Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kaç kere çıktım tuvalete.Belki WC deliğini görürse gelir dedim ama gelmedi,pes ettim ,artık o bana yalvarsın sıkıştım beni tuvalete götür diye
Ben de ayakları soğuk duvara koydum wcde otururken gelsin diye yok anam inatçı karının pohu da inatçı

Çok sağol kuzum artık 4 yada 5 gece falan oldu uykusuz geçen bi ayyaş gibiyim yürürken sallanıyor inşallah geçer bu gunler

bende yine objektiflerimi yollarım arkandan flash flash flash
Onlara da yarım ciğer söyleriz ohh mis

Canım bak üzme kendini öncelikle. Bir dur bir sakinleş sözler vermeden önce. Liste işi çok ciddi. Hafta içi mutlaka ama mutlaka kaptanla irtibat halinde olmalısın. Her lokmanda. Bilmediğin kararsız kaldığında kaptandan yardım isteyeceksin. Ben listedeyken her menü yorumlarına bakmayı görev edinmiştim.Herkesin.Bakayım aus menülere ne diyor kim ne yemiş. Yeme düzenimi ve yediklerimi çeşitlendirdim böyle. Ne beni şişirir veya ne beni eksiye indirir. Bak ben dün bir tam ciğer gömdüm akşam yemeğinde. Ama içine çılgınca yeşillik ve isot kattım. Limonlu. Ciğeri böyle yerssem bana etki etmez ve erken yersem. Bunun dışında ben öğle saaterlinde dahi olsa makarna yersem diğer güne artım çoşar. Mercimek yemeği bana eksi getirir. Kimisini şişirir. O gün bir tane kurabiye yediysem akşamına yoğurt kürü bekler beni veya hemen dukan içeceği. Listedeyken dolaptaki biskreme hasret dolu gözlerle bakmıştım ausun kaptanlığında yemedim ama miunun kaptanlığında bir tane yediydim sonra sopaladı tabi beni ama akşamına sporumu yaptım telafi yolu aradım yani. Bende listeye ausun ilk teklifiyle girmiştim.Kendime olan güvenim hafta ilerledkçe geldi. Kaptanla irtibat halinde olmak liste sorumluluğu önemli. Kendini anlamaya çalışırsan hem daha eğlenceli olacak bu serüven hemde sıkılmayacaksın. Liste evet baskı kurmalı sana spor konusunda veya yeme içme konusunda. Şimdi bundan sonrasına bak ve ciddi şekilde ilerle ki hedefine ulaşasın sıkılmadan.

Aferin kız sana
Demek künefe yedin haaaaaa

o proteinli yiyeceği haftaya saf pro günümde yiyeyim inşallah bak iyi hatırlattın

Çok sağol kuzum artık 4 yada 5 gece falan oldu uykusuz geçen bi ayyaş gibiyim yürürken sallanıyor inşallah geçer bu gunler
Canım allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel iyileşir yavrun
İnternette denk geldim sana sorayım dedim
Emzirenler için günde bir kula yeşil çay içilebilir yazıyor ne dersin

Kuzum acelen mi vardı neden bu kadar erken tartildin ki ama olsun her eksi değerli unutma bunu

o nasıl bi metabolizma keşşşkkeee benim olsa

Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 70.9
Fark: 1.5
Yüzde: %2.07

@MiuLego @Ausencia

liste çocuk oyuncağı değil haticecim. bu tavır ve tarz da hoş değil.
Ekstra dikkat ederek devam ediyorum artık özür dilerim arkadaşlardan
inşallah canım

Makarna demişken geçen gün oğlum spagetti istedi,ben de severim makarna ,haşlanırken az birşey kepekli burgu makarna attım içine.Onunkini salçayla yaptım ,benimkinin üstüne yoğurt ,bol dereotu,azıcık kornişon turşu koyarak yedim ,ben de kepekliyi yapmasam daha fazla yağlı,salçalı spagettiden yiyecektim yoksa

Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n.
şu yazdığına da cevap vereyim de havada kalmasın emi

bu hafta işyerinden izin aldım. evet. neden? çünkü işlerim yetişmiyordu. yetiştirmek için izin almak zorunda kaldım. zaten izni işlerimi yetiştirmek amacıyla aldım. anlatabiliyor muyum. buraya 7/24 girecek olsam o rahatlıkta olsam bu hafta zaten izin almazdım. haaaa bu benim buraya hiç gelmememe sebep oldu mu? hayır çok şükür.

ha yine sen gibi söyleyim evet buraya yazamadığım içsel sorunlarım da var bilen bilir. sen bunu anlayamamışsındır şükür ki takım arkadaşlarım anlamıştır. mesela ben buraya yetişemedim ya bu hafta onlar el atmış yardımcı olmuştur bana. yapanları görmüşsündür. ama bir köşede öylece oturup da taşın altına elini koymayıp uzaktan naralar atmamışlardır.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için dikkate alıcam yazdıklarını
Gerçekten basite alıp gevşemedim menüleri olabildiğince takip ettim demek ki biraz daha dikkat ederek devam edeceğim listeyi de sizleri de ciddiye alıyorum tökezledim sanırım daha fazla irtibat halinde olup devam edeceğim

Harikasın be kuzum tebrik ederim regli ödemleri gitmiş ohh şeker en büyük düşman
Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 70.9
Fark: 1.5
Yüzde: %2.07

@MiuLego @Ausencia

Tebrik ederim canım harika bir yüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…