Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamur işi daha bugün yedim , uzun zamandır yemiyorum ki canım. Üç gündür böyle midem.
Çaaaay
Çay yok eflal kahve de yok baharatlı acılı yemekte yok eşim çok çekiyor acibiber turşusu hastası bide dusun kendisi laz çay bağımlısı ama artık sadece kahvaltıda 2 bardak iciyor

Çay yok eflal kahve de yok baharatlı acılı yemekte yok eşim çok çekiyor acibiber turşusu hastası bide dusun kendisi laz çay bağımlısı ama artık sadece kahvaltıda 2 bardak iciyor
Kız yok deme bugün yok dediğini yiyor o

Ye de götür eflalim yarasın be falan de

oyyyy minnakmış dahaayy ben ilk konuştukları ama kelimeleri çıkaramayıp farklı söyledikleri zamanlara bayılıyorum inşallah bir an önce çıkarır dişini de rahatlar
Amin canım anne diyor bi de baba bide dede şimdilik ama dedesi yok kuzumun ama önce anne dedi

Şok yapma hayırr
Diyetten koparacak o şoklar seni
İstemiyombaş edebilirim ben kendim bununla
Ya miu ben koptum diyet modundan kafam gerçekten çok dolu. Anlayamıyorum, niye böyle oldum ki. Şok bana iyi gelecek , silkelenmem lazım.
Sanki başka bir dünyadayım.

ay ay ay çok güzel bir menü
Ay kuzum umarım ikimize de güzel eksiler gelir
Bu arada 17.00 den sonra birşey yemeyecek misin?

Ya miu ben koptum diyet modundan kafam gerçekten çok dolu. Anlayamıyorum, niye böyle oldum ki. Şok bana iyi gelecek , silkelenmem lazım.
Sanki başka bir dünyadayım.
Sorun ne çözemedik ki.. tartı mı takıldı hani ne seni kopardı anlamadım takır takır da gidiyor kilolar

Yok canım, poğaça yiyince birde üçte yedim zaten. Normalde akşamı 6 da yiyorum e şimdii acıkmadım o yüzden yemiycem. Zaten bir avayibim diyet konusunda karışık duygularım var.

neden cnm ? çok iyi bir yerdesin eflal sakın cnm , yolundan şaşmaa
sonrası zor biliyorsun

9 aylık canım bende veriyorum da sevmedi kuzum
Pırasa filanda iyi gelir derler. Benim kızım tam bir maganda:) sabahları limonlu soğan yemeye alıştırdım ben ek gıda sürecinde :) isotlu sumaklı sonraları:) bir ibrahim tatlıses bir mahmut tuncer doğurdum ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…