Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

birde kızlar kaç zamandır pentinin bi çorabını arıyodum o modeli bulamıyodum onuda buldum aldım
ben aaa buldum dedim reyon görevliside bana gülmeye başladı dedim kaç zamandır arıyodum da eccik manyaklık var sanırım bende
cuma günüde yengemle pazara gidicez ordanda bi üst bi çanta birde eşarp alırsam bayramlıklarım tamam olacak

mönümüde yazayım bugün erkenden yatabilirim
sabah:
2 fincan şekersiz çay
2 dilim çavdarekmek
kk beyaz peynir
3-4 dilim sucuk
4 zeytin
kk helva
domates,salatalık
ara:yok
öğlen yok
bir elma
akşam:
2 kepçe yayla çorbası
2 kepçe fasülye
3 çiğ köfte
domates salatası birdilim ekmek

bugün temizlik yüzünden gündüz hiçbişey yiyemedim ama çokta acıkmadım alışmış gibi görünüyorum tekrar etmem o ayrııı

tabiki 40 bedende çok iyi ben bi dönem 94 kiloyu görmüştüm ama kaç beden giydiğimi hatırlamıyorum çünkü alışveriş yapmıyodum sonra 70lere düşünceincecik zannetmiştim kendimi

öyle tabi insana böyle durumlarda bicesaret geliyo hele küçük bebek varsa annelik farklı bidurum bende bebeğim işin içinde olsa gözüm dönüyo valla eşin polis falan galiba Allah kolaylık versin Rabbim kötüden hayırsızdan korusun hepimiz canım

benim kepekli kara bulgur çok iyi geldi,bağırsaklarımı bir çalıştırdı ki sormayın cumartesi günü kızımın doğum gününü yapıcam ya,onun alışverişini yapalım dedik,koşa koşa eve döndük alışverişimiz yarım kaldı.yarın devam ederiz dedik artık napalım

5 i 1 yerde çayından bulamadım reyonda.hangi markanındı kızlar?çok methediliyor da.liptonun karışık bitki form çayını aldım.tadı fena değilmiş bunun da.bu arada bu çaylar benim bağırsakları hiç hareketlendirmiyor :44:

tabiki 40 bedende çok iyi ben bi dönem 94 kiloyu görmüştüm ama kaç beden giydiğimi hatırlamıyorum çünkü alışveriş yapmıyodum sonra 70lere düşünceincecik zannetmiştim kendimi

ayy bende hiç alışveriş yapmıyodum mecburi alıyodum bi kaç bişey bakıyodum büyük beden diye ama hoşuma giden şeyler olmuyodu sadece olduğu için alıyodum kıyafet bulmak çok feci kilolu olunca gerçekten
rabbim bir daha yaşatmasın evet hele bugün kendimi bir ince hissettim bir motive oldumki sorma gitsin

evet canım öyle
rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi inşlh

ayy yakın olsada bizde gelsek mecburi davet gibi oldu
ayy sen şimdi döktürürsün çeşit çeşit mamaları ohhhhhhhhhhhhhhhhh
dışarda wc olayı berbat oluyo yaaa banada olmuştu bi kaç sefer

canım ben bim den alıyorum orda buşuyorum sadece doğadanın
bel bölgesine çok etkiliymiş yengem kullandı iki ay 2 kilo verdi ama yanlardan kaç cm incelmişti

nasıl hareketlendirmiyo acaba yaa ben form çay içince afedersin günde 2 3 kez wc ye çıkıyorum

topiği ben kapatıyorum bugün
gideyim kremleneyimde yatayım yarın temizlik günüm dip köşe gireyim haftayada bayram temizliği yapıcam nasip olursa annemler geliyo arefeden bayramda hep beraberiz benim ev dolar taşar artık

ayy yakın olsada bizde gelsek mecburi davet gibi oldu
ayy sen şimdi döktürürsün çeşit çeşit mamaları ohhhhhhhhhhhhhhhhh
dışarda wc olayı berbat oluyo yaaa banada olmuştu bi kaç sefer
ayy ne güzel olurdu canım,keşke gelebilseniz
evet güzel mamalar yapma planım var,çok heyecanlıyım :124:
dışarıda hiç wc ye giremem ben
doğadan marka çaylar vardı,5 i bir yerde bulamadım
ayy ne güzel yaa,öyle günde 2-3 kez çıkmak hayal gibi bana.ben 3 günde 1 çıkıyorum

yok tatlışım ben kapatıyorum
iyi geceler canım

iyi günlerde kullan canım............

çok iyi kilo vermişsin canım.70 kiloda ince gözükürsün tabiii....
kız seni bizim topiğin kokoşu ilan ediyoruuum......:115::115::115::115::115:

ayyy ne felakett, benimde odum kopar..ama arkadasinin dedigi gibi oan insana bir cesaret gelir herhalde..sonucta hirsizda yakalanmak istemez, ama ya delinin tekiyse...ayy sustummm sabah sabah senaryolar yazmaya baslamim.Ama allh korusun bizi butun kotuluklerden
gule gule gigin canim, eminim cok guzel olmustur..surda 8 kilon kaldi mezuniyete...super gorunuyorsundur canimmm
ohh ohh ohhh masallah, iyi alis veris yapiyorsun bende krdesim icin bayramlik alicam onun disinda kendime yillardir bayramlik almadim hep evdekileri uydurdum ama guzel birsey bulursam elbet alirim artikin

canim ogunleri atlaman cok yanlis, aksama baya yemissin bak..halbuki aksami daha hafif gecirirsen senin icin daha iyi olur..sonucta aksam metabolizmamizin enaz calistigi zaman..ve gunde nekadar su iciyorsun?? gunde enaz 1.5 litre icmelisin canim bunuda unutma olurmu ayy ne guldum...allahtan kazasiz belasiz varmissiniz ya eve ona bak sen..bende hafta sonu boyle oluyorum..alisveriise cikmadan once iciyorum bagirsak ilacimi..artik alisverisin ortasinda sikistiriyor..bin bir sekile giriyorum kendimi sikmaktan sonra eve gelene kadar cekiyorum

canim ben enson dogadan aldim 5i bir yerde cayini ama daha 1 adet ictim, duzene sokmadim..yani yararini ben daha goremedim anlayacagin

bimden almıştım ben doğanın 5 i 1 yerdesini
güle güle giy canım iyi günlerde
Geçmiş olsun ablacım.İçebilirsen biberiye çayı iç canım

sağol canım vardı yanımda unutmuşum

Canlarım bugün beni cumaya kadar izinli yazabilir misiniz,cuma bildirim yapmaya çalışırım.
tamam canim kolay gelsin sana, ama ozletme kendini olurmu nilosum
menun guzel canim cok fazla degil, emmeeee gozume takilan birsey var...firinda hamsi demissin, nekaaa yedin bakim...benimde canim cekti..bu hafta sonu bendemi firinda hamsi yapsam
selam kardeş takımım nasılsınız...
hosgeldin canim, bizler gordugun gibi, bir kosusturma gidiyoruz...sen nasilsin??
buarada sen ne ettin oyle...ben kendimi gaddar kaptan saniyordum, sen dahada kati kurallar koymussun

Maşallah ne kadar yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.Evinizi çok merak ediyorum kaptanım yaa.Sen bu koşuşturmada spor yapmadan kilo verirsin inan
dun akapunktura gittim hem kontrol hemde igneler icin....ve cumdan bu yana 1.8 eksideyim dedigin gibi okadar kosturmaya kilo bile dayanamadi
kızz ben nasıl geliim yüz vermee yaa kadın ahlaksız e adamda o kadar salak deildir heralde farkındadır mideleri genişmiş salla suratını çekip gitsinler temiz evinin havasını kirletmesinler
yaa sizz ne konustunuz safisimle, ben merak ettim...ne herifi ne gacisi :26::26:
hmm dogrudur canim, cok bilmiyorum etayi isyerinde ispanyol arkadasim anlatmisti,ayni kiyaslamayi yapmisti ondan dediydimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…