- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Wuuuuu Harikasın canimmmEbru şallı ile karın savar full hepicini yaptı bu beden üzerinde 2 haftada 2 beden bacak inceltme yaptım nhaha yatmadan birde ip patlatam
YA sorma koladan vazgeceniom. Yani aklıma dusuyo. Hemen aldiriveriyorum. Pisik bilmiodum da gaz yapar die biliodum
Daha neler var diolar .lakin. babam olsa içerim cinsiyim ben.hem de başkası değil cocacola olacak lanet !!! Zikkim dimi o da . İçmiyor dimi artık ...Kolanın içinde idrar varmış
Ayılayım bi
Gece yarısı gelcem galiba
Nefsi nevoyu gördüm ki sabah yoktular
Oyy gubbanim yavruma icmiyim yaaaaGazı yazma gereği duymadım da pisik mahveder bebegi
Evet öyle avutuyom kendimi zatenSen yemediğin için zaten güzel olacaksın
Çoh ayıp hiç yakıştıramadım benim gibi bi kadının kurabiye yiyebileceğini nasıl düşünürsünüzO tartıdan sonra yeme zaten annem sen yoksa kim vurduya gidersin oyyymalipina bak sayfayı açar açmaz senin kırıbıyını okudum
Kafa aynı çalışıyor
Yeme Zaten UlennnnnYemedim huleenn
Oyyy kuzuuu geçmiş olsunHu huuuu
Eve gelir gelmez yatağa devrildim
İş yordu günler sonra. Ablama diyem de ıhlamur yapsınboğazım davul gibiyse öksürüyosam burnum tıkalıysa nolmuş ki
Ben öğlen gelip bir yazıp kaçmıştım.Görmedin galibaAyılayım bi
Gece yarısı gelcem galiba
Nefsi nevoyu gördüm ki sabah yoktular
Geçmiş olsun canımHu huuuu
Eve gelir gelmez yatağa devrildim
İş yordu günler sonra. Ablama diyem de ıhlamur yapsınboğazım davul gibiyse öksürüyosam burnum tıkalıysa nolmuş ki
İdrar yok direk fare var canım kanıyla kemiğiyleKolanın içinde idrar varmış
İşte bu ... yemediklerimiz bize kilo verdirecek ...bugün işyerinde ikram edilen fıstıklı baklavayı yemedimbrownie yi de yemedim içimden tadını biliyorum dedim
Cok sagol canim amin inşallahYaa atlaya zıplaya okurken gördüm
matematik61 Bernam ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin inşallah en kisa zamanda...
Evet bitti. Evdeki aburcubur lari da bitirdim . En son cokonat yedim hurma var en masum. Ondan da 6 tane yedim kiz cayin yanina. . Neyse bu halime de şükr. Ayy bi de kocama fırça attım aksam neden markete gidip cikilata biskuvi almadin diePaklava bitti mi
Evdekileri bitir başka alma lütfenEvet bitti. Evdeki aburcubur lari da bitirdim . En son cokonat yedim hurma var en masum. Ondan da 6 tane yedim kiz cayin yanina. . Neyse bu halime de şükr. Ayy bi de kocama fırça attım aksam neden markete gidip cikilata biskuvi almadin die
Cumaya kadar da mı almimmm. He almiyim yaa.Evdekileri bitir başka alma lütfen
Tamam alCumaya kadar da mı almimmm. He almiyim yaa.Eti puf alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?