sağolasın kuzum ayy ben ne görürüm ya şehit görürüm ya çatışma ya hırsız
rüyamda polisler gelmiş üst katımda teröristler varmış dışardan ateş aıyolar ama nasıl hiç durmadan ben büzülmüşüm odaya
sonra camın kıyısındna bakıyorum polisleirn yanlarında köpek kocaman
sonra gazeteci var resimlerini çekiyo o an da
öyle uyandım eşimi aradım anlattım
meğer o da hırsız kovalarken az daha kaza yapıyomuş hızla giderken araba yan dönüyomuş son an da kurtarmış
bi de bunu duydum iyice açıldı uykum
dusunme canim simdi tartida cikani, hem o dun geceydi, yani butun gunun yedikleri migdendeydi..eminim cumaya hic bir kacamak yapmazsan ekside bile cikarsomçek ekle canım
bende cmrtsi günü kk ya makyaj topiğine göz makyajı yapmıştım onu eklemiştim
biraz acemi işi emme idare ediyorum
ayy valla şimdi kara kara düşünüyom ne yapsam diye zira dün gece tartıldığımda artı 2 gösteriyodu ohaaa dedim yanii yaaa
yediklerimde şöle...sabah kahvaltı etmedim öğle yoğurt yulaf yedim
misafirlerle beraber 7 kaşık kısır
3 küçücük dilim pizza birde kek yapmıştım 3 çatal ondan aldım bu yanee
ayyy gecmis olsun canim, Allah korumus esini..
sanada ruyanda mal olmus esinin basina gelen demekki..
Allah butun sevdiklerimizi korusun kotuluklerden, onlari bizlere bagislasin insallah..
birde son gunler yasananlar, psikoljimiz bozuldu tabi..insallah bu p.... bir care bulurlarda kurtuluruz teroristlerden..
ETA ne guzel silahi birakti, akillari baslarina gelmesi 45 yili buldu ama anladilar ispanya bir yardim yapmayacak biraktilar..bu geri zekalilarda anlasa vatanimizin bolunmeyecegini
çek ekle canım
evet verilmiş sadakamız varmış dedim bir hırsız uğruna canından mı olacaksın ne bu şiddet bu celal yanlarındaki çocuklarda abi bi an ben gözlerimi kapattım zaten allah demeye başladım arabanın bi ucundan bi ucuna savurdun beni demi öndeki çocukda korkusundan montunun cebini yırtmış
ahh benim deli kocam
ayy bozulmazmı yaa hemde nasıl van da olan depreme bile üzülemedim nedense kaç gündür o kadar canım yandıki artık duyarsızlaştım sanırım
ispanya gibi biizmkileride besleyenler beslemeyi bırakırsa onlarda bırakır ama bu insanlar nasırlaşmış kalp vicdansız bir yürek olduğu sürece çok zor benim umudum kalmadı artık
dusunme canim simdi tartida cikani, hem o dun geceydi, yani butun gunun yedikleri migdendeydi..eminim cumaya hic bir kacamak yapmazsan ekside bile cikarsomsimdi uzulme..
az yemissin sende aysenim, bu ne..ziyafet resmennn
yinede guzel yapmissin canimacemide olsan guzel gornuyor yani
haklisin canim son gunlerde okadar canimiz yandiki..ve halada yaniyor sehitlerimizi duydukca...bende sabah gazeteyi okim dedim, sinir oldum yaaa..deprem vanda olmus irana yakin turk kurdi....yaziyor..nasil sinir oldummm....yazdiklari sacmalikkk geri zekalilar...
yaa ziyafetmi diyosun
ama öle pizza dilimi değildi yediğim kare küçük küçük kesmiştim öle yane
üff evet unutmam lazım keşke tartılmasaydım dedim hatta çünkü moralim bozulunca kilo vermem daha beter duruyo
ve kaç gündür bende bi şişlik var nedenini anlayamıyorum wc sorunumda yok ama ellerim karnım şiş
o kadar çaylarımıda içiyorum
dün gittim 5 1 yerde çay aldım kaç zamandır ondna içmiyodum
bugün 3 bardak ondan
3 bardak yeşil çay
2 bardak form
2 bardak adaçyı içicem bakalım
aysenim, bukadar bitkisel cay cok fazla degilmi, sagligina zarari olmasin..hem benim bildigim 5i 1yerde cayi gunde enfazla 2 fincan icilir:26:yani hepside etkisi olacak caylar..zarari olmasin:26:
21-10-2011 mesaj sayımı
kırmızıgül 16
saferan 23
doga3 12
nev81 5
aysen_34 13
saphira 6
ipekyol 0
hulya eyup izinli diye saymadım
kayramın 10
hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
ben kalkıyım kahvaltımı edeyim öğleyle karışık oldu ama
grşrz gelirim yine
selam kızlar yoğun geçirdiğim hafta sonu yüzünden temizliğim bugüne sarktı akşama kadar olmayabilirim bugün hertarafı bitirmem lazım yoksa spor yapamıyorum hergün yorgun düşüyorum kendinize iyi bakın akşam görüşürüzzzzz
ellerine saglik ablacim, ipek cuma izinliydi yanlis hatirlamiyorsam..hulyaya hem ozelden hemde burdan 2 defa msj yazdim...hicbirsekilde geri donmez cvp vermezse cumaya geri donmek uzere izinli sayicam...
selamlar canlarım
yarım saat önce kalktım hala kendime gelemedim gece kabus gördüm uyandım uyumam 2 saati buldu eccikte korktum eşimde görevdeydi
abim olmasa yanmıştım allahtan ondan biraz cesaret aldım
sağolasın kuzum ayy ben ne görürüm ya şehit görürüm ya çatışma ya hırsız
rüyamda polisler gelmiş üst katımda teröristler varmış dışardan ateş aıyolar ama nasıl hiç durmadan ben büzülmüşüm odaya
sonra camın kıyısındna bakıyorum polisleirn yanlarında köpek kocaman
sonra gazeteci var resimlerini çekiyo o an da
öyle uyandım eşimi aradım anlattım
meğer o da hırsız kovalarken az daha kaza yapıyomuş hızla giderken araba yan dönüyomuş son an da kurtarmış
bi de bunu duydum iyice açıldı uykum
makyaj güzelde çok yakın çekince gözlerin bi garip çıkmış...çek ekle canım
yaa ziyafetmi diyosun
ama öle pizza dilimi değildi yediğim kare küçük küçük kesmiştim öle yane
üff evet unutmam lazım keşke tartılmasaydım dedim hatta çünkü moralim bozulunca kilo vermem daha beter duruyo
ve kaç gündür bende bi şişlik var nedenini anlayamıyorum wc sorunumda yok ama ellerim karnım şiş
o kadar çaylarımıda içiyorum
dün gittim 5 1 yerde çay aldım kaç zamandır ondna içmiyodum
bugün 3 bardak ondan
3 bardak yeşil çay
2 bardak form
2 bardak adaçyı içicem bakalım
21-10-2011 mesaj sayımı
kırmızıgül 16
saferan 23
doga3 12
nev81 5
aysen_34 13
saphira 6
ipekyol 0
hulya eyup izinli diye saymadım
kayramın 10
hulyaeyup= 2
kirmizigul06= 3
saphira= 4
ellerine saglik ablacim, ipek cuma izinliydi yanlis hatirlamiyorsam..hulyaya hem ozelden hemde burdan 2 defa msj yazdim...hicbirsekilde geri donmez cvp vermezse cumaya geri donmek uzere izinli sayicam...
selam kızlar yoğun geçirdiğim hafta sonu yüzünden temizliğim bugüne sarktı akşama kadar olmayabilirim bugün hertarafı bitirmem lazım yoksa spor yapamıyorum hergün yorgun düşüyorum kendinize iyi bakın akşam görüşürüzzzzz
hiç tadım yok yaa sabah başım ağrıyordu artmasın diye hemen migren ilacımı aldım şimdi de uykum geliyooooor
safişim merak ettim kız ne işiymiş o hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?