Aynen canımAslında acıkmak değil alışkanlık açlığa alışmam lazım acıktıkça gün içerisinde buraya daha fazla takılayım fırsat buldukça en azından sizler bi iki frenlersiniz sonra da alışırım
Açık içemem yarısı dem benimkiReflüyse çay dokunuyor eflal bi sure cok acık ic istersen.
Netten bi bak bakalim ins gecici biseydir
Hepsini eşinin ağzına tıksaydın sana kalmazdıNe zamandir bitter surmedim agzima kaptanim. Es kisisi alip getirince yedim iste. Gozumun onunde gomuyor cayla cikolatalari. Ama bu haksizlik
Var canım lakin mideme de bağırsaklarıma da iyi gelmiyor sütSoğuk süt varsa süt içebilirsin
Yorgunluğa da iyi geliyor değil mi?Açık içemem yarısı dem benimkiay çok kötü oldu bonus çay beni yok tutar çay beni dinç tutar çay ruhuma iyi gelir
Yemedim lees hanımefendiiii
Dıçur doymadım daha dur
Yatana kadar devammÇok güzel menü
Suyu bol tüket tırşu da yenilmişşşş
Yok ki evdeşurubum vardı onun tarihi gecmediyse içerim. Ada dereotu dedi o da bitmiş
Hepsini eşinin ağzına tıksaydın sana kalmazdı
Gelemedim bugün buraya özledim sizleri deMidem bulanıyor çok fena hafif ağrımda var öyle günü bitirdim çok şükür
Gozum yoğurt salata aradı menü de onun dışında çok güzel canim
Bak yaaaaBen bu herife dalarım yeminle. Ne zaman bi yemeğe karar versem onu bugün yapma yarın yeriz diyo ya ne pişircem şimdi gel de kafa patlat şimdi
Çok öpersen olarÖpüşüp barışalımmııı
Yatana kadar devamm
Madensuyu da olur
İyi aksamlar
Öyle deynep gerçekten çay içince rahatlıyorum benYorgunluğa da iyi geliyor değil mi?
Eflalim bir sure ara ver balım.bide hamur işi ekmekten açıdan baharattan uzak dur esimde de var reflu o yüzden biliyorum canimAçık içemem yarısı dem benimkiay çok kötü oldu bonus çay beni yok tutar çay beni dinç tutar çay ruhuma iyi gelir
O da bittiÖpüşüp barışalımmııı
Yatana kadar devamm
Madensuyu da olur
Hamur işi daha bugün yedim , uzun zamandır yemiyorum ki canım. Üç gündür böyle midem.Eflalim bir sure ara ver balım.bide hamur işi ekmekten açıdan baharattan uzak dur esimde de var reflu o yüzden biliyorum canim
Bizimde okumamız var bir ikna edemedimOğlana okuma yaptırıp sporumu yapayım. Ya kafam öyle dolu öyle dolu ki anlatamam. Sanki yer yüzünde değilim çok acayibim .
Biri okuyup üfledi bana heralde
Dolabın varsa küçük yoğurt al koy balım yogurt candır can hemide gobusteki yağları eritir ki bunu hayatı boyunca yoğurt peynir yemeyen biri söylüyor hageçmiş olsun kaptancım
hala iş yerindeyimönümde olan ama yemediklerimi sayıyım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?