Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Jilliana basladim

ay ay ay çok güzel bir menü
Ay kuzum umarım ikimize de güzel eksiler gelir
Bu arada 17.00 den sonra birşey yemeyecek misin?

eve gidersem süt içicem canım

Canım gece migrenim tuttu sonra ilaç içtim midem aacayipleşti hiç bişey canım istemedi.

geçmiş olsun canım

Takımda isyan vaaar

Takım şişkolaşma takımı olduuuu

Vururum

ben eriyom kaptancım

Kurban olurum canim arkadasim seni de huzunlendirdigim icin üzüldüm simdi.hersey Allahtan dedigin gibi ne de güzel anlatmissin gercekten moral oldu iyi ki varsın bonusum rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin insallahh kiyamam ben sana

oyyy Rabbim acil şifalar versin inşallah ♡

Kizlar son anda misafirlige geldim evden yemek yemeden ciktim burda cis olmadigini dusundugum bisey yedim

Sabah 11.30
Yarim tost(1dilim ekmekten)
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli sut
1 muz
10 cig badem

Aksam 19.00
3 yk kadar fasulye tursusu kavurmasi
(Tursu ev uapimi ve onceden suya konulup tuzu alinmis)

Su 2 oldu daha da artar
Spor gunduz biraz var gece tamamlarim

@MiuLego cis sayilmaz dimi

Cocom benim bi arkadaşım var 7 yıl hiç çocuğu olmadı hamilede kalamadı hiç doktor senin çocuğun normal yolla olamaz demiş bu çok ağladı üzüldü tüp bebek falan oldu yok olmuyor en son bi doktora gittiler doktor sen önce şu psikolojiden bi çık ben senin anne olmanın için ne gerekiyorsa yapacağım ama sen bi kafani topla demiş bunlar bunlar tatile gitti neyse işte dedi artık icim rahat doktor çok iyi geldi falan tatil dönüşü normal yoldan hamile kalmış hemide ikiz rabbim işte şimdi ikizleri 6 yaşında ve 3 ye hamileymis inşallah ikiz olmaz diye dua ediyorum bu hayat biraz garip yanı demem o ki önce beynini bi bosalt mevlam neyler neylerse güzel eyler sen ona sığın gersi rabbime bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…