Çok mu eziyet etmisimBu eziyetten sonra iyice dinlensin yazik
Neyse biraz toparlan yine gel yarışalımyok kuzucum yaaa, epeydir baskülle gorusmuyoruzkilo aldim epey farkindayim
Nereden biliyorsun güzel olduğunuBen biskrem kurabiye yaptım. Çok güzel oldu
Ben biskrem kurabiye yaptım. Çok güzel
Nereden biliyorsun güzel olduğunu
Hemen de aklına kötü kötü şeyler geliyo yaNereden biliyorsun güzel olduğunu
Saydınım seni görmek ne güzel. Ben de buralaràd yum . Ucundan kıyısından. Bu cuma başlarım bakamcok şükür bugunumuze kuzucumsen nasilsin
Sen yemediğin için zaten güzel olacaksınHemen de aklına kötü kötü şeyler geliyo ya
Yemedim valla. Görüntü güzel içinde de sarelle var o güzel olmicakta ben mi olcam
Paklava bitti miSaydınım seni görmek ne güzel. Ben de buralaràd yum . Ucundan kıyısından. Bu cuma başlarım bakam
Bacılarııımmm ben geldim..,
Geçen hafta doktor fobimi yenip gittim.,.artık kafayı yemek üzereydim..gitmek zorunda kaldığım için..
Kadın doğum muayene etti Smear alındı..mamagrofi ve Batın ultrasonu istedi..Şükür bir sıkıntı yok..
Hipotroidi çıktı..sanırım ilaç kullanacağım..şeker yüksek biraz birde kolesterol..bunlar halledilir önemsemiyorum..merak etmişsiniz sağolun...
Bende genelde öyle düşünüyorum sonra dan pişman olacaksam yemiyim daha iyibaklavayı zorla verdiler. sakladım. sonra arkadaşa verdim. ağzıma atmam ve pişman olmam anlık bir durumdu. pişman olmamayı tercih ettim
YA sorma koladan vazgeceniom. Yani aklıma dusuyo. Hemen aldiriveriyorum. Pisik bilmiodum da gaz yapar die biliodumSelamm vorones hoşgeldin.
Gözün aydın bebeğinde olmuş...
Sağlıkla büyüt...
Kolabebeği pisik yapar.
Kolanın içinde idrar varmışYA sorma koladan vazgeceniom. Yani aklıma dusuyo. Hemen aldiriveriyorum. Pisik bilmiodum da gaz yapar die biliodum
Uuf aynı benSabah ne hoştu yulaf imi yedım Ogle ton balıklı salata butun gun yerli malı haftası münasebetiyle gelen her seye hayır dedım eve gelecem annem aradı biz komsudayız sende gel Tmm dedım yapmış sarma dolma jçkuru patlıcan cok da severim 2 tane kuru dolma minik 3 de sarma yedım neyse dedım Tmm aksam yemek yemem bısı olmaz eve geldım esim aradı abımler geliyor yemege e Tmm dedım oturdum Bı guzel onlarla da yemek yedım niye yedım bilmiyorum yani birini gorunce bi yiyesim geliyor gene kendimle kavgaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?