Yok white ilacımı içerim acımı yerim çayıçayım içerimÇay yok eflal kahve de yok baharatlı acılı yemekte yok eşim çok çekiyor acibiber turşusu hastası bide dusun kendisi laz çay bağımlısı ama artık sadece kahvaltıda 2 bardak iciyor
Tırsıyorum çookkkTartılmadım ki cumadan beri. Hep o şişme mont yüzünden
Canım gece migrenim tuttu sonra ilaç içtim midem aacayipleşti hiç bişey canım istemedi.Sabah kahvaltını yap kuzum öteki menülerinde çok zayıf çok az geldi bana zayıf düşersin halsiz kalırsın
Şaşmam ama böyle tuhafım banu , kafam çok dolu odaklanamıyorum
neden cnm ? çok iyi bir yerdesin eflal sakın cnm , yolundan şaşmaa
sonrası zor biliyorsun
Ayy acıyı eksiği seviyor da pisik durumu var şimdi oda sabahları yarım limonu meyve niyetine yiyor benim kuzum da ablası bi gorsen bi duygusal bi sessiz ayyy icim yanıyor yeminle onu böyle görünce bi güzel ağladım dayanamıyorum ben ya çocukların acı cekmesinePırasa filanda iyi gelir derler. Benim kızım tam bir maganda:) sabahları limonlu soğan yemeye alıştırdım ben ek gıda sürecinde :) isotlu sumaklı sonraları:) bir ibrahim tatlıses bir mahmut tuncer doğurdum ben :))
Sabah kahvaltısı alelacele mi oldu noldu? Tok tutacak öğün değil.. öyle zamanlarda en azında 2-3 ceviz katarsan kahvaltıya tok tutar kuzum..menün hafif güzel afiyet olaun.. tüm yorgunluğa rağmen sğoru zorla emi başlayınca gerisi gelir zaten
Sen ve mümkün mü bu? Aç kalırım yine artı çıkmam ben
Tırsıyorum çookkk
Kesin cuma ben kalpten gidicem
İki demlik içiyorum ben bir gündeEflal çaykolik çıktı rıza babaaaaa
Hala var ama benim artık mortim varOrdek yapiyodu boyle dolapta tatli var diye
Şaşmam ama böyle tuhafım banu , kafam çok dolu odaklanamıyorum
Eflalim bak reflu önlem alman şart eğer varsa yani ilacı iceyim keyfine bakayım olmuyor balim ilacta etki etmiyor bi sure sonra eşimin gözünden yaş geliyordu en son nokta da artık doktor çok sıcak çok soğuk yok acı yok baharat yok çay kahve yok hamur işi yok asitli meyve yok bunlara dikkat et dedi öğle düzeldi yani ilac bile bir noktaya kadar fayda sağlıyorYok white ilacımı içerim acımı yerim çayıçayım içerimçaysız dur diyeceğine ot gibi yaşa de bana
Poğaça yedim ya kaçamak niyetine
şimdi miu kızacak ama
ufak bi kaçamak mı yapsan uzun süreli diyetlerde oluyor cnm o
Bence kesinlikle yapmasın ne zaman sıkıldım ve kacamak yaptıysam hep gerisi geldi bence biraz farkli bısıyler le meşgul olsun bunu cok dusunmeye ye calis
şimdi miu kızacak ama
ufak bi kaçamak mı yapsan uzun süreli diyetlerde oluyor cnm o
Spora yüklenicem canım. En iyisi buBence kesinlikle yapmasın ne zaman sıkıldım ve kacamak yaptıysam hep gerisi geldi bence biraz farkli bısıyler le meşgul olsun bunu cok dusunmeye ye calisNego cok iyi yerlere geldın hızlıca bitir bu ısı en kısa yoldan gel hedefine
Eflalim çok var mı yok mu sen bi dagildin bence psikolojik bi durum oluştu bu yüzden galiba bu kafa durumu çocuklarının doğumu falan geldi hep aklına eşinin yapmadıkları ben ne yapacağım varsa falan oldun bi dagit kafami keşke dışarı çıkıp iki tur atıp iki vitrin falan bakma şansın olsaydiKendimi spora veriyim ben bu hafta. Kafam dağılsın bu ne ya
Bence de cok mantıklıSpora yüklenicem canım. En iyisi bu
Allah seni napsın tam senin paylaşabileceğin video deynep hahahahha
Açık içemem yarısı dem benimkiay çok kötü oldu bonus çay beni yok tutar çay beni dinç tutar çay ruhuma iyi gelir
Dolabın varsa küçük yoğurt al koy balım yogurt candır can hemide gobusteki yağları eritir ki bunu hayatı boyunca yoğurt peynir yemeyen biri söylüyor ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?