Kuzum olabilir. Dün gitmek istediğim iki yer vardı ikisine de engel oldu. Çok sinirlendim kırıldım. Tavırlıyım. Ben ne işe yarıyorum ki moduna girdim.Eflalim çok var mı yok mu sen bi dagildin bence psikolojik bi durum oluştu bu yüzden galiba bu kafa durumu çocuklarının doğumu falan geldi hep aklına eşinin yapmadıkları ben ne yapacağım varsa falan oldun bi dagit kafami keşke dışarı çıkıp iki tur atıp iki vitrin falan bakma şansın olsaydi
oyyy nasıl da biliren sevdiğim öğün kahvaltı ama yaptırtmadılar ben ağzıma tıkarken önümde dosya vardı, ne yediğimi anlamadım
Eflal bakma öyle dediğime ben de net içerim 2 demlikSen ve mümkün mü bu? Aç kalırım yine artı çıkmam ben
İki demlik içiyorum ben bir günde
Kız banuuuuuu
şimdi miu kızacak ama
ufak bi kaçamak mı yapsan uzun süreli diyetlerde oluyor cnm o
Doğru yolu buldunKendimi spora veriyim ben bu hafta. Kafam dağılsın bu ne ya
Bir de diyor ya , ya ölürsem öteki dünyaya aç gitmeyeyim diye her an bi şeyler yiyorumAllah seni napsın tam senin paylaşabileceğin video deynep hahahahha
Zayıflar cehennemlik
Eflal bakma öyle dediğime ben de net içerim 2 demlik
Çaysız asla
Kız banuuuuuu
Doğru yolu buldun
Ahahahahahah Allah sormayacak mı neden yemedin ?Bir de diyor ya , ya ölürsem öteki dünyaya aç gitmeyeyim diye her an bi şeyler yiyorum
Hahaaa hala hafta sonundan kalmayım
kimse ciddiye almasın
Ula şimdi ben cehennemlik miyim hemen kilo alıyorumAllah seni napsın tam senin paylaşabileceğin video deynep hahahahha
Zayıflar cehennemlik
Ben de çok severim de azalttım biraz,tam şekersize alışamadım 1 kaşık atıyorum halaEflal bakma öyle dediğime ben de net içerim 2 demlik
Çaysız asla
Tok karna akşam eve gelince tartıldım 59Ula şimdi ben cehennemlik miyim hemen kilo alıyorum
Evet arkadaşlar cuma zayiflama yarışmalarına adı değişti cuma en çok kiloyu kim alacak yarışı oldu
Ben de çok severim de azalttım biraz,tam şekersize alışamadım 1 kaşık atıyorum hala
Ula şimdi ben cehennemlik miyim hemen kilo alıyorumAllah seni napsın tam senin paylaşabileceğin video deynep hahahahha
Zayıflar cehennemlik
Eflalim tamam benim hoduk de kiskancta senin ki bi iki ust volum be balım bu kadarı fazla en azından gezmeme laf etmez yaniKuzum olabilir. Dün gitmek istediğim iki yer vardı ikisine de engel oldu. Çok sinirlendim kırıldım. Tavırlıyım. Ben ne işe yarıyorum ki moduna girdim.
Yapmak istediğim her şeye engel oluyorsun diye sitem ettim. Ondan olabilir.
Şaka bir yana peygamberimiz sofradan hep doymadan kalkarmış.Bizim karnımız doysa da gözümüz açAhahahahahah Allah sormayacak mı neden yemedin ?
Menune karsi menumİyi akşamlar sevgili takimim
Menü veriyorum
3 t.bugday ekmeği
Yumurta
Peynir
7 zeytin
Domates
Yeşillik
Ara
Çeyrek civarında nar
Öğle
1 hs yumurta
Peynir
Domates
Yeşillik
Ceviz
Ara
2 mandalina
Akşam
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt
Hayırlı akşamlar
Aynen kuzum.. hurmayla gün geçirirlermiş yahu.. bizim nefsimiz hiç dıymuyor malesefŞaka bir yana peygamberimiz sofradan hep doymadan kalkarmış.Bizim karnımız doysa da gözümüz aç
Menune karsi menum
Sabah
Sebzeli omletli klasik kahvalti ekmek 1lokma
Arada 1portakal 3,4 lokma armut
Azcik kuruyemis
Aksam
ciger salgam salata az miktar yufka
Sabah ekmek yemedim ki aksam yufkadan azcik yiyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?