- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende bugün aylardan sonra ilk defa 55 gordummm ama biliyorsun ben uyumayinca sisiyorumTok karna akşam eve gelince tartıldım 59
Kız daha hala mı alışamadın deyneeee
Ama cuma kilonu aşırı meraktayımmm
Bende bugün aylardan sonra ilk defa 55 gordummm ama biliyorsun ben uyumayinca sisiyorum
Ben de kaçayım ,herifim gelir şimdi,net başında yakalamasın beni
Jilliana basladimCanım ben çok severim hamilelik sürecini çok şükür bulantı koku vs olmaz ama 4 yıl uyumayan bı oglandan sonra Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasıp etsin
Bizimkilere ise izle bağışlasın
Bu en küçüğü torunumu diyorlar tedaviyle mi oldu diyorlar bide bebek görseller senindedigin gibi torunun torunumu derler
Pazar yenen p.twsi artı salı o artiyi temizleme Çarşamba perşembe ne yaparsan artikun
Yaaa yanına pilav yapmadinmi nohutun yanına pirinç pilavı yaksir onunda yesen süper olurdu dermişim
Sporumuda gördün artık canım ayağa kalk beni ayakta alkslama antremanları yap çünkü cuma günü alicam alkışlar övgüler de balkon konuşmamı yaparken goremiycem
Yok canım pışık kim onde görecez
İki menü başabaş derim ben
Şalgam var ödem tutturabilirrr
Fatma burun farkıyla önde girdi finish çizgisine
ay ay ay çok güzel bir menü
Ay kuzum umarım ikimize de güzel eksiler gelir
Bu arada 17.00 den sonra birşey yemeyecek misin?
Pırasa filanda iyi gelir derler. Benim kızım tam bir maganda:) sabahları limonlu soğan yemeye alıştırdım ben ek gıda sürecinde :) isotlu sumaklı sonraları:) bir ibrahim tatlıses bir mahmut tuncer doğurdum ben :))
Canım gece migrenim tuttu sonra ilaç içtim midem aacayipleşti hiç bişey canım istemedi.
Takımda isyan vaaar
Takım şişkolaşma takımı olduuuu
Vururum
Kazanan biz olacazzzzİki taraftan da fena ataklar geliyooooorrrrrr
Kahvemi alıp izliciiim cuma günü
He siskoyum cuma günü 51 girecek bu gözler sıkıntı yok canımHepimiz şişkoyuz vayt kabul edelim
Dantelli neyin bişeyler de giy
Kurban olurum canim arkadasim seni de huzunlendirdigim icin üzüldüm simdi.hersey Allahtan dedigin gibi ne de güzel anlatmissin gercekten moral oldu iyi ki varsın bonusum rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin insallahh kiyamam ben sanaOlacagi varsa adam ustune ceketini atsa olur coco oyle yumurta takibine gunasiri birliktelige falan bakmaz olacaksa olur en buyuk engelleride asar :)
Sen sana duseni yaptin gerisi takdir...
Bak ben hep soyluyorum burda ablamla ilgili bizim derdimiz baskasina gore nimet olabilir.
Simdi sen normal yolla hamile kalabilmek isterdin dimi kim istemez..
Olmayinca olmuyor napalım boyle igneydi asilamaydi tüp bebekti tedavisine bakicaz.
Bi kere hamile kaldim diyosun yeniden olabilir.
Benimde ilk hamileligimde hersey normal basladi 11 haftalikken bitti ben 13.haftada ogrendim bittigini kurtaj vs cok genctim cok uzuldum.
Simdi ablamin saydinin özlemini dusununce burnumun ucu sizliyo coco.
Keske tedavi imkani olsaydida yapsaydi.
Keske son kurusuna kadar harcasaydida olsaydi.
Yok ama yok. Bizimde dr unda yapacagi bisey yok artik.
14 sene oluyor.
Mucizeyi verirse allah vericek ötesi yok.
Hala olucaz ogreniyorum sevinemeden once agliyorum.
Kendi cocuklarimida hep onun yaninda onunla aglayarak ogrendim.
Düşük olmasi, tedaviyle olmasi, gec olmasi bunlar hic olmamasinin yaninda oyle basit kaliyoki bazen kendini onlarin yerine koyup dusununce.
Oyle cok sahit oldumki ben buna.
Yapilabilcek biseyler olmasi buyuk nimettir.
Sen yapacagini yaptin simdi bekliyceksin hayirlisini isteyerek.
Ondan ne gelirse her halimize hamdolsun.
Mesaji bitirene kadar 3 kere burnumu silmişim
oyyy Rabbim acil şifalar versin inşallah ♡Ayy acıyı eksiği seviyor da pisik durumu var şimdi oda sabahları yarım limonu meyve niyetine yiyor benim kuzum da ablası bi gorsen bi duygusal bi sessiz ayyy icim yanıyor yeminle onu böyle görünce bi güzel ağladım dayanamıyorum ben ya çocukların acı cekmesine
Cocom benim bi arkadaşım var 7 yıl hiç çocuğu olmadı hamilede kalamadı hiç doktor senin çocuğun normal yolla olamaz demiş bu çok ağladı üzüldü tüp bebek falan oldu yok olmuyor en son bi doktora gittiler doktor sen önce şu psikolojiden bi çık ben senin anne olmanın için ne gerekiyorsa yapacağım ama sen bi kafani topla demiş bunlar bunlar tatile gitti neyse işte dedi artık icim rahat doktor çok iyi geldi falan tatil dönüşü normal yoldan hamile kalmış hemide ikiz rabbim işte şimdi ikizleri 6 yaşında ve 3 ye hamileymis inşallah ikiz olmaz diye dua ediyorum bu hayat biraz garip yanı demem o ki önce beynini bi bosalt mevlam neyler neylerse güzel eyler sen ona sığın gersi rabbime bırakKurban olurum canim arkadasim seni de huzunlendirdigim icin üzüldüm simdi.hersey Allahtan dedigin gibi ne de güzel anlatmissin gercekten moral oldu iyi ki varsın bonusum rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin insallahh kiyamam ben sana
Şuan bekliyorum bakalım ateşi ne olacak diye olmadı biner giderim acile ateşi diate bu kadar cikmamali ama öksürük falan da yok burnuda tıkalı değil anlamadımoyyy Rabbim acil şifalar versin inşallah ♡
Tartıyla buluşmadım kineden ama , menülerin güzeldi, kandırıyon mu yoksa beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?