Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canım

Sürekli ağzına birşey atıyorsun
Vücudunu düşün.?
Hiç dinlenemiyor iç organlar sürekli yoruyorsun

Hiçbir hormon seviyen ve diğerleri normale dönemiyor
Motoru yakarsın

Alışkanlıksa zaten amacımız o acıkmasak da yeme alışkanlığımız var ya.. onu bırakmak değil mi:)

Reflüyse çay dokunuyor eflal bi sure cok acık ic istersen.
Netten bi bak bakalim ins gecici biseydir
Açık içemem yarısı dem benimki ay çok kötü oldu bonus çay beni yok tutar çay beni dinç tutar çay ruhuma iyi gelir

Ben bu herife dalarım yeminle. Ne zaman bi yemeğe karar versem onu bugün yapma yarın yeriz diyo ya ne pişircem şimdi gel de kafa patlat şimdi
Bak yaaaa

Kız yapıver adamcağızın istediğini ne var

Tamam tamam vurma tamam sustum şakaaaa
Öpüşüp barışalımmııı

Yatana kadar devamm

Madensuyu da olur
Çok öpersen olar

Açık içemem yarısı dem benimki ay çok kötü oldu bonus çay beni yok tutar çay beni dinç tutar çay ruhuma iyi gelir
Eflalim bir sure ara ver balım.bide hamur işi ekmekten açıdan baharattan uzak dur esimde de var reflu o yüzden biliyorum canim

Eflalim bir sure ara ver balım.bide hamur işi ekmekten açıdan baharattan uzak dur esimde de var reflu o yüzden biliyorum canim
Hamur işi daha bugün yedim , uzun zamandır yemiyorum ki canım. Üç gündür böyle midem.
Çaaaay

geçmiş olsun kaptancım

hala iş yerindeyim önümde olan ama yemediklerimi sayıyım mı
Dolabın varsa küçük yoğurt al koy balım yogurt candır can hemide gobusteki yağları eritir ki bunu hayatı boyunca yoğurt peynir yemeyen biri söylüyor ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…