hafta sonumu anlatmadan gecmisim
cumartesi gunu 12den aksam 6ya kadar bburda bir genclik/cocuk parkindaydik ailece..allahtan yagmur yoktu ama soguktu biraz..yazik annem gunese aldandi hirkaylan gitti..dondu durdu resmen..eve geldigimizdede ayaklarimiz kopuyordu..annem hemen uyudu bizde sicak bir cay ictik babamla felan..sonrada erkenden yattik...
pazargunude bizim burda siyah pazari var, adi oylesirf yabanci saticilarin oldugu bir yer..biizde ev icin hali,lamba duvara ayet, semaver,servis takimi vs almaya gittik..
cok guzel 2 adet bol tasli lamba buldumbu annemin cok hosuna gitmesede..temizligi zor diye korkuyor...
sonra 24 kisilik servis takimi aldik..hali'yida bulduk ama semaver ve ayet haftaya kaldi artik..yine bunada sukur elimiz bos donmedik cunku cok yakin bir yerde degildi gittigimiz yer..sonra eve geldim servis takimlarini makinaya attim..annemler dugune gitti onlar gelene kadar hepsi yikandi yerlestirdim..sonrada lambayi yapmaya basladim..cok ince isti ama birakamadim, ben birakamayinca babamda gidip yatamadi sonra lambayi bitirdik,taktik birde baktik saat 2ye geliyor hemen yattiksimdide kargalar kalkmadan once isteyim
buarada ablam saolsun cep internetimden dizi seyretmisti beni yuzmede beklerken, bu aylik internet sinirimi asmis oyuzden 10gun netsizim simdiondanda hafta sonu topige ne ugrayabildim nede birseyler karalayabildim
sen de gel giderim o zamaaan...........banu bizim burda oturuyor zaten hiç görüşmedimde çok yakınız.....yok gitmem yaa...bunlar akşamada kalcaklarmış yaa yuuh....safişş gidiceenmi buluşmaya epey oldu gelecek
Maşallah ne kadar yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.Evinizi çok merak ediyorum kaptanım yaa.Sen bu koşuşturmada spor yapmadan kilo verirsin inan
selamlar canlarım
yarım saat önce kalktım hala kendime gelemedim gece kabus gördüm uyandım uyumam 2 saati buldu eccikte korktum eşimde görevdeydi
abim olmasa yanmıştım allahtan ondan biraz cesaret aldım
sağolasın kuzum ayy ben ne görürüm ya şehit görürüm ya çatışma ya hırsız
rüyamda polisler gelmiş üst katımda teröristler varmış dışardan ateş aıyolar ama nasıl hiç durmadan ben büzülmüşüm odaya
sonra camın kıyısındna bakıyorum polisleirn yanlarında köpek kocaman
sonra gazeteci var resimlerini çekiyo o an da
öyle uyandım eşimi aradım anlattım
meğer o da hırsız kovalarken az daha kaza yapıyomuş hızla giderken araba yan dönüyomuş son an da kurtarmış
bi de bunu duydum iyice açıldı uykum
sen de gel giderim o zamaaan...........banu bizim burda oturuyor zaten hiç görüşmedimde çok yakınız.....yok gitmem yaa...bunlar akşamada kalcaklarmış yaa yuuh....
hoşgeldin ipeek....
ayyy gecmis olsun canim, Allah korumus esini..
sanada ruyanda mal olmus esinin basina gelen demekki..
Allah butun sevdiklerimizi korusun kotuluklerden, onlari bizlere bagislasin insallah..
birde son gunler yasananlar, psikoljimiz bozuldu tabi..insallah bu p.... bir care bulurlarda kurtuluruz teroristlerden..
ETA ne guzel silahi birakti, akillari baslarina gelmesi 45 yili buldu ama anladilar ispanya bir yardim yapmayacak biraktilar..bu geri zekalilarda anlasa vatanimizin bolunmeyecegini
haklisin canim son gunlerde okadar canimiz yandiki..ve halada yaniyor sehitlerimizi duydukca...bende sabah gazeteyi okim dedim, sinir oldum yaaa..deprem vanda olmus irana yakin turk kurdi....yaziyor..nasil sinir oldummm....yazdiklari sacmalikkk geri zekalilar...
hoşgeldin ipeek....
hiç tadım yok yaa sabah başım ağrıyordu artmasın diye hemen migren ilacımı aldım şimdi de uykum geliyooooor
safişim merak ettim kız ne işiymiş o hayırdır inşallah
kızz ben nasıl geliimyüz vermee yaa kadın ahlaksız e adamda o kadar salak deildir heralde farkındadır mideleri genişmiş salla suratını çekip gitsinler temiz evinin havasını kirletmesinler
Pek hoş gelmedim safişim yaa.Moralim bozuk depremden dolayı.2 arkadaşım var orda.Tlf ile haberleşme yok çok merak ediyorum
yaa ziyafetmi diyosun
ama öle pizza dilimi değildi yediğim kare küçük küçük kesmiştim öle yane
üff evet unutmam lazım keşke tartılmasaydım dedim hatta çünkü moralim bozulunca kilo vermem daha beter duruyo
ve kaç gündür bende bi şişlik var nedenini anlayamıyorum wc sorunumda yok ama ellerim karnım şiş
o kadar çaylarımıda içiyorum
dün gittim 5 1 yerde çay aldım kaç zamandır ondna içmiyodum
bugün 3 bardak ondan
3 bardak yeşil çay
2 bardak form
2 bardak adaçyı içicem bakalım
evet verilmiş sadakamız varmış dedim bir hırsız uğruna canından mı olacaksın ne bu şiddet bu celal yanlarındaki çocuklarda abi bi an ben gözlerimi kapattım zaten allah demeye başladım arabanın bi ucundan bi ucuna savurdun beni demi öndeki çocukda korkusundan montunun cebini yırtmış
ahh benim deli kocam
ayy bozulmazmı yaa hemde nasıl van da olan depreme bile üzülemedim nedense kaç gündür o kadar canım yandıki artık duyarsızlaştım sanırım
ispanya gibi biizmkileride besleyenler beslemeyi bırakırsa onlarda bırakır ama bu insanlar nasırlaşmış kalp vicdansız bir yürek olduğu sürece çok zor benim umudum kalmadı artık
bugünkü menüm:
kahvaltı: 10.30
limonlu su
2 yumurta
peynir
zeytin
ceviz
muzlu süt(yarım muz+1 bardak yarım yağlı sütle)
öğlen:17.00 civarı
sosis sote (komşum vardı ne yapsam derken sosis geçti elime)
1 kase bulgur pilavı (doğal ürünler satan bir markanın kepekli kara bulgurundan yaptım.sanırım birazdan çatlayacağım.keşke yarım kase yeseydim)
1,5 bardak ayran
akşam:yok tabii
su çok içemedim bu saate kadar.Sanırım 1.5 Lt oldu.yatana kadar daha içicem tabii.
canım sen bilirsin genede ama hepsini birden içmen sıkıntı olabilir ada çayının vucutta farklı etkileri olabiliyor mide bulantıdı vucut ısısında değişme yenenime kullanmıştık faranjit için ilkbikaç gün bayılcak gibi oluyodu karnım ağrıyo derdi ve tuvalete karın ağrısıyla çıkardı bikeresinde böyle farklı bitki çaylarını bir arada kullanan birinin vucutta fazla su kaybı yüzünden hastanelik olduğunu hatırlıyorum sen bilirsin gerçi kendi bünyeni ama ben söylemek istedim
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın benim eşiminde var öyle yaramazlıkları bikeresinde balkondan atlayıpkaçan hırsızın peşinden atlıyomuş annesi tutmuş düğüne 2 hafta kala bikeresinde yengesinin evinden hırsızı çıkarken gördü kovalamaya başladı adam döndü bıçak çekti buna gel daha istersen die bi hırsızda evine kadar kovalanmazki ama deli cesareti var bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?