yaa gerçekten aslında yazın alışıcaktı altına bişey giydirmediğim zaman kaçırmıyor amakilot falan giydiğinde önce biraz kaçırıp sonra çişim var diyor ama yazın biz biraz zor günler yaşadık tatit dönüşü duran trafikte münübüs eşime vurdu gözümün önünde ve benim kucağımda oğlum varken sinir krizi geçiridm çok çığlık attım korktu hala anlatıyo daha sonra geçmiş olsuna gelen giden ramamzan bayram derken soğuklara kaldık ondan zorlanıyo farkındayım aslında kayra çok zeki ve hiçbişeyi unutmayan bi çocuk çok dikkatli konuşunca ağzımız açık kalıyo ama çişe gelince yokk bende budurumda sinirleniyorum stres yapıyorum beze geri döncem ama sırf büyük çişi yüzünden dönemiyorum onu ancak oturarak ve bezsiz yapmaya başladı sil baştan yapsında istemiyorum ama ne yapcam bilmiyorumda
Gunaydin kizlar,
Allah hepimize kazasiz,belasiz sorunsuz bir gun nasib etsin insallah..
Allah vandaki vatandaslarimizinda yardimcisi olsun
safişimm 1.liğini tebrik edemediydim tebriklerrr
hafta sonumu anlatmadan gecmisim
cumartesi gunu 12den aksam 6ya kadar bburda bir genclik/cocuk parkindaydik ailece..allahtan yagmur yoktu ama soguktu biraz..yazik annem gunese aldandi hirkaylan gitti..dondu durdu resmen..eve geldigimizdede ayaklarimiz kopuyordu..annem hemen uyudu bizde sicak bir cay ictik babamla felan..sonrada erkenden yattik...
pazargunude bizim burda siyah pazari var, adi oylesirf yabanci saticilarin oldugu bir yer..biizde ev icin hali,lamba duvara ayet, semaver,servis takimi vs almaya gittik..
cok guzel 2 adet bol tasli lamba buldumbu annemin cok hosuna gitmesede..temizligi zor diye korkuyor...
sonra 24 kisilik servis takimi aldik..hali'yida bulduk ama semaver ve ayet haftaya kaldi artik..yine bunada sukur elimiz bos donmedik cunku cok yakin bir yerde degildi gittigimiz yer..sonra eve geldim servis takimlarini makinaya attim..annemler dugune gitti onlar gelene kadar hepsi yikandi yerlestirdim..sonrada lambayi yapmaya basladim..cok ince isti ama birakamadim, ben birakamayinca babamda gidip yatamadi sonra lambayi bitirdik,taktik birde baktik saat 2ye geliyor hemen yattiksimdide kargalar kalkmadan once isteyim
buarada ablam saolsun cep internetimden dizi seyretmisti beni yuzmede beklerken, bu aylik internet sinirimi asmis oyuzden 10gun netsizim simdiondanda hafta sonu topige ne ugrayabildim nede birseyler karalayabildim
niiiiil canım benim süper olmuşsun yaaa maaşlhhh.tebrik ederim seni
çok geçmiş olsun cnım allah korumuş...oğlunu dert etme benim kız da 2.5 yaşında hala söylemiyoor.....
amin canım çok kötü olmuş..insanlar perişan....
sağol canım...haftasonu biraz kaçamak yapytım ama az şampiyonluğu kutladııım..
iyi günlerde kullanın canım..hem güzel hem hamarat bizim kızlarrr.....
gunaydin safisim nasilsin???? hafta sonu az kacamakla gemisazciktanda birsey olmaz haftalardir iyi gidiyorsun masallah ama bugunden itibaren siki diyete devam demi??
tabii canım ne demek daha çok sebze yeşillik yedim biraz çörek kaçamak oldu..o da çok kötü kabız olmuşum bağırsaklarım çalışsın diye valla mahvoldum 3-4 gündür şükür işe yaradı kurtuldum...
selamlar canlarım
yarım saat önce kalktım hala kendime gelemedim gece kabus gördüm uyandım uyumam 2 saati buldu eccikte korktum eşimde görevdeydi
abim olmasa yanmıştım allahtan ondan biraz cesaret aldım
gunaydin canim hosgeldin,
hayir diyelimde hayir olsun ruyan, ama neden korktun kiz??
kırmızım aldıklarınızı güle güle kullanın canım sağlıklı huzurlu günlerde inşlh
benim hafta sonum berbat geçti diet namına
gelen giden bitmedi bu hafta cmrtsi gece teyzem kalmaya geldi
dünde diğer teyzemler yengemler herkes toplaştı bende eee tabi bende herşeyin tadına baktım
benim hafta sonum berbat geçti diet namına
gelen giden bitmedi bu hafta cmrtsi gece teyzem kalmaya geldi
dünde diğer teyzemler yengemler herkes toplaştı bende eee tabi bende herşeyin tadına baktım
saol bitanem, daha iyileri sizlerin olsun insallahh..butun mobilyalar felan gelsin foto ceker eklerim buraya
neyse gemis ola canim, kalan son gunleri degerlendir bari...4 gundede baya oynar tartibende dun saatlerce alisveristen 1 adet simit yedim benim kacamagimda o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?