzattım lafı
Ba yıl dımmmmmmmmmmenüm (akşam yemeği daha yenmedi)
Sabah (11.00)
1 şade kahve
1 bardak dürtücü çay
Öğlen (14.00)
1 küçük tabak kıymalı menemen( 1 yumurta ile)
İki kaşık yoğurt
Ara(17.40)
İki ceviz
Akşam:
İki ince dilim biftek(ızgara )
SalAta
Spor:
48 dakika leslie(3 mil videosu)
30 dakika boks antrenmanı
Su: 3 litre
@MiuLego
hepfit
Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyorvalla haklısın, oyyy kıyamam memleket tatlısı özlemi o kilo yapmaz. ama sen yine de çok yeme
canom biliom ama diyete girdikten sonra ilk hafta sonum, bizde haftasonları simitler, çörekler, kızartmalar havada uçuşur. az yağlı yüksek proteinli değişik bişey olsun diye yedim. azcık diyete alışınca yemem. ben çok kola içmem zaten, çok sevmem dışarda olunca kolaya kaçtım
tatlı yemiyom farkettin mi bebişim
mium 2 saat kesintisiz tempolu yürüdüm valla bacaklarım kesildi çok hamlamışım
Oooooo ne güzel haber yahuuuu eşten tam destekEşim beni çalıştırmaya karar verdi, artık Leslie’den sonra boks antremanı yapacağız birlikte yuppiie
Beni bi görsen sırf yağdan oluşuyorum sankiBenim sıkılaşmaya ihtiyacım yok balım vallaha yok kız bi tanışalım bi mıncıkla beni anlayacaksınşimdi benim sabit bi sporum yok ama sevdiklerim var bi gün pilates yaparım bi gün power yoga bigün tae bo bi gün oğlum kanguruda yürürüm ama cidden 60 dk yürüyüp aynı gün pilates yapamam sanırım ama her sporun ardından mutlaka lastikle bi gerdiririm kendimi :) bu çok mu yetersiz olur senin için :)
Regllen sporun ayrı bi önemi mi varrr??
Sen kvlerle birlikte mi oturuyosun kuzum
Canım benim doktorum şöyle demişti. Hareket kısıtlaması vermedi bana çünkü eğer karnındaki bebek genetik olarak sağlıklı bir bebekse kolay kolay düşmez zaten yürüyüş falan yapabilirsin zorlanmadan Ama pilatesi vs yinede 3. Aydan sonra yapmaya başlayabilirsin. İlk üç ay düşün riski olsa da ilaçla engellemeye çalışmayız zaten çünkü muhtemelen sakat doğacak bir bebektir vs vs çok uzattım lafı
Ne atraksyonlar ne atraksyonlar
54-55 tim ben bi ara :) hamile olduğumu 56.5 la öğrendim .... deerken 8 kilo olmuş
Gaz vermek bizim işimiz ahuuu
Vaaaay geçici meçici .... 40 lı bişey
o serinin efser günde olanını tek geçerim
Canım sehpana hiç örtü kullanma . O tarz sehpalar örtü istemez .
görürleeeeer
Güzel menü haticecimmmBen geldim a dostlar. Çok yorgunum şu an.valizleri bosalttim 1 makina çamaşır attım. Buzdolabindaki bozulanlari attım çocukları doyurdum falan filan.
Menumu yazayım
Sabah 1 haşlama yumurta 1 kibrit kutusu peynir 5 tane az yağda karnabahar köftesi 1 dilim tb ekmek
Öğle1 elma 3 kaşık kavurma 2 kaşık bulgur pilavı
Aksam 1 kase yulafli yoğurt
Çocukları uyutabilirsem Leslie ya da eliptik yapıcam.yaparsam yazarım opuldunuz.
Sen benim yazıyı okurken dondurma yedmişsin ,diyeyim ben sana sende bacım bir dondurma özlemi var,halaya kalkmıssın yeni gelin gibi altan altan gülüyon.halayda dikkatini tırnakların cekimiş hele bir bakayım derken o da ney cebinden törpü hatta yan kesiki cikartıp halayın ortasına sandalyeyi cekip bir güzel törpü yapmışsin.tabi seni zorlasak matkap felanda cikar bir yerlerinden dökülur verir.sonra anacıgım 3 ayak halaydan vaz gecip zumba yapmaya karar vermişsin zumba biraz seni sarmış saç baş dagılmış sonra tabi bukadar seyi yaşarkende gözler yerinde durur mu Fel fecir dönüyor bu hissiyatasın
Yaz demeyin bana kötü dohanıyor
Aslında gözümü belettim sonra icim almadıVaaayyy ne güzel hangi filme gittiniz adaşım
Tamam diyete zarar geldi mi
O gün gelsin de..
Harikasın kuxummm
Süper menü buuuuu
Yeme akşam tut kendini aynen nasılsa yarın kahvaltı yapacaksın:)
Hehehehehehe senin kutlamanı sevsinler o bile sağlıklı afiyet olsun kuzum
Kuzum haftada 3 gün sıkılaşma yapsan yeter zaten.. şuan sıkı olabilirsin ama kilo verdikçe ihtiyacın olacak
Ba yıl dımmmmmmmmm
Dürtücü çaylarını çok seviyom
Sporun çoook güzel yaşasın
Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyor
Oooooo ne güzel haber yahuuuu eşten tam destek
Ehü ehü teşekkürler, dürtücü çay işe de yarıyor wc sorunu tamaaamen çözüldüVaaayyy ne güzel hangi filme gittiniz adaşım
Tamam diyete zarar geldi mi
O gün gelsin de..
Harikasın kuxummm
Süper menü buuuuu
Yeme akşam tut kendini aynen nasılsa yarın kahvaltı yapacaksın:)
Hehehehehehe senin kutlamanı sevsinler o bile sağlıklı afiyet olsun kuzum
Kuzum haftada 3 gün sıkılaşma yapsan yeter zaten.. şuan sıkı olabilirsin ama kilo verdikçe ihtiyacın olacak
Ba yıl dımmmmmmmmm
Dürtücü çaylarını çok seviyom
Sporun çoook güzel yaşasın
Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyor
Oooooo ne güzel haber yahuuuu eşten tam destek
Midemiz küçüldü efserimmmm zorlamadan büyütmeden tadımlık canımızın istediğinden yemek lazım.. koruma bu zaten:)Aslında gözümü belettim sonra icim almadıbir ara fıstık bile cok geldi inan yedigime pisman oldum
Spor mu spormu dedin miu
Nefesimi baska yerden aliyorum
O kadar hastayimki cocukla yine dun acildeydik gece 5 de yattik bu kezde orta kulak iltihabi dediler kriz gecirecektim dun agridan altina isedi cocuk.Valla ev isi yaptim bi dunya ne vardi kendi evim olaydida dinleneydim
Beni bi görsen sırf yağdan oluşuyorum sanki(
Çoook iyi olur kolları da aşırı toparlar ve sağlam yoruyor boks kalori yaktırır mis gibiiiiEhü ehü teşekkürler, dürtücü çay işe de yarıyor wc sorunu tamaaamen çözüldü
Ben de çok sevindim desteğe, bu defa baktı gerçekten ciddiyim hadi çalıştırayım seni diye kendisi teklif etti, Leslie alt kısmı, boks sa üst kısmı çalıştıracak umarım accık kas yapayım severim ben.
Bu saatte yemek yiyeni doveriz takimcaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?