- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Harikasın fifti fiftiTebrikler EflalimHerkes kilo verince seviniyorum ama sana başka seviniyorum.Çünkü çok emek veriyorsun kilo vermek için,çok çabalıyorsun ,hiç kaçamak görmüyorum listende.
Darısı benden sana geçti zaten ,ben kendimi çoktan mezun ettim zaten
Vayyyy tebrikler ada
Korumadayım canım 65 e kadar yolu var
Sona saklamamışsın dın dın dın
Şeyyyy kemmmm kümmmmm
Guduuuuu senin o göbeğini yerim
Emret Komutanında an oğul birbirini guduuuuu diye bağırarak seviyordu ,aklıma geldi birdenGörümcenden yediklerini eritmişsin bayağı,tebrikler
Bence de tırs
Bizim dr de ateş geçmezse ver antibiyotik demişti.Bir de tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyormuş,akşama tavuk suyuna çorba yap annesi
Sorma ya ben de az önce eski eşini öldüren bir adamın güvenlik kamerası görüntülerini izledim ,kanım dondu resmen
Kız sen ne tatlı dilli bir şeysin öyle
2 gün önceye kadar artı 1 dim
kız böyle dersen sen beni hiç listeye alma derim ben listedeyken öyle show falan olmuyor tırsıngen yaniiiiliste benim sorumluluğumda adaseçimler yanlış demek ki
wuuuu bu kiloda bu eksi süpersinGeçen hafta 54.0
Bu hafta 52.7
Giden 1.3
Eki Görüntüle 2079638
Tartı fotolarına imrendim bende ekleyeyim dedim:)) @MiuLego mortim @Whiteblacklife
Daha da inmedi kaptan. Ama ben biliyorum neden inmediğinigeri çeviremediğim bir teklifle geldi eşim dün yemeğe dışarı çıkalım dedi tabi urfada ne yenir ki başka
keşke daha geç tartılsaydın kuzum o zaman?tabikide her hafta önemli kaçamak vs yapmış olsam tamam sorun bende dicem bu hafta geçen haftaya göre daha sağlıklı bile beslendim diyebilirim ona rağmen böyle saçma sapan bi eksiyle geldim
Ve evet biraz daha geç tartılsaydım en az -500 ile gelirdim
daha ne olsun la korumada onlar yeter zatenBen de bilmiyorum neden eridi
Suyu çok içtim pazartesiden itibaren
Akşam yemeğinde daha az yedim
Başka başka başkaaaaaaayeşilçay,yoğurt kürü akşam yatmadan önce
kız böyle dersen sen beni hiç listeye alma derim ben listedeyken öyle show falan olmuyor tırsıngen yaniiii
Ben daha tufalete çıkmadım ama tartı iyi çıktı.Bi saate gelmezse söylicem kilomunasıl erittin peki
evet aynen öyle ausum.. durum iç açıcı değil şuan.. %1 yok henüz kimseden
biz böyle mi konuşup anlaşmıştık hatice listeye alınırken?
bu hafta da önemliydi ama.. haftaya telafi tamam da.. uzunca yazmıştım ben her haftanın önemli olduğunu listenin şakaya gelmeyeceğini.. wc problemini yazaydın önceden 2-3 gündür biz bunu çözerdik zaten.. paylaşmayınca böyle oluyor..
erken saatte uyansan da bir 2 saat sonra tartılsaydın en az -300 fark ederdi..
gerçekten miBen daha tufalete çıkmadım ama tartı iyi çıktı.Bi saate gelmezse söylicem kilomuama durumlar iyi gibi gibi sankim
Yediklerim benzer şeyler de uykusuzluk ve stres beni çok etkiliyor sanırım.her gece yüz kere kalkıyorum. Küçüğün dişleri buyugun kaprisleri derken gerildim kaldim farklı şeyler de var da onları yazamıyorum buraya az önceki mesajimi gördün mü bilmiyorum. Ben liste dışına çıkmak istiyorum. @MiuLego haklısın evet böyle anlasmadik ilk baslarda guzel verdim hersey yolundaydi yaparim sandim.buyuk konusmusum demek ki.çok özür dilerim ama hayat istediğimiz planladigimiz gibi gitmiyor malesef. Yanlis anlama asla farkli amacla soylemiyorum da Bak sen bile bu hafta izne ciktin bi tık daha az gelmeye başladı n. Benim hayatım da hep karmaşık bu aralar. Herkesten çok özür dilerim hakkınızı helal edin .hatice901217 benimde alıntım gitmiş canım ... tam da bu mesajını almıştım .
Yok canım tecrübeme güven , normal değil ... henüz 1 aydır kilo veriyorsun ... eni konu ... kilonda az değil hala ....
duraklama için çok erken .
Ha şu olabilir , seni duraklatan bir yeme sistemin vardır ... aç bak karşılaştır menülerini ... geçen 1 kilo verirken neler yemişsin şimdi neler ...
bu istatistikler önemli .
kendini , metanı tanırsan .. süpriz yaşamazsın artıda da ekside de
Ekstra dikkat ederek devam ediyorum artık özür dilerim arkadaşlardankeşke daha geç tartılsaydın kuzum o zaman?
daha ne olsun la korumada onlar yeter zaten
Ben kaç kere çıktım tuvalete.Belki WC deliğini görürse gelir dedim ama gelmedi,pes ettim ,artık o bana yalvarsın sıkıştım beni tuvalete götür diyeBen daha tufalete çıkmadım ama tartı iyi çıktı.Bi saate gelmezse söylicem kilomuama durumlar iyi gibi gibi sankim
Canım artık kabız olmasam bile her gün yapcam bunukızlar ben takımın müzmin kabızıyım herkes bilir
ama sabahları 2 tk yag içiyorum üzerine ılık su
çok öyle hergün çıkmıyorum ama faydasını gördüm gibi tavsiye ederim szilerede
Hesaplayıp ekledim kuzum
Amin canım benim inşallahHayırlı zamanda hayırlısıysa olsun kuzum
Begüşüm dün yarım saat tempolu yarım saat normal yürüyüş 105 point kuzum
Hani gelmedi telefonun
Eki Görüntüle 2079588
zeytinyağlı kahve mi içim napim bilmiyom dünden beri tık yok yaa sinir oldum gece ayrana bastım pul biberi midem delincekti ama yok, accıcık geldi demin ama yeterli değil deminden beri yattığım yerde masaj yapıyom ayakları sağa sola kıvırıyom resmen günlük sporum çıkcak aradangerçekten miağlarım mutluluktan bak duygulanırım şuan moraller sıfır bende
wc gel diye dua edek mi
azcık hopla zıpla hareket et
kız seniçiyon demi.. e o hemen çıkarır ki
Dun ciğeri gomdun ona ragmen bu sonuc maşallah vallaGeçen hafta 54.0
Bu hafta 52.7
Giden 1.3
Eki Görüntüle 2079638
Tartı fotolarına imrendim bende ekleyeyim dedim:)) @MiuLego mortim @Whiteblacklife
Daha da inmedi kaptan. Ama ben biliyorum neden inmediğinigeri çeviremediğim bir teklifle geldi eşim dün yemeğe dışarı çıkalım dedi tabi urfada ne yenir ki başka
Tebrikler ,geçmiş olsun ,özleniyorsunSelamlaaaaaaaaaaaaaaaar
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...
Süpersiniz hatunlar...Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala
Harikadır 52 ama çok çabuk yukarı fırlıyorÇok sağol kaptanhafta içi gördüğümde bu eksiyi çok çok sevinmiştim yine çok sevindim 52 lerde olmaktan çok zevk alıyorum kızlar harika @Ahu060812
Saydın sorması ayıp olmasın şu an kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?