Ben de ayakları soğuk duvara koydum wcde otururken gelsin diye yok anam inatçı karının pohu da inatçıBen kaç kere çıktım tuvalete.Belki WC deliğini görürse gelir dedim ama gelmedi,pes ettim ,artık o bana yalvarsın sıkıştım beni tuvalete götür diye
Tebrik ederim
Ben de çok özlüyorum ya... Valla özlüyorum. Yazın ne güzeldi. İş yoktu, kpss yoktu. 7-24 buradaydım...Tebrikler ,geçmiş olsun ,özleniyorsun
Yazın ben yoktum ,o kadar sık göremedim seniBen de çok özlüyorum ya... Valla özlüyorum. Yazın ne güzeldi. İş yoktu, kpss yoktu. 7-24 buradaydım...
Çok sağol kuzum artık 4 yada 5 gece falan oldu uykusuz geçen bi ayyaş gibiyim yürürken sallanıyor inşallah geçer bu gunlerAyy waytim sen böyle yazınca eski günlerin geliyor aklıma
Bizim ikisi birden ateslenirdi , aglardi
Nöbette tutamazdik
Dumduk ayakta kalırdık ikimizde
Kv umrumda olmazdı hiç
Ancak annem gelince uyurduk 7_8 demez yatağa dalardik çok zor günlerdi
Ezana kadar çok oturmuslugum vardır .
Ama hepsi geçiyor , gidiyor
Ben bu günleri unutmam derdim unutuluyormus , Allah kolaylıklar versin. Cnm sanada çok çok geçmiş olsun ..
Hee o araYazın ben yoktum ,o kadar sık göremedim seni
Onlara da yarım ciğer söyleriz ohh misbende yine objektiflerimi yollarım arkandan flash flash flash
Canım bak üzme kendini öncelikle. Bir dur bir sakinleş sözler vermeden önce. Liste işi çok ciddi. Hafta içi mutlaka ama mutlaka kaptanla irtibat halinde olmalısın. Her lokmanda. Bilmediğin kararsız kaldığında kaptandan yardım isteyeceksin. Ben listedeyken her menü yorumlarına bakmayı görev edinmiştim.Herkesin.Bakayım aus menülere ne diyor kim ne yemiş. Yeme düzenimi ve yediklerimi çeşitlendirdim böyle. Ne beni şişirir veya ne beni eksiye indirir. Bak ben dün bir tam ciğer gömdüm akşam yemeğinde. Ama içine çılgınca yeşillik ve isot kattım. Limonlu. Ciğeri böyle yerssem bana etki etmez ve erken yersem. Bunun dışında ben öğle saaterlinde dahi olsa makarna yersem diğer güne artım çoşar. Mercimek yemeği bana eksi getirir. Kimisini şişirir. O gün bir tane kurabiye yediysem akşamına yoğurt kürü bekler beni veya hemen dukan içeceği. Listedeyken dolaptaki biskreme hasret dolu gözlerle bakmıştım ausun kaptanlığında yemedim ama miunun kaptanlığında bir tane yediydim sonra sopaladı tabi beniHaftaya telafi ederim inşallah yedimlerim belli Wc sıkıntısı çok yaşıyorum maalesef buda benim elimde değil Doğum sonrası ilk oğlumda da böyle olmuştum geçen gün kilom çok iyiydi dün akşamda iyiydi aslında sabaha birşey eksilmedi çok erken kalkmamın dezavantajını da yaşıyorum
Aferin kız sana
Demek künefe yedin haaaaaa
İnşallah kuzum pazartesi itibariyle yine burayalardayim şimdi ara damlıyor
Canım allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel iyileşir yavrunÇok sağol kuzum artık 4 yada 5 gece falan oldu uykusuz geçen bi ayyaş gibiyim yürürken sallanıyor inşallah geçer bu gunler
Kuzum acelen mi vardı neden bu kadar erken tartildin ki ama olsun her eksi değerli unutma bunuGünaydın Kızlar ilk bildirim benden gelsin
Maalesef berbat benden bişey olmazmış onuda görmüş oldum 7 de tartıldım
Geçen hafta : 71.7
Bu hafta : 71.5
Giden : -200
İki gün önce bile bundan çok daha iyi bi sonuç vardı
Selamlaaaaaaaaaaaaaaaar
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...
Süpersiniz hatunlar...Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala
liste çocuk oyuncağı değil haticecim. bu tavır ve tarz da hoş değil.Yediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .
inşallah canımEkstra dikkat ederek devam ediyorum artık özür dilerim arkadaşlardan
Makarna demişken geçen gün oğlum spagetti istedi,ben de severim makarna ,haşlanırken az birşey kepekli burgu makarna attım içine.Onunkini salçayla yaptım ,benimkinin üstüne yoğurt ,bol dereotu,azıcık kornişon turşu koyarak yedim ,ben de kepekliyi yapmasam daha fazla yağlı,salçalı spagettiden yiyecektim yoksaOnlara da yarım ciğer söyleriz ohh mis
Canım bak üzme kendini öncelikle. Bir dur bir sakinleş sözler vermeden önce. Liste işi çok ciddi. Hafta içi mutlaka ama mutlaka kaptanla irtibat halinde olmalısın. Her lokmanda. Bilmediğin kararsız kaldığında kaptandan yardım isteyeceksin. Ben listedeyken her menü yorumlarına bakmayı görev edinmiştim.Herkesin.Bakayım aus menülere ne diyor kim ne yemiş. Yeme düzenimi ve yediklerimi çeşitlendirdim böyle. Ne beni şişirir veya ne beni eksiye indirir. Bak ben dün bir tam ciğer gömdüm akşam yemeğinde. Ama içine çılgınca yeşillik ve isot kattım. Limonlu. Ciğeri böyle yerssem bana etki etmez ve erken yersem. Bunun dışında ben öğle saaterlinde dahi olsa makarna yersem diğer güne artım çoşar. Mercimek yemeği bana eksi getirir. Kimisini şişirir. O gün bir tane kurabiye yediysem akşamına yoğurt kürü bekler beni veya hemen dukan içeceği. Listedeyken dolaptaki biskreme hasret dolu gözlerle bakmıştım ausun kaptanlığında yemedim ama miunun kaptanlığında bir tane yediydim sonra sopaladı tabi beniama akşamına sporumu yaptım telafi yolu aradım yani. Bende listeye ausun ilk teklifiyle girmiştim.Kendime olan güvenim hafta ilerledkçe geldi. Kaptanla irtibat halinde olmak liste sorumluluğu önemli. Kendini anlamaya çalışırsan hem daha eğlenceli olacak bu serüven hemde sıkılmayacaksın. Liste evet baskı kurmalı sana spor konusunda veya yeme içme konusunda. Şimdi bundan sonrasına bak ve ciddi şekilde ilerle ki hedefine ulaşasın sıkılmadan.
o proteinli yiyeceği haftaya saf pro günümde yiyeyim inşallah bak iyi hatırlattın
Sarayca sahalara donmussssssssssgünaydın kızlar , hayırlı cumalarınız olsun
kilo bildirimim
geçen cuma 63.4 kg
bu cuma 61.8 kg
fark 1,6 kg
% 2,52
şu yazdığına da cevap vereyim de havada kalmasın emiBak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için dikkate alıcam yazdıklarınıOnlara da yarım ciğer söyleriz ohh mis
Canım bak üzme kendini öncelikle. Bir dur bir sakinleş sözler vermeden önce. Liste işi çok ciddi. Hafta içi mutlaka ama mutlaka kaptanla irtibat halinde olmalısın. Her lokmanda. Bilmediğin kararsız kaldığında kaptandan yardım isteyeceksin. Ben listedeyken her menü yorumlarına bakmayı görev edinmiştim.Herkesin.Bakayım aus menülere ne diyor kim ne yemiş. Yeme düzenimi ve yediklerimi çeşitlendirdim böyle. Ne beni şişirir veya ne beni eksiye indirir. Bak ben dün bir tam ciğer gömdüm akşam yemeğinde. Ama içine çılgınca yeşillik ve isot kattım. Limonlu. Ciğeri böyle yerssem bana etki etmez ve erken yersem. Bunun dışında ben öğle saaterlinde dahi olsa makarna yersem diğer güne artım çoşar. Mercimek yemeği bana eksi getirir. Kimisini şişirir. O gün bir tane kurabiye yediysem akşamına yoğurt kürü bekler beni veya hemen dukan içeceği. Listedeyken dolaptaki biskreme hasret dolu gözlerle bakmıştım ausun kaptanlığında yemedim ama miunun kaptanlığında bir tane yediydim sonra sopaladı tabi beniama akşamına sporumu yaptım telafi yolu aradım yani. Bende listeye ausun ilk teklifiyle girmiştim.Kendime olan güvenim hafta ilerledkçe geldi. Kaptanla irtibat halinde olmak liste sorumluluğu önemli. Kendini anlamaya çalışırsan hem daha eğlenceli olacak bu serüven hemde sıkılmayacaksın. Liste evet baskı kurmalı sana spor konusunda veya yeme içme konusunda. Şimdi bundan sonrasına bak ve ciddi şekilde ilerle ki hedefine ulaşasın sıkılmadan.
o proteinli yiyeceği haftaya saf pro günümde yiyeyim inşallah bak iyi hatırlattın
eveeetttttttttt nolaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr enerji ol bana enerjinle@MiuLego tartildim sevindireyim mi seni?
Harikasın be kuzum tebrik ederim regli ödemleri gitmiş ohhSelamlaaaaaaaaaaaaaaaar
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...
Süpersiniz hatunlar...Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?