Sen kaç kilosun.Tamam alAma biz yemeyip çıtır olacağız. .Seni yuvarlarız
64 kiloyum 4 kilo sonra mezun olacağımSen kaç kilosun.
Oofff viyyyuu sen dişli ciktin. Yakalarim ama seniiii64 kiloyum 4 kilo sonra mezun olacağım
Saka maka benim de 6 kilom kaldi haaa.Zaman cabuk geciyo yaslandik64 kiloyum 4 kilo sonra mezun olacağım
Anammmm kim gelmiş..doğum yaptın mı Can'ım?Oofff viyyyuu sen dişli ciktin. Yakalarim ama seniiii
Yaşlanmadık gençleşiyoruzSaka maka benim de 6 kilom kaldi haaa.Zaman cabuk geciyo yaslandik
YakalayamazsınOofff viyyyuu sen dişli ciktin. Yakalarim ama seniiii
Bebegini sağlık la büyüt analı babalı abiliSaydınım seni görmek ne güzel. Ben de buralaràd yum . Ucundan kıyısından. Bu cuma başlarım bakam
Dur biraz matematik yapem . Sen bu 4 kiloyu 2 ay da versen. 500 500 . Ben 2000 2000YakalayamazsınSen çikolata yiyip,kola içiyorsun Ben içmem ve yemem Sen de içme görelim
Ecem sağol canımmm. Sağlık önemli valla. Oğlan hasta ydi da perisan olduk vala.Bebegini sağlık la büyüt analı babalı abili
Evet ablismmm. Hem de normal doğum.Anammmm kim gelmiş..doğum yaptın mı Can'ım?
Ne zaman başlıyorsunDur biraz matematik yapem . Sen bu 4 kiloyu 2 ay da versen. 500 500 . Ben 2000 2000versemmm ooww 16 kilo eder. Alirimmmm anahtarını Mezun da olurm
Geçmiş olsun salgin var cocuklar hep hastaEcem sağol canımmm. Sağlık önemli valla. Oğlan hasta ydi da perisan olduk vala.
Ay yarından mi baslasammmNe zaman başlıyorsunBen mezun olduktan sonra mı
Senlen yeni tanisioz galiba. Lakin sen de beni tanion pufff. Neyse sen ensemde ol. Bakam bi gaza geldim ekmegi azaltmakla baslasam yarin. 10 numara olurrSen sabah vazgeçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?