Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikasın fifti fifti

keşke daha geç tartılsaydın kuzum o zaman?
Ben de bilmiyorum neden eridi
Suyu çok içtim pazartesiden itibaren
Akşam yemeğinde daha az yedim
Başka başka başkaaaaaaayeşilçay,yoğurt kürü akşam yatmadan önce
daha ne olsun la korumada onlar yeter zaten
kız böyle dersen sen beni hiç listeye alma derim ben listedeyken öyle show falan olmuyor tırsıngen yaniiii

Ben daha tufalete çıkmadım ama tartı iyi çıktı.Bi saate gelmezse söylicem kilomu ama durumlar iyi gibi gibi sankim

Ben daha tufalete çıkmadım ama tartı iyi çıktı.Bi saate gelmezse söylicem kilomu ama durumlar iyi gibi gibi sankim
gerçekten mi ağlarım mutluluktan bak duygulanırım şuan moraller sıfır bende

wc gel diye dua edek mi

azcık hopla zıpla hareket et

kız sen içiyon demi.. e o hemen çıkarır ki

Yediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .

Ben kaç kere çıktım tuvalete.Belki WC deliğini görürse gelir dedim ama gelmedi,pes ettim ,artık o bana yalvarsın sıkıştım beni tuvalete götür diye

Selamlaaaaaaaaaaaaaaaar
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...
Süpersiniz hatunlar... Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala

gerçekten mi ağlarım mutluluktan bak duygulanırım şuan moraller sıfır bende

wc gel diye dua edek mi

azcık hopla zıpla hareket et

kız sen içiyon demi.. e o hemen çıkarır ki
zeytinyağlı kahve mi içim napim bilmiyom dünden beri tık yok yaa sinir oldum gece ayrana bastım pul biberi midem delincekti ama yok, accıcık geldi demin ama yeterli değil deminden beri yattığım yerde masaj yapıyom ayakları sağa sola kıvırıyom resmen günlük sporum çıkcak aradan

Tebrikler ,geçmiş olsun ,özleniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…