evet canım kuzum doğum günümde hediye geldi banaAaa ne güzel kızınla aynı mı doğum gününüz.Süpermiş.Benim de eşimle aynı doğum günüm.4 kasım cümleten akrebiz.
Ne mutlu sana inş ulaşırsın hedefine
canımmm süpersinnnn,harika görünüyorsunCanlarım bu sabah itibariyle 105 kilo ile başladığım diyet maratonumun 8. ayında 75 kiloya düşmüş bulunuyorum.Az önce aynadan fotoğrafımı çektim,yine ilk halimle birlikte ekliyorum.Yine altımda bol pantolon var pek anlaşılmıyor ama üstüm belli eder diye düşündüm
Eki Görüntüle 278074 Eki Görüntüle 278075
kesinlikle az vermiyorsun gayette iyi veriyorsun hiç durmaması bile bünyenin çok iyi....doğum gününüz kutlu olsuun....ben de accık kaçamak yaptım yaa haftasonu eşimin kastomonudan getirdiği haşhaşlı taze çörekten c.tesi akşamı birazda sabahı yedim...oda 3 kilonun ödülü sayılır demiii...
aaah nevim ah fıstık gibi oldun maşallah ilk halinde acayip kalça gözüküyor ...göbekte katkat...erimiş gitmişsin yaa...bence 60 a kadar in canım yarın öbürgün evlilik çocuk biraz toparlarsın böylece kilon göze batmaz....
Canlarım bu sabah itibariyle 105 kilo ile başladığım diyet maratonumun 8. ayında 75 kiloya düşmüş bulunuyorum.Az önce aynadan fotoğrafımı çektim,yine ilk halimle birlikte ekliyorum.Yine altımda bol pantolon var pek anlaşılmıyor ama üstüm belli eder diye düşündüm
aa ne demek bu yoldaki herkesten samimiyet beklerim ben ...hiiiç dert etmeee.....belli bi tarifim yoktu yaa hatta ölçüde yok 2 kaşık yulaf 2 bardak süte iyi geliyor gibikoyu olursa accık süt ..sulu olursa accıık yulaaf ekle olsun..ben tatlandırıcıyı çaya atılanlardan olduğundan pişince ekliyordum biraz da tarçın....yardımcı olabildimi bilmiyoruuum...safişş(bu ne samimiyetse)ben kızlarla konuşmaya geldikçe menülerini görüyordum da dukan muhallebi yapacaktım tarifimi kaybettim sen de yapıyordun bana yazarmısın hemencikk. 2 kaşık splendam kaldı da battı bana onu bişe yapıciim. bu arada bu hafta derecen var bireyselde sanırım tebrikler. dukan mucizesi işte. bende bırakıyım zor sağlıksız vs dedim ama alışkanlık olmuş elim meyveye filan gitmiyor yine proteine yönleniyorum. tabi alışkanlık olamsının 1 sebebide tartıdaki güzel sonuçlarr..
aa ne demek bu yoldaki herkesten samimiyet beklerim ben ...hiiiç dert etmeee.....belli bi tarifim yoktu yaa hatta ölçüde yok 2 kaşık yulaf 2 bardak süte iyi geliyor gibikoyu olursa accık süt ..sulu olursa accıık yulaaf ekle olsun..ben tatlandırıcıyı çaya atılanlardan olduğundan pişince ekliyordum biraz da tarçın....yardımcı olabildimi bilmiyoruuum...
Canım benim,çok teşekkür ederimcanımmm süpersinnnn,harika görünüyorsun
Canımmmmm,çok özledim seni.Ben biraz daha toparlandım,diyet de spor da tam gaz gidiyor amaaaaa seni çok özlüyorummmmmmmheyyyyy bi fıstık gördüm sanki...bu ne alım bu ne zerafet hayatımmm maşallahhh...
naberrr kızlar nasıl gidiyo diyetlerr
iyi etmişin bacım vucut şaırtmak iyi oluo arada işin garip tarafı almadım geri o kiloları ve vermeye de devam ediyorumm.teşekkür ederim canım sağolasın.
anşacım bu arada bende isveçimsi bişiy yaptım senden kıskanıp. 3 kilo gitmesede iyi geldi yaa yüzüğüm baya bol oluyor dönüyor parmağımdan isveçte tüm sularımı ödemlerimi attım sanırım.sağolasın canımmm.sen de yoğun günler geçiriyosun demi tüm türkiye karışık ankarada da her taraf polis yaa bilmediğimiz bişeler mi var diye düşünüyorum bazen bir ihbar filan o kadar polis toplaşınca.
Canım benim,çok teşekkür ederim
Canımmmmm,çok özledim seni.Ben biraz daha toparlandım,diyet de spor da tam gaz gidiyor amaaaaa seni çok özlüyorummmmmmm
Çok teşekkür ederim canım.Son zamanlarda biraz kafam dolu olduğu için sana hakkıyla bir hoşgeldin de diyemedim kusuruma bakma.Ben başaracağına inanıyorum,çünkü bilinçli ilerlediğini gözlemliyorum.Yolumuz açık olsun.
dert değil gerçekten ben biraz balık hafızalıyım kim dedi kim demedi inan hatırlayamıyorum bile benimde kafam bidünya biyandan bayram temizliği biyandan diyet diğer yandan oğlum ve onun sorunları 1 aydır tuvalet eğitimi vremeye çalışıyorum beceriksizim bukonuda yani anlıcan kafam bidünya umarım bende ilerleme kaydederim şimdilik çok yavaşım daha gr larla uğraşıyorum kilo veremedim bir başarı hikayeside umarım benden çıkar şimdilik zor gibi görünsede
karamincim Allah sabır versin.wc eğitimi süreci çok zor.ben hala geceleri ve çoğu zaman dışarı çıkarken bez takıyorum.hala çok kaçırıyor maalesef
Canlarım bu sabah itibariyle 105 kilo ile başladığım diyet maratonumun 8. ayında 75 kiloya düşmüş bulunuyorum.Az önce aynadan fotoğrafımı çektim,yine ilk halimle birlikte ekliyorum.Yine altımda bol pantolon var pek anlaşılmıyor ama üstüm belli eder diye düşündüm
Günaydın canlarım.Hayırlı,huzurlu bir gün olsun inşallah
Gunaydin kizlar,
Allah hepimize kazasiz,belasiz sorunsuz bir gun nasib etsin insallah..
Allah vandaki vatandaslarimizinda yardimcisi olsun
saphiracim, az veriyorum diye sakin dusunme, cunku masallah baya kilo verdin ve her hafta ekside oldun, yani sakin az veriyorum diye dusunme sahane gidiyorsungünaydın herkese iyi pazarlar
dünden bugüne 700 gr daha vermişim,çok sevindim :124: az veriyorum diye üzülüyordum.kendime bir hedef belirledim bayrama kadar 12 kg vermiş olmak istiyorum.hedefime ulaşamazsam üzülücem ama böyle giderse ulaşabilirim diye düşünüyorum.Bayramın 1. günü benim ve kızımın doğum günü,yeni yaşımıza 12 kg eksik girmek istiyorum :124: gerçi bu çarşamba günüm var,korkuyorum kendimden :18: bir de 29 ekim cumartesi kutlayacağız kızımın d.gününü,bir sürü güzel mama hazırlayacağım.eğer çarşambayı güzel bir şekilde atlatıp,cuma günü tartıda mutlu bir sonuç görebilirsem,cumartesiyi kızımın doğum günü partisi sebebiyle serbest gün yapıcam
nilosummmm supersinnn yaaa...resmen ayni gidiyoruzCanlarım bu sabah itibariyle 105 kilo ile başladığım diyet maratonumun 8. ayında 75 kiloya düşmüş bulunuyorum.Az önce aynadan fotoğrafımı çektim,yine ilk halimle birlikte ekliyorum.Yine altımda bol pantolon var pek anlaşılmıyor ama üstüm belli eder diye düşündüm
insallah bu hafta baska kacamagin olmaz aysenim..cumaya kadarda ekside olabilirsinay birde yazmazsam içim rahat etmez ben dün baya bi kaçamak yaptım
gece acıktım bir paket çiziyi götürdüm yanında bir bardak fantayla
bu haftalık kaçamagım bu olsun bari ayy daha 6 gün var tartıyada
takildim kaldim nilosum..uzun suredir 7lerin icindeyim...nerde o eski gunler haftada 3 kilo vermeler...simdi oyle veremiyorum ama su da var..eskiden iki gun yogurt yapmam gerekince sadece yogurt yerdim ama simdi 1 gunu atlatim ertesi gunu salata yapiyorum..sirf iki gun agir geliyor artik..yoruldum baya bu diyet isinden ama az kaldi.. yolumuza insallahSenin bireysel şampiyonluklarını bilmeyen var mı canım benim
guzel haftasonu gecirmissiniz canim, ama bak yogun gecsede topige uyraya bilmissin, cok guzel paylasimdada bulunmussuniyiymiş valla bende kara kara düşünüyorum biz hafta sonunu yoğun geçiririz oğluşcum kocam pazar ya evde olmayız yada arkadaş ağırlarız iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?