Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hafta sonumu anlatmadan gecmisim
cumartesi gunu 12den aksam 6ya kadar bburda bir genclik/cocuk parkindaydik ailece..allahtan yagmur yoktu ama soguktu biraz..yazik annem gunese aldandi hirkaylan gitti..dondu durdu resmen..eve geldigimizdede ayaklarimiz kopuyordu..annem hemen uyudu bizde sicak bir cay ictik babamla felan..sonrada erkenden yattik...
pazargunude bizim burda siyah pazari var, adi oyle sirf yabanci saticilarin oldugu bir yer..biizde ev icin hali,lamba duvara ayet, semaver,servis takimi vs almaya gittik..
cok guzel 2 adet bol tasli lamba buldumbu annemin cok hosuna gitmesede..temizligi zor diye korkuyor...
sonra 24 kisilik servis takimi aldik..hali'yida bulduk ama semaver ve ayet haftaya kaldi artik..yine bunada sukur elimiz bos donmedik cunku cok yakin bir yerde degildi gittigimiz yer..sonra eve geldim servis takimlarini makinaya attim..annemler dugune gitti onlar gelene kadar hepsi yikandi yerlestirdim..sonrada lambayi yapmaya basladim..cok ince isti ama birakamadim, ben birakamayinca babamda gidip yatamadi sonra lambayi bitirdik,taktik birde baktik saat 2ye geliyor hemen yattiksimdide kargalar kalkmadan once isteyim
buarada ablam saolsun cep internetimden dizi seyretmisti beni yuzmede beklerken, bu aylik internet sinirimi asmis oyuzden 10gun netsizim simdiondanda hafta sonu topige ne ugrayabildim nede birseyler karalayabildim

çok geçmiş olsun cnım allah korumuş...oğlunu dert etme benim kız da 2.5 yaşında hala söylemiyoor.....

Gunaydin kizlar,
Allah hepimize kazasiz,belasiz sorunsuz bir gun nasib etsin insallah..
Allah vandaki vatandaslarimizinda yardimcisi olsun

amin canım çok kötü olmuş..insanlar perişan....

safişimm 1.liğini tebrik edemediydim tebriklerrr

sağol canım...haftasonu biraz kaçamak yapytım ama az şampiyonluğu kutladııım..

iyi günlerde kullanın canım..hem güzel hem hamarat bizim kızlarrr.....

niiiiil canım benim süper olmuşsun yaaa maaşlhhh.tebrik ederim seni

hulyacim, sana gecen hafta msj yazdim ama cvp alamadim, oo yuzden geldimi gormedinmi bilmiyorum..
yalniz seni 2 haftadir msj sayimina dahil etmedik ve daha uzun surecekse mecburen seni geri donmek uzere ayirmak zorundayim..cunku boyle ne bizim sana bir faydamiz var nede senin bize..birbirimizi boyle motive etme imkanimiz yok..ve takimda bol paylasim sarti oldugu icin boyle bir karar almak zorundayim..umarim bugunden itibaren katilabilirsin aramiza ve seni geri donmek uzere ayirmak zorunda kalmam.

gunaydin safisim nasilsin???? hafta sonu az kacamakla gemis azciktanda birsey olmaz haftalardir iyi gidiyorsun masallahama bugunden itibaren siki diyete devam demi??

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 ..................doğa cumanın sayımı sendeeee....

nev81

aysen_34

saphira

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4

gunaydin safisim nasilsin???? hafta sonu az kacamakla gemis azciktanda birsey olmaz haftalardir iyi gidiyorsun masallahama bugunden itibaren siki diyete devam demi??

tabii canım ne demek daha çok sebze yeşillik yedim biraz çörek kaçamak oldu..o da çok kötü kabız olmuşum bağırsaklarım çalışsın diye valla mahvoldum 3-4 gündür şükür işe yaradı kurtuldum...

şimdi çıkıyorum bşımda bi iş var ki onla uğraşıcam sonra anlatırım....

selamlar canlarım
yarım saat önce kalktım hala kendime gelemedim gece kabus gördüm uyandım uyumam 2 saati buldu eccikte korktum eşimde görevdeydi
abim olmasa yanmıştım allahtan ondan biraz cesaret aldım

benim hafta sonum berbat geçti diet namına
gelen giden bitmedi bu hafta cmrtsi gece teyzem kalmaya geldi
dünde diğer teyzemler yengemler herkes toplaştı bende eee tabi bende herşeyin tadına baktım

gunaydin canim hosgeldin,
hayir diyelimde hayir olsun ruyan, ama neden korktun kiz??

sağolasın kuzum ayy ben ne görürüm ya şehit görürüm ya çatışma ya hırsız

rüyamda polisler gelmiş üst katımda teröristler varmış dışardan ateş aıyolar ama nasıl hiç durmadan ben büzülmüşüm odaya
sonra camın kıyısındna bakıyorum polisleirn yanlarında köpek kocaman
sonra gazeteci var resimlerini çekiyo o an da

öyle uyandım eşimi aradım anlattım

meğer o da hırsız kovalarken az daha kaza yapıyomuş hızla giderken araba yan dönüyomuş son an da kurtarmış
bi de bunu duydum iyice açıldı uykum

nevim fıstık olmuşun bacım fıstıkkkkkkkkkk
ama bir dahaki resimde yandan çek birde dar pabtolan veya eşorfman giy

dünde diğer teyzemler yengemler herkes toplaştı bende eee tabi bende herşeyin tadına baktım

neyse gemis ola canim, kalan son gunleri degerlendir bari...4 gundede baya oynar tarti bende dun saatlerce alisveristen 1 adet simit yedim benim kacamagimda o

neyse gemis ola canim, kalan son gunleri degerlendir bari...4 gundede baya oynar tarti bende dun saatlerce alisveristen 1 adet simit yedim benim kacamagimda o

ayy valla şimdi kara kara düşünüyom ne yapsam diye zira dün gece tartıldığımda artı 2 gösteriyodu ohaaa dedim yanii yaaa
yediklerimde şöle...sabah kahvaltı etmedim öğle yoğurt yulaf yedim
misafirlerle beraber 7 kaşık kısır
3 küçücük dilim pizza birde kek yapmıştım 3 çatal ondan aldım bu yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…