Bu saatte yemek yiyeni doveriz takimcaaaa
Ne güzel haber bu oh be@CocoChanelmademoiselle hamile kalmadım ama sağlıkçıyım. hamile kalma dönemi hamilelik yürüyüş yapabilirsin, hiç bi şekilde zararı yok. hatta rahimdeki kan akışını düzenliyor
Aynen hani yiyecegini zanediyorsun ya yiyemiyorsun bunu bugün daha iyi anladım :)Midemiz küçüldü efserimmmm zorlamadan büyütmeden tadımlık canımızın istediğinden yemek lazım.. koruma bu zaten:)
Haticem işte bu yüzden diyorum emzirirken diyet yapmak mantıklı yeter ki sağlıklı beslen çünkü vücut hamilelik evresinde süt yapmak için ekstra yağ depolar ve sen emzirme döneminde sağlıklı beslenirsen ek yağ koymazsan o vücuda o yağların süte dönüşecek biraz sabır balimBeni bi görsen sırf yağdan oluşuyorum sanki(
YaaaaaaaBir de dün yenş aldığım bir pantalonu giydim, geldi ne kadar yakışmış sana kilo verdiğin belli oluyor artık herşey daha bir yakışıyor dedi bir sevindim
Ben de ona şimdi scone yapıcam yesin sevinsin bol bol
Evet kolları kaslandırmak istiyorum eksiden Kaya tırmanışı yapardım çok özledim kollardaki sırttaki kasıÇoook iyi olur kolları da aşırı toparlar ve sağlam yoruyor boks kalori yaktırır mis gibiiii
BaklavaEvet kolları kaslandırmak istiyorum eksiden Kaya tırmanışı yapardım çok özledim kollardaki sırttaki kası
Hadi bakalım
Sen hata yapamazsın baljmda 60 üstünu girme liste için bile olsa kuzum yaBen liste in yiyommmm
Son yiyişlerim dur heleee
Listede en ufak hatam olursa buyur gel
Ne güzel haber bu oh be
Hayır gelmedi kahve dışında bişey yiyip içmedim :) alıştılar artık ısrar etmiyolarVaaayyy ne güzel hangi filme gittiniz adaşım
Tamam diyete zarar geldi mi
O gün gelsin de..
Harikasın kuxummm
Süper menü buuuuu
Yeme akşam tut kendini aynen nasılsa yarın kahvaltı yapacaksın:)
Hehehehehehe senin kutlamanı sevsinler o bile sağlıklı afiyet olsun kuzum
Kuzum haftada 3 gün sıkılaşma yapsan yeter zaten.. şuan sıkı olabilirsin ama kilo verdikçe ihtiyacın olacak
Ba yıl dımmmmmmmmm
Dürtücü çaylarını çok seviyom
Sporun çoook güzel yaşasın
Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyor
Oooooo ne güzel haber yahuuuu eşten tam destek
Engellemedi ama İnan gözüm karardı, en son Türk yemeğini 1 sene önce yedim sen düşün ne kadar özlemişimYaaaaaaaay ne güzellll
Ama bu baklava yemeni engelleyemedi
Neyse..
Scone ne kız türkçe konuş
Sen hata yapamazsın baljmda 60 üstünu girme liste için bile olsa kuzum ya
Hayır gelmedi kahve dışında bişey yiyip içmedim :) alıştılar artık ısrar etmiyolar
Daha hala bahanelerEngellemedi ama İnan gözüm karardı, en son Türk yemeğini 1 sene önce yedim sen düşün ne kadar özlemişim
Türkçesi ne ola ki, bakayım, tatlı çörek :)
Pardon kuzum dikkat ederim
Ayy Efser o çok fena mezun oldum nasıl.bi heves eşime dedim hadi İskender yiyelim neyse gittik ayyy yağ dokmeyin ayy bunun bidesi beyaz ekmek yoğurt et yenmez modundayim donerini yedim geldim eşim diyor şimdi İskender mi yedin döner miAynen hani yiyecegini zanediyorsun ya yiyemiyorsun bunu bugün daha iyi anladım :)
Ahhaahhaa haklısın bahane yok, o güme sünger çekip birdaha yapmıcamDaha hala bahaneler
Yaw istesem de bulamam zaten yemem birdaha o yüzden merak etme :)
Koz sen spor kraliçelerindensin sana zor mu gelecekmiş peeehhhhhh
Anammm nasıl hafif bir menü nasıl da eksi getirecek menü ananaslı hemi de çok beğendim kuzummm
Afiyt olsun eflalim
Beğendim ben menüyüüü
Su içiyosundur yazmamışsın ama
Spor????? Reglken spor önemli
Oo vayt dan da eksi getirecek menğ gelmişş mis gibi. Sporunu yapıyorsun dimi kuzum?
Ececiyiiiiiiizzzzzz
Güzel menü kuzucummm
Hamsi tava baya yağlı değildir inşallah
Spora vakit ayırmaya çalış kuzum
Hiç yoktab leslie 1 mil yaparsın 15 dk sürüyor
Öpeyim mi ben seniiiiiii
Afiyet olsun kuzucummmm
Çorba olursa akşam için inşallah karbonlu çorba değildir inşallah
Bende 4kutu ne haberHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Geçmiş i okuyidum menumu yazıp döneyim inşallah
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
Kabaklı omlet
Peynir
Yeşillik
7 zeytin
Öğle
Kuru üzüm
Ceviz
Akşam
Hamsi
Salata
Azmi yedim cokmu yoruldum sanki halsiz ve açım
Neyse yarın kahvaltı yaparım inşallah
Spor 40 dk yürüyüş
nehirnil111
ecemavi tek senmi kabaklı omlet yapan kuskancligimdan bugün bende yaptım 3 şişe sirkelim aldım her konuda rakibem sin temizlik falan yaparsan şöyle hemen kalkiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?