Dün en son ara 21.00 falandık yemekten sonra tatlı niyetine yedim. Geceleri çöm acıkıyorum atıştırmalık birşeyler gerekiyor ne yesem ki?
(Süt içemiyorum astımımı arttırıyor)
Hep ben işteSeni ,Lunyayı sevdiğimden takip ediyordum o bakımdanNeye denk gelirsem artıkın
Ablacim giremiyorum ki pek
geçenlerde başka bir takım çağrı yaptığında... ben de başlayacağım ama hazır değilm.. hazır olsam gelirim yazmıştı
Aaaaaaaaaaa
İyi değil ada ateşi hiç dusmuyor sabah 40 gorduk zor dusurdum cumaya kadar dusmezse başka doktora goturecegim
Arkadaşlar ben bi kaç gün musade istiyorum kafam Allak bullak 3 gündür bir saat bile uyumadim 1 hafta böyle devam edeceğiz galiba şuan hiç bir şeyi kafamda birleştirip bir araya koyamiyorum duzenim sasti artı coştu kendimi toplamak için musade istiyorum
Evet gündüz daha çok yemeye çalışıp gece yeme olayını bitirmeye çalışıcam. Bugün de incir yememeye çalışıcam hadi bakalımO saatte 2 ceviz yeter kuzu, demekki akşam atistirmaliklari seni engelliyor. Akşam arası süt dediğim 19:30 oluyor benim. Sonra sadece bitki çayı ve su
Hep ben işte
Aaaaaaaaaaa
Benim ne işim olur başka takımla
Çok zarif yazılmıştı, nazikçe reddettim
Hep ben işte
Aaaaaaaaaaa
Benim ne işim olur başka takımla
Çok zarif yazılmıştı, nazikçe reddettim
Kandıramadım,15 dk senin göbeğinin kovuğuna yetmez dedi
Bu nicki her gördüğümde aklıma sen geliyorsun Lunya Bir de Haydarı
Uğra işte ,ses ver ,2 muhabbet edelim ,özletme kendini
Bu arada ben senden zayıfım
Kandıramadım,15 dk senin göbeğinin kovuğuna yetmez dedi
Akşam randevu verdi yaparsın diye,bakalım sözünü tutacak mı?
Evet gündüz daha çok yemeye çalışıp gece yeme olayını bitirmeye çalışıcam. Bugün de incir yememeye çalışıcam hadi bakalım
Senin nasıl gidiyor?
Heee kendi kendimle kavga ediyorumkimi kandırıyorsun deynep? kendini mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?