Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geldim a dostlar. Çok yorgunum şu an.valizleri bosalttim 1 makina çamaşır attım. Buzdolabindaki bozulanlari attım çocukları doyurdum falan filan.
Menumu yazayım
Sabah 1 haşlama yumurta 1 kibrit kutusu peynir 5 tane az yağda karnabahar köftesi 1 dilim tb ekmek
Öğle1 elma 3 kaşık kavurma 2 kaşık bulgur pilavı
Aksam 1 kase yulafli yoğurt
Çocukları uyutabilirsem Leslie ya da eliptik yapıcam.yaparsam yazarım opuldunuz.

Farkettim
Ben de yemem artık uzunca bir süre

Kuzum youtubedan power yoga with bryan jones videosu var yarım saat çok tempolu değil ama inanmasın vücudu acayip şekillendiriyor ve esnetiyo özellikle de alt bölgeyi. Başları kolay sonlara doğru zorlaşıyo. Bi bak istersen

Sagol kuzum.yani sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmüyor.düşerse zaten sağlıksız demek oluyor diymi

Yinede riske atmayayim ben nolur nolmaz
Aynen kuzum. Hatta annem bana hamile olduğunu öğrendiğide ablam daha 1 yaşındaymış istememiş haliyle annem aldırmaya da kıyamamış ama cahillik işte belki kendiliğimden düşerim diye ne ağır işler yapmış koltuklar kaldırmış vs vs ne kadar uğraştıysa da düşmemişim de düşmemişim teee o zamandan inatmışım ama bir hafta sonra zaten öğreneceksen kasmaya gerek yok diye düşünüyorum bende

Sen benim yazıyı okurken dondurma yedmişsin ,diyeyim ben sana sende bacım bir dondurma özlemi var,halaya kalkmıssın yeni gelin gibi altan altan gülüyon.halayda dikkatini tırnakların cekimiş hele bir bakayım derken o da ney cebinden törpü hatta yan kesiki cikartıp halayın ortasına sandalyeyi cekip bir güzel törpü yapmışsin.tabi seni zorlasak matkap felanda cikar bir yerlerinden dökülur verir.sonra anacıgım 3 ayak halaydan vaz gecip zumba yapmaya karar vermişsin zumba biraz seni sarmış saç baş dagılmış sonra tabi bukadar seyi yaşarkende gözler yerinde durur mu Fel fecir dönüyor bu hissiyatasın
Ayyy merak ettim nasıl olur
Yaz demeyin bana kötü dohanıyor

İyi akşamlar bayanlar

Koca kişisi yok kıslarla avm gezisi yaptık birde sinema
Vaaayyy ne güzel hangi filme gittiniz adaşım
Arkadaştaydım kuzum ondan şeedemedim
Tamam diyete zarar geldi mi
O gün gelsin de..
Harikasın kuxummm
Süper menü buuuuu
Yeme akşam tut kendini aynen nasılsa yarın kahvaltı yapacaksın:)
Hehehehehehe senin kutlamanı sevsinler o bile sağlıklı afiyet olsun kuzum
Kuzum haftada 3 gün sıkılaşma yapsan yeter zaten.. şuan sıkı olabilirsin ama kilo verdikçe ihtiyacın olacak
Ba yıl dımmmmmmmmm
Dürtücü çaylarını çok seviyom

Sporun çoook güzel yaşasın
Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyor
Eşim beni çalıştırmaya karar verdi, artık Leslie’den sonra boks antremanı yapacağız birlikte yuppiie
Oooooo ne güzel haber yahuuuu eşten tam destek

Beni bi görsen sırf yağdan oluşuyorum sanki (

Ne atraksyonlar ne atraksyonlar

Güzel menü haticecimmm
Akşamı da geçiştirmişsin iyi olmuş ama
Yap sporunu kuzucum üşenme emi :)

Aslında gözümü belettim sonra icim almadı bir ara fıstık bile cok geldi inan yedigime pisman oldum

Ehü ehü teşekkürler, dürtücü çay işe de yarıyor wc sorunu tamaaamen çözüldü

Ben de çok sevindim desteğe, bu defa baktı gerçekten ciddiyim hadi çalıştırayım seni diye kendisi teklif etti, Leslie alt kısmı, boks sa üst kısmı çalıştıracak umarım accık kas yapayım severim ben.

canım ikinize de çoookkk çok geçmiş olsun

Beni bi görsen sırf yağdan oluşuyorum sanki (

En son hamilelikten önce 72 kiloyken doktora gitmiştim pko belirtileri var demişti doktorum ama pko olsaydı kilolu olurdun dedi bende 72 kiloyum deyince kadın şokkk 62 gösteriyosun inanamıyorum pko olabilir o kilodaysan bakalım dedi bide tüm dokularım öyle benim içim de dışım da sıkı doğumum toplamda 6 saat sürdü son bir saatin 45 dksında doktor bebeğin kafası çıkmak üzere ama o kadar kalın ve sıkısınki dikişin çok olur diye kesemiyorum inceltmeye çalışıyorum dedi 45 dk o beni inceltsin diye ıkındım. Milli voleybolcu bi hastası varmış ondan bile sıkısın böyle bişey görmedim dedi o dereceyim yani anormal

Çoook iyi olur kolları da aşırı toparlar ve sağlam yoruyor boks kalori yaktırır mis gibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…