Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa ne güzel kızınla aynı mı doğum gününüz.Süpermiş.Benim de eşimle aynı doğum günüm.4 kasım cümleten akrebiz.
Ne mutlu sana inş ulaşırsın hedefine
evet canım kuzum doğum günümde hediye geldi bana sizin de çok güzelmiş benim kızın yükseleni de akrep,nasıl inat nasıl inat anlatamam
canımmm süpersinnnn,harika görünüyorsun

teşekkürler canım
sen o kaçamakları hakettin canım,afiyet olsun

bugünkü menüm:

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü (veee sonunda kürü tamamladım,bitti artık,çok şükür :124:)

öğlen:
2 yumurta
peynir
zeytin domates-salatalık-biber (kekikli ve zeytinyağlı)
1 dilim ince kepek ekmeği ( zeytinyağına batırarak yedim özellikle,belki biraz bağırsaklarımı hareketlendirir dedim.)
ceviz

akşam:
2 yumurtalı menemen
1 baget
yoğurt
taze soğan
maydonoz

su:1.5 LT şimdilik
spor üşenmezsem ve uyku beni esir almazsa yapıcam (dün gece kuzu hiç uyutmadı bizi,çok uykusuzum)

heyyyyy bi fıstık gördüm sanki... bu ne alım bu ne zerafet hayatımmm maşallahhh...

naberrr kızlar nasıl gidiyo diyetlerr

aa ne demek bu yoldaki herkesten samimiyet beklerim ben ...hiiiç dert etmeee.....belli bi tarifim yoktu yaa hatta ölçüde yok 2 kaşık yulaf 2 bardak süte iyi geliyor gibikoyu olursa accık süt ..sulu olursa accıık yulaaf ekle olsun..ben tatlandırıcıyı çaya atılanlardan olduğundan pişince ekliyordum biraz da tarçın....yardımcı olabildimi bilmiyoruuum...

teşekkür ederim canım sağolasın.

anşacım bu arada bende isveçimsi bişiy yaptım senden kıskanıp. 3 kilo gitmesede iyi geldi yaa yüzüğüm baya bol oluyor dönüyor parmağımdan isveçte tüm sularımı ödemlerimi attım sanırım.sağolasın canımmm.sen de yoğun günler geçiriyosun demi tüm türkiye karışık ankarada da her taraf polis yaa bilmediğimiz bişeler mi var diye düşünüyorum bazen bir ihbar filan o kadar polis toplaşınca.

canımmm süpersinnnn,harika görünüyorsun
Canım benim,çok teşekkür ederim

heyyyyy bi fıstık gördüm sanki... bu ne alım bu ne zerafet hayatımmm maşallahhh...

naberrr kızlar nasıl gidiyo diyetlerr
Canımmmmm,çok özledim seni.Ben biraz daha toparlandım,diyet de spor da tam gaz gidiyor amaaaaa seni çok özlüyorummmmmmm

iyi etmişin bacım vucut şaırtmak iyi oluo arada işin garip tarafı almadım geri o kiloları ve vermeye de devam ediyorumm.
yoğunluğu hiç sorma bacım valla gecem gündüzüm karıştı valaa...her taraf dedğin gibi ekip ve kontrol noktası bu aralar vatandaşda tedirgin oluo bu durumdan ama aranan şahışlar var onları almaya çalışıyoruz..dün gece 2 de cağırdılar çevre yolunda bayan almışlar sabah 4 e kadar durdum ama dondum allah gece calışan askerine polisine sabır versin vallaa...uyku biyandan yorgunluk bi yandan bide kendini kültür bombası sanan insanlarrr offf off...yarama deydin bakk çenem düştü gülçinim..
Canım benim,çok teşekkür ederim

Canımmmmm,çok özledim seni.Ben biraz daha toparlandım,diyet de spor da tam gaz gidiyor amaaaaa seni çok özlüyorummmmmmm

kuzuuuşşş bende ösledim vallaa 67,8 oldum ve 65e doğru azimliyim ama iyki ayrılmışım bikaç kişi almışsınız takımaa onlar faydalansın ben nete giremiyorum zaten girersemde hemen burdayımm....herşey yolundadır inşallah sende görüşelim hayatım bilaree

iyi geceler kızlar bugün gene yoğun ve diyeti biraz salladım yarından toparlıcam inşallah

mönüm:

sabah ailcek kahvaltı
2 fincan şekersiz limonlu çay
5-6 patates kızartması
bikaç çatal yumurta kavurmalı(sabah sabah)
domates,salatalık
beyaz peynir,zeytin

ara :
yok gibi bişey bikaçtane üzüm yedim

öğlen:saat dört falandı akşama yakın

2 kepçe tarhana çorbası

3 yemek kaşığıbarbunya

1 yemek kaşığı pilav

ara :yok

akşam saat muhtemelen8i geçmişti babam elinde kıazrmış tavukla geldi
bende proteyin vakti diyeyağsız bikaç parça yedim bir baget kadar ama göğüs tarafından ve 3 adet biber turşusu

1 nektarive 2dilim kek 1 bardak süt içtim

bugün annemde badana boya vardı çok düzensiz saatlerde yedik içtik ipin ucu kaçtı sanki gün boyu birlokma bile ekmek yemedim bitki çayıda içmedim ama rahat 10 bardak şekersiz çay limonlu içtim üç kardeş bir arada muhabbet edince çayın dibine vurduk buarada şunu anladım ben normalde günde 2 fincan çay içerdim şeker kullanırken şekersiz dozu kaçırıyorum daha zevkliymişş limonlu çay

karamincim Allah sabır versin.wc eğitimi süreci çok zor.ben hala geceleri ve çoğu zaman dışarı çıkarken bez takıyorum.hala çok kaçırıyor maalesef

karamincim Allah sabır versin.wc eğitimi süreci çok zor.ben hala geceleri ve çoğu zaman dışarı çıkarken bez takıyorum.hala çok kaçırıyor maalesef

yaa gerçekten aslında yazın alışıcaktı altına bişey giydirmediğim zaman kaçırmıyor amakilot falan giydiğinde önce biraz kaçırıp sonra çişim var diyor ama yazın biz biraz zor günler yaşadık tatit dönüşü duran trafikte münübüs eşime vurdu gözümün önünde ve benim kucağımda oğlum varken sinir krizi geçiridm çok çığlık attım korktu hala anlatıyo daha sonra geçmiş olsuna gelen giden ramamzan bayram derken soğuklara kaldık ondan zorlanıyo farkındayım aslında kayra çok zeki ve hiçbişeyi unutmayan bi çocuk çok dikkatli konuşunca ağzımız açık kalıyo ama çişe gelince yokk bende budurumda sinirleniyorum stres yapıyorum beze geri döncem ama sırf büyük çişi yüzünden dönemiyorum onu ancak oturarak ve bezsiz yapmaya başladı sil baştan yapsında istemiyorum ama ne yapcam bilmiyorumda

canım senin oğlanda benim kız gibiymiş.. bu konuyla ilgili bir topik açmıştım istersen bir ara göz at,bu paylaşıma da orada devam ederiz hem daha iyi olur.

7. takımmm hepinizi öpüyorum nanaklardan iyi gecelere mışıl mışıl uykular

Günaydın canlarım.Hayırlı,huzurlu bir gün olsun inşallah

saphiracim, az veriyorum diye sakin dusunme, cunku masallah baya kilo verdin ve her hafta ekside oldun, yani sakin az veriyorum diye dusunme sahane gidiyorsuninsallah hep boyle devam edersin
nilosummmm supersinnn yaaa...resmen ayni gidiyoruz tabi sen benden birkac kilo daha eksidesin, ama insallah beraber mezun olacagiz, birkac ayimiz kaldi hayirlisiyla...ama sen fistikkk olmussun resmennnnnnnn
insallah bu hafta baska kacamagin olmaz aysenim..cumaya kadarda ekside olabilirsin takimca cok guzel gidiyoruz
Senin bireysel şampiyonluklarını bilmeyen var mı canım benim
takildim kaldim nilosum..uzun suredir 7lerin icindeyim...nerde o eski gunler haftada 3 kilo vermeler...simdi oyle veremiyorum ama su da var..eskiden iki gun yogurt yapmam gerekince sadece yogurt yerdim ama simdi 1 gunu atlatim ertesi gunu salata yapiyorum..sirf iki gun agir geliyor artik..yoruldum baya bu diyet isinden ama az kaldi.. yolumuza insallah
iyiymiş valla bende kara kara düşünüyorum biz hafta sonunu yoğun geçiririz oğluşcum kocam pazar ya evde olmayız yada arkadaş ağırlarız iyiymiş
guzel haftasonu gecirmissiniz canim, ama bak yogun gecsede topige uyraya bilmissin, cok guzel paylasimdada bulunmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…