kızlar bugün gittik kocişle kışlık kabanımı aldım baya uyguna buldum bedenleri kalmadı diye ucuza veriyolarmış :)
sonracıma bi tane etek aldım şu balon eteklerden kışlık ara boy çok hoşuma gitti kasaya gittim 20 tl yazıyo üstünde 10 a düşmüş tabi ben bi sevindirik oldum
birde en güzeli 40 beden etek aldım bol oldu kalıpları büyük herhalde ama yinede acayip motive etti beni 50 52 beden giyen ben artık 40 giyiyo çok şükür
ahh canım keşke öyle çevresindeki olaylar olsa sadece işi bu adamın maalesef hep hırsızlarla uyuşturucu kullananlarla dövüşle kavgayla işi
rabbim korusun herkesi
hırsız bu eli boş gelmez tabiki
bi keresinde benim arkadaşımın evine girdi eşide geve görevindeydi bebeğide daha 50 günlük hırsızla evin içinde yüz yüze gelmiş
diyoki ayşen bana bi deli cesareti geldi o korkan ben gitti adama kafa tutmuş adam buna küfür ediyomuş bu da ona
allah korumuş adam başka bişeyde yapabilirdi ama geri atlamış camdan
tabiki 40 bedende çok iyi ben bi dönem 94 kiloyu görmüştüm ama kaç beden giydiğimi hatırlamıyorum çünkü alışveriş yapmıyodum sonra 70lere düşünceincecik zannetmiştim kendimi
öyle tabi insana böyle durumlarda bicesaret geliyo hele küçük bebek varsa annelik farklı bidurum bende bebeğim işin içinde olsa gözüm dönüyo valla eşin polis falan galiba Allah kolaylık versin Rabbim kötüden hayırsızdan korusun hepimiz canım
benim kepekli kara bulgur çok iyi geldi,bağırsaklarımı bir çalıştırdı ki sormayıncumartesi günü kızımın doğum gününü yapıcam ya,onun alışverişini yapalım dedik,koşa koşa eve döndük alışverişimiz yarım kaldı.yarın devam ederiz dedik artık napalım
5 i 1 yerde çayından bulamadım reyonda.hangi markanındı kızlar?çok methediliyor da.liptonun karışık bitki form çayını aldım.tadı fena değilmiş bunun da.bu arada bu çaylar benim bağırsakları hiç hareketlendirmiyor :44:
ayy ne güzel olurdu canım,keşke gelebilsenizayy yakın olsada bizde gelsekmecburi davet gibi oldu
ayy sen şimdi döktürürsün çeşit çeşit mamaları ohhhhhhhhhhhhhhhhh
dışarda wc olayı berbat oluyo yaaa banada olmuştu bi kaç sefer
doğadan marka çaylar vardı,5 i bir yerde bulamadımcanım ben bim den alıyorum orda buşuyorum sadece doğadanın
bel bölgesine çok etkiliymiş yengem kullandı iki ay 2 kilo verdi ama yanlardan kaç cm incelmişti
nasıl hareketlendirmiyo acaba yaa ben form çay içince afedersin günde 2 3 kez wc ye çıkıyorum
topiği ben kapatıyorum bugün
gideyim kremleneyimde yatayım yarın temizlik günüm dip köşe gireyim haftayada bayram temizliği yapıcam nasip olursa annemler geliyo arefeden bayramda hep beraberiz benim ev dolar taşar artık
kızlar bugün gittik kocişle kışlık kabanımı aldım baya uyguna buldum bedenleri kalmadı diye ucuza veriyolarmış :)
sonracıma bi tane etek aldım şu balon eteklerden kışlık ara boy çok hoşuma gitti kasaya gittim 20 tl yazıyo üstünde 10 a düşmüş tabi ben bi sevindirik oldum
birde en güzeli 40 beden etek aldım bol oldu kalıpları büyük herhalde ama yinede acayip motive etti beni 50 52 beden giyen ben artık 40 giyiyo çok şükür
çok iyi kilo vermişsin canım.70 kiloda ince gözükürsün tabiii....tabiki 40 bedende çok iyi ben bi dönem 94 kiloyu görmüştüm ama kaç beden giydiğimi hatırlamıyorum çünkü alışveriş yapmıyodum sonra 70lere düşünceincecik zannetmiştim kendimi
kız seni bizim topiğin kokoşu ilan ediyoruuum......:115::115::115::115::115:topiği ben kapatıyorum bugün
gideyim kremleneyimde yatayım yarın temizlik günüm dip köşe gireyim haftayada bayram temizliği yapıcam nasip olursa annemler geliyo arefeden bayramda hep beraberiz benim ev dolar taşar artık
ayyy ne felakett, benimde odum kopar..ama arkadasinin dedigi gibi oan insana bir cesaret gelir herhalde..sonucta hirsizda yakalanmak istemez, ama ya delinin tekiyse...ayy sustummm sabah sabah senaryolar yazmaya baslamim.Ama allh korusun bizi butun kotuluklerdenahh canım keşke öyle çevresindeki olaylar olsa sadece işi bu adamın maalesef hep hırsızlarla uyuşturucu kullananlarla dövüşle kavgayla işi
rabbim korusun herkesi
hırsız bu eli boş gelmez tabiki
bi keresinde benim arkadaşımın evine girdi eşide geve görevindeydi bebeğide daha 50 günlük hırsızla evin içinde yüz yüze gelmiş
diyoki ayşen bana bi deli cesareti geldi o korkan ben gitti adama kafa tutmuş adam buna küfür ediyomuş bu da ona
allah korumuş adam başka bişeyde yapabilirdi ama geri atlamış camdan
gule gule gigin canim, eminim cok guzel olmustur..surda 8 kilon kaldi mezuniyete...super gorunuyorsundur canimmmkızlar bugün gittik kocişle kışlık kabanımı aldım baya uyguna buldum bedenleri kalmadı diye ucuza veriyolarmış :)
ohh ohh ohhh masallah, iyi alis veris yapiyorsunbirde kızlar kaç zamandır pentinin bi çorabını arıyodum o modeli bulamıyodum onuda buldum aldım
ben aaa buldum dedim reyon görevliside bana gülmeye başladı dedim kaç zamandır arıyodum da eccik manyaklık var sanırım bende
cuma günüde yengemle pazara gidicez ordanda bi üst bi çanta birde eşarp alırsam bayramlıklarım tamam olacak
canim ogunleri atlaman cok yanlis, aksama baya yemissin bak..halbuki aksami daha hafif gecirirsen senin icin daha iyi olur..sonucta aksam metabolizmamizin enaz calistigi zaman..ve gunde nekadar su iciyorsun?? gunde enaz 1.5 litre icmelisin canim bunuda unutma olurmumönümüde yazayım bugün erkenden yatabilirim
sabah:
2 fincan şekersiz çay
2 dilim çavdarekmek
kk beyaz peynir
3-4 dilim sucuk
4 zeytin
kk helva
domates,salatalık
ara:yok
öğlen yok
bir elma
akşam:
2 kepçe yayla çorbası
2 kepçe fasülye
3 çiğ köfte
domates salatası birdilim ekmek
bugün temizlik yüzünden gündüz hiçbişey yiyemedim ama çokta acıkmadım alışmış gibi görünüyorum tekrar etmem o ayrııı
benim kepekli kara bulgur çok iyi geldi,bağırsaklarımı bir çalıştırdı ki sormayıncumartesi günü kızımın doğum gününü yapıcam ya,onun alışverişini yapalım dedik,koşa koşa eve döndük alışverişimiz yarım kaldı.yarın devam ederiz dedik artık napalım
5 i 1 yerde çayından bulamadım reyonda.hangi markanındı kızlar?çok methediliyor da.liptonun karışık bitki form çayını aldım.tadı fena değilmiş bunun da.bu arada bu çaylar benim bağırsakları hiç hareketlendirmiyor :44:
bimden almıştım ben doğanın 5 i 1 yerdesini5 i 1 yerde çayından bulamadım reyonda.hangi markanındı kızlar?çok methediliyor da.liptonun karışık bitki form çayını aldım.tadı fena değilmiş bunun da.bu arada bu çaylar benim bağırsakları hiç hareketlendirmiyor :44:
güle güle giy canım iyi günlerdebirde kızlar kaç zamandır pentinin bi çorabını arıyodum o modeli bulamıyodum onuda buldum aldım
ben aaa buldum dedim reyon görevliside bana gülmeye başladı dedim kaç zamandır arıyodum da eccik manyaklık var sanırım bende
cuma günüde yengemle pazara gidicez ordanda bi üst bi çanta birde eşarp alırsam bayramlıklarım tamam olacak
Geçmiş olsun ablacım.İçebilirsen biberiye çayı iç canım
tamam canim kolay gelsin sana, ama ozletme kendini olurmu nilosumCanlarım bugün beni cumaya kadar izinli yazabilir misiniz,cuma bildirim yapmaya çalışırım.
menun guzel canim cok fazla degil, emmeeee gozume takilan birsey var...firinda hamsi demissin, nekaaa yedin bakim...benimde canim cekti..bu hafta sonu bendemi firinda hamsi yapsamselamlar güzeller bugünki menümü yazam hemen
sabah
yeşil çay
5 1 yerde
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 kk peynir
2 çay kaşığı reçel
öğle
3 kaşık yoğurt ve yulaf
form çay
akşam
fırında hamsi
salata
1 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay
hosgeldin canim, bizler gordugun gibi, bir kosusturma gidiyoruz...sen nasilsin??selam kardeş takımım nasılsınız...
dun akapunktura gittim hem kontrol hemde igneler icin....ve cumdan bu yana 1.8 eksideyimMaşallah ne kadar yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.Evinizi çok merak ediyorum kaptanım yaa.Sen bu koşuşturmada spor yapmadan kilo verirsin inan
yaa sizz ne konustunuz safisimle, ben merak ettim...ne herifi ne gacisi :26::26:kızz ben nasıl geliimyüz vermee yaa kadın ahlaksız e adamda o kadar salak deildir heralde farkındadır mideleri genişmiş salla suratını çekip gitsinler temiz evinin havasını kirletmesinler
hmm dogrudur canim, cok bilmiyorum etayi isyerinde ispanyol arkadasim anlatmisti,ayni kiyaslamayi yapmisti ondan dediydimdi:26:Etayla bunlar çok farklı kaptanım.Geçen tvde bahsediyordu eta nın 40 yıldır saldırılarından dolayı ölen insan sayısı 100lerle ifade ediliyor.Bunlarınki neredeyse 110 binleri bulacak.Başka oyunlar dönüyor.Dertleri çok başka.Malum ergenekondanda duyuyoruz.Allah belalarından muhafaza eylesin herkesi
bimden almıştım ben doğanın 5 i 1 yerdesini
güle güle giy canım iyi günlerde
sağol canım vardı yanımda unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?