Şok yapma hayırrÜç günlük şok yapayım da miu bunalıma girmesin poğaça yedim diye
9 aylık canım bende veriyorum da sevmedi kuzum
Çay yok eflal kahve de yok baharatlı acılı yemekte yok eşim çok çekiyor acibiber turşusu hastası bide dusun kendisi laz çay bağımlısı ama artık sadece kahvaltıda 2 bardak iciyorHamur işi daha bugün yedim , uzun zamandır yemiyorum ki canım. Üç gündür böyle midem.
Çaaaay
Hep o hap senin dengeni bozdu ya laYa tabiri caizse mala bağladım bana noliy kızlar
Otelde yesin napim. Günüm iyi geçti diyom ille zıplatıyo sinirlerimi yaBak yaaaa
Kız yapıver adamcağızın istediğini ne var
Tamam tamam vurma tamam sustum şakaaaa
Çok öpersen olar
Kız yok deme bugün yok dediğini yiyor oÇay yok eflal kahve de yok baharatlı acılı yemekte yok eşim çok çekiyor acibiber turşusu hastası bide dusun kendisi laz çay bağımlısı ama artık sadece kahvaltıda 2 bardak iciyor
Amin canım anne diyor bi de baba bide dede şimdilik ama dedesi yok kuzumun ama önce anne dedioyyyy minnakmış dahaayy ben ilk konuştukları ama kelimeleri çıkaramayıp farklı söyledikleri zamanlara bayılıyorum inşallah bir an önce çıkarır dişini de rahatlar
Ya miu ben koptum diyet modundan kafam gerçekten çok dolu. Anlayamıyorum, niye böyle oldum ki. Şok bana iyi gelecek , silkelenmem lazım.Şok yapma hayırr
Diyetten koparacak o şoklar seni
İstemiyombaş edebilirim ben kendim bununla
Otelde yesin napim. Günüm iyi geçti diyom ille zıplatıyo sinirlerimi ya
Du seni öpim de sinirim geçsin
ay ay ay çok güzel bir menümenümü de fırsat bulmuşken iliştirivereyim
08:00
1 ince dilim beyaz peynir
1 küçük domates
7 zeytin
10:30 sade neskafe
12:00
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
8-9 adet minik kuşbaşı et(işyeri yemeğinin içindeki etleri seçtim)
17:00
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim beyaz peynir
7 adet çiğ fındık
suyu sayamadım ama en az 2 lt, yatana kadar 3 olur.
eve gidebilirsem spor yapıp yazıcam.
Floweroflife @MiuLego
Valla sabaha kadar uyuyamaz çok pis bi durum o refluKız yok deme bugün yok dediğini yiyor o
Ye de götür eflalim yarasın be falan de
Sorun ne çözemedik ki.. tartı mı takıldı hani ne seni kopardı anlamadım takır takır da gidiyor kilolarYa miu ben koptum diyet modundan kafam gerçekten çok dolu. Anlayamıyorum, niye böyle oldum ki. Şok bana iyi gelecek , silkelenmem lazım.
Sanki başka bir dünyadayım.
Yok canım, poğaça yiyince birde üçte yedim zaten. Normalde akşamı 6 da yiyorum e şimdii acıkmadım o yüzden yemiycem. Zaten bir avayibim diyet konusunda karışık duygularım var.
Ayy hakkat ondan olur mu? Yemin ederim mel mel bakıyorumHep o hap senin dengeni bozdu ya la
Pırasa filanda iyi gelir derler. Benim kızım tam bir maganda:) sabahları limonlu soğan yemeye alıştırdım ben ek gıda sürecinde :) isotlu sumaklı sonraları:) bir ibrahim tatlıses bir mahmut tuncer doğurdum ben :))9 aylık canım bende veriyorum da sevmedi kuzum
Tartılmadım ki cumadan beri. Hep o şişme mont yüzündenSorun ne çözemedik ki.. tartı mı takıldı hani ne seni kopardı anlamadım takır takır da gidiyor kilolar
Aklıma bi o geliyo valla.. kimyasal ilaç sonuçta.. e vücut da alışkın değil.. olabilirAyy hakkat ondan olur mu? Yemin ederim mel mel bakıyorummidem gitti, boşaltım sistemim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?