Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çay yok eflal kahve de yok baharatlı acılı yemekte yok eşim çok çekiyor acibiber turşusu hastası bide dusun kendisi laz çay bağımlısı ama artık sadece kahvaltıda 2 bardak iciyor
Yok white ilacımı içerim acımı yerim çayıçayım içerim çaysız dur diyeceğine ot gibi yaşa de bana

Sabah kahvaltını yap kuzum öteki menülerinde çok zayıf çok az geldi bana zayıf düşersin halsiz kalırsın
Canım gece migrenim tuttu sonra ilaç içtim midem aacayipleşti hiç bişey canım istemedi.

Ayy acıyı eksiği seviyor da pisik durumu var şimdi oda sabahları yarım limonu meyve niyetine yiyor benim kuzum da ablası bi gorsen bi duygusal bi sessiz ayyy icim yanıyor yeminle onu böyle görünce bi güzel ağladım dayanamıyorum ben ya çocukların acı cekmesine

oyyy nasıl da bilir en sevdiğim öğün kahvaltı ama yaptırtmadılar ben ağzıma tıkarken önümde dosya vardı, ne yediğimi anlamadım

Yok white ilacımı içerim acımı yerim çayıçayım içerim çaysız dur diyeceğine ot gibi yaşa de bana
Eflalim bak reflu önlem alman şart eğer varsa yani ilacı iceyim keyfine bakayım olmuyor balim ilacta etki etmiyor bi sure sonra eşimin gözünden yaş geliyordu en son nokta da artık doktor çok sıcak çok soğuk yok acı yok baharat yok çay kahve yok hamur işi yok asitli meyve yok bunlara dikkat et dedi öğle düzeldi yani ilac bile bir noktaya kadar fayda sağlıyor

şimdi miu kızacak ama
ufak bi kaçamak mı yapsan uzun süreli diyetlerde oluyor cnm o
Bence kesinlikle yapmasın ne zaman sıkıldım ve kacamak yaptıysam hep gerisi geldi bence biraz farkli bısıyler le meşgul olsun bunu cok dusunmeye ye calis Nego cok iyi yerlere geldın hızlıca bitir bu ısı en kısa yoldan gel hedefine

Spora yüklenicem canım. En iyisi bu

Kendimi spora veriyim ben bu hafta. Kafam dağılsın bu ne ya
Eflalim çok var mı yok mu sen bi dagildin bence psikolojik bi durum oluştu bu yüzden galiba bu kafa durumu çocuklarının doğumu falan geldi hep aklına eşinin yapmadıkları ben ne yapacağım varsa falan oldun bi dagit kafami keşke dışarı çıkıp iki tur atıp iki vitrin falan bakma şansın olsaydi

Açık içemem yarısı dem benimki ay çok kötü oldu bonus çay beni yok tutar çay beni dinç tutar çay ruhuma iyi gelir

ayyy ben de tiryakiyim bugün en sinir olduğum şey o oldu, koşturmaktan buz gibi oldu hiç içemedim ve başım ağrıyor

Dolabın varsa küçük yoğurt al koy balım yogurt candır can hemide gobusteki yağları eritir ki bunu hayatı boyunca yoğurt peynir yemeyen biri söylüyor ha

ben çok severim canım, bugün normal üstü çalıştım normalde böyle değilim. inan öğle yemeği yiyicem dediğimde suratıma tuhaf tuhaf baktılar sanki değişik bişey demişim gibi yoksa yerim muhakkak. ama iş için kendimden ödün vermeye değmez haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…