Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

safişş gidiceenmi buluşmaya epey oldu gelecek

Son düzenleme:

Maşallah ne kadar yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.Evinizi çok merak ediyorum kaptanım yaa.Sen bu koşuşturmada spor yapmadan kilo verirsin inan

safişş gidiceenmi buluşmaya epey oldu gelecek
sen de gel giderim o zamaaan...........banu bizim burda oturuyor zaten hiç görüşmedimde çok yakınız.....yok gitmem yaa...bunlar akşamada kalcaklarmış yaa yuuh....
Maşallah ne kadar yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.Evinizi çok merak ediyorum kaptanım yaa.Sen bu koşuşturmada spor yapmadan kilo verirsin inan

hoşgeldin ipeek....

selamlar canlarım
yarım saat önce kalktım hala kendime gelemedim gece kabus gördüm uyandım uyumam 2 saati buldu eccikte korktum eşimde görevdeydi
abim olmasa yanmıştım allahtan ondan biraz cesaret aldım

Geçmiş olsun ayşencim.Benim eşim yanımda olmadığında çok tedirgin oluyorum.Nasıl bir psikolojidir iyi biliyorum.Geç geldiği zamanlar yğreğim ağzımda.Malum burda güvenlik hala tam sağlanmış değil.Bazen gece baltacılar yol kesmişler diye duyuyoruz.Baltacılar devrim döneminde hapisten kaçanlar.

sen de gel giderim o zamaaan...........banu bizim burda oturuyor zaten hiç görüşmedimde çok yakınız.....yok gitmem yaa...bunlar akşamada kalcaklarmış yaa yuuh....

hoşgeldin ipeek....

kızz ben nasıl geliim yüz vermee yaa kadın ahlaksız e adamda o kadar salak deildir heralde farkındadır mideleri genişmiş salla suratını çekip gitsinler temiz evinin havasını kirletmesinler

Etayla bunlar çok farklı kaptanım.Geçen tvde bahsediyordu eta nın 40 yıldır saldırılarından dolayı ölen insan sayısı 100lerle ifade ediliyor.Bunlarınki neredeyse 110 binleri bulacak.Başka oyunlar dönüyor.Dertleri çok başka.Malum ergenekondanda duyuyoruz.Allah belalarından muhafaza eylesin herkesi

Bu sizin ordaki gazetelerin yazdıklarımı.Zaten kafaları sakat onların boşver..
Benim içim yandı yaa.Van daki deprem çok üzdü beni.Tv den izleyemiyorum yüreğim kaldırmıyor artık.Her hafta başka bir felaket.Üzerimizde kara bulutlar var sanki.Ülkece bir silkelenmemiz lazım.Çok dua etmemiz lazım.Rabbim bu kara bulutları dağıtsın üzerimizden

kızz ben nasıl geliim yüz vermee yaa kadın ahlaksız e adamda o kadar salak deildir heralde farkındadır mideleri genişmiş salla suratını çekip gitsinler temiz evinin havasını kirletmesinler

adam saf heralde gerçekten.....gözümle görmedim bişeyde diyemiyorum....inş. giderler.....

Pek hoş gelmedim safişim yaa.Moralim bozuk depremden dolayı.2 arkadaşım var orda.Tlf ile haberleşme yok çok merak ediyorum

inş. sağsalim haberlerini alırsın canım..........

selam fıstıklar
tam ortalığı toparlamıştım,kk ya girdim,geçmişi okuyordum ki kapı çaldı komşum geldi ve yeni gitti.o yüzden bakamadım buralara.herkes iyidir inşallah

Canlarım bugün beni cumaya kadar izinli yazabilir misiniz,cuma bildirim yapmaya çalışırım.

canım sen bilirsin genede ama hepsini birden içmen sıkıntı olabilir ada çayının vucutta farklı etkileri olabiliyor mide bulantıdı vucut ısısında değişme yenenime kullanmıştık faranjit için ilkbikaç gün bayılcak gibi oluyodu karnım ağrıyo derdi ve tuvalete karın ağrısıyla çıkardı bikeresinde böyle farklı bitki çaylarını bir arada kullanan birinin vucutta fazla su kaybı yüzünden hastanelik olduğunu hatırlıyorum sen bilirsin gerçi kendi bünyeni ama ben söylemek istedim

bugünkü menüm:

kahvaltı: 10.30
limonlu su
2 yumurta
peynir
zeytin
ceviz
muzlu süt(yarım muz+1 bardak yarım yağlı sütle)

öğlen:17.00 civarı
sosis sote (komşum vardı ne yapsam derken sosis geçti elime)
1 kase bulgur pilavı (doğal ürünler satan bir markanın kepekli kara bulgurundan yaptım.sanırım birazdan çatlayacağım.keşke yarım kase yeseydim)
1,5 bardak ayran

akşam:yok tabii

su çok içemedim bu saate kadar.Sanırım 1.5 Lt oldu.yatana kadar daha içicem tabii.

çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın benim eşiminde var öyle yaramazlıkları bikeresinde balkondan atlayıpkaçan hırsızın peşinden atlıyomuş annesi tutmuş düğüne 2 hafta kala bikeresinde yengesinin evinden hırsızı çıkarken gördü kovalamaya başladı adam döndü bıçak çekti buna gel daha istersen die bi hırsızda evine kadar kovalanmazki ama deli cesareti var bunlarda

bulgurun var öylebir etkisi bende tümgün temizlikle uğraştım ve sadece sabah kahvaltıda tediklerimleyimve bir elma yiyebildim şimdi yemek yesem olmuyo eşimle yemek yemek güzel oluyo saat 8e kadar açım

selamlar güzeller bugünki menümü yazam hemen

sabah
yeşil çay
5 1 yerde
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 kk peynir
2 çay kaşığı reçel

öğle
3 kaşık yoğurt ve yulaf
form çay

akşam
fırında hamsi
salata
1 dilim çavdar ekmeği

yeşil çay

ben regl dönemlerinde içiyorum adaçayını söktürmesi için
bende regl düzensizliği var onun için içeyim demiştim hergün
mide bulantısı yapmıyo karın ağrısıda yapmıyo bende bi anormallikmi var acep

hepiniz gözümü korkuttunuz içmedim zaten 3 bardak yeşil çay
form ve 5 1 yerde içtim :)

sağol kuzum

ahh canım keşke öyle çevresindeki olaylar olsa sadece işi bu adamın maalesef hep hırsızlarla uyuşturucu kullananlarla dövüşle kavgayla işi
rabbim korusun herkesi

hırsız bu eli boş gelmez tabiki
bi keresinde benim arkadaşımın evine girdi eşide geve görevindeydi bebeğide daha 50 günlük hırsızla evin içinde yüz yüze gelmiş
diyoki ayşen bana bi deli cesareti geldi o korkan ben gitti adama kafa tutmuş adam buna küfür ediyomuş bu da ona
allah korumuş adam başka bişeyde yapabilirdi ama geri atlamış camdan

kızlar bugün gittik kocişle kışlık kabanımı aldım baya uyguna buldum bedenleri kalmadı diye ucuza veriyolarmış :)
sonracıma bi tane etek aldım şu balon eteklerden kışlık ara boy çok hoşuma gitti kasaya gittim 20 tl yazıyo üstünde 10 a düşmüş tabi ben bi sevindirik oldum

birde en güzeli 40 beden etek aldım bol oldu kalıpları büyük herhalde ama yinede acayip motive etti beni 50 52 beden giyen ben artık 40 giyiyo çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…