Gözüm üzerindeSenlen yeni tanisioz galiba. Lakin sen de beni tanion pufff. Neyse sen ensemde ol. Bakam bi gaza geldim ekmegi azaltmakla baslasam yarin. 10 numara olurr
Ay bilemedim ki 1 saatten fazla çok uzun ağırlık falan sen genede dikkat et ne olur ne olmazWuuuuu Harikasın canimmmkarın savarı yapsam olur mu kii 5 ay oldu Sezeryan olalı
Geçmiş olsun. .. bol limonlu pulbiberlu tavuksuyuna corba iç :)Hu huuuu
Eve gelir gelmez yatağa devrildim
İş yordu günler sonra. Ablama diyem de ıhlamur yapsınboğazım davul gibiyse öksürüyosam burnum tıkalıysa nolmuş ki
Ben geldimAaa kimseler kalmamis
HosgeldinBen geldim
Allah analı babalı büyütsün..adını ne koydun kuzum?Evet ablismmm. Hem de normal doğum.dayanamicim söyledisöyledim. . Napiyim bu bir başarı hikayesi .. ssvd
insallah adaşım yarışalım, gece gece baskülde buldum kendimi. Ve ben şokNeyse biraz toparlan yine gel yarışalım
merhaba verocum. Hoşgeldin. Allah anali babali buyutsun kuzucugunu canım. Gule gule buyut pasalariniSaydınım seni görmek ne güzel. Ben de buralaràd yum . Ucundan kıyısından. Bu cuma başlarım bakam
Boşver canım sen onları 1-2 haftada halledersininsallah adaşım yarışalım, gece gece baskülde buldum kendimi. Ve ben şokcikmaz olmaydim uyku tutmaz gece simdi beni
Laflara başu çirkinliğe bak15 kilo alsam miu beni listeye almaz mi ki yada daha da vermek istesem ikinci kez vermek için listeye yer açmaz mı onların ikisi de olmazsa kalbinde yer yok mu oraya almaz mi ki
Neymiş acaba çok merak ettim:)Ben spora tiheyyy tiheyyy yedim ben kurabiyeleri
Elmalı dayanamadım
Neyse ben kaçam
@MiuLego
Ya ben sana bisi sorcam
ama bana gülme
Gel bişey sorcan
kuzucum mumkun degilBoşver canım sen onları 1-2 haftada halledersin
Nur merhaba,ADINIZ:nur
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:54
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:doğum sonrası 1,5 yıl önce katılmak istedim.arkadaslar henuz hastaneden cıkmadıgım için bi kac ay sonra gelmemi söylediler ve 1,5 yıl sonra buradayım :)
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal açlık,iradesizlik,motivasyon eksikliği,tembellik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eski kıyafetlerime girebilmek ,tekrar eski özgüvenimi kazanabilmek istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:nöbet usulu çalışan 2 cocuk annesi bir kadınım.ne zaman yorgun ve stresli olsam yemeğe saldırıyorum.motivasyonumu hemen kaybediyorum..eskiden sosyal hayatın içindeydim,şimdiyse kendimi umutsuz ev kadınına bağlamak üzereyim..cok yalnız oldugumu düşünüyorum ..evliliğimle beraber yeni bir sehirde yasamaya basladım ve sosyallesmeye fırsat bulamadan hayatım cok yogunlastı..
arkadaşlar aranıza katılabilir miyim?
Çok değil canımkuzucum mumkun degil65.8 i gördüm
ama belliydi. Hep karbon sagliksiz beslendim. Hareketsizlik. Sonuc bu maalesef
odem yok kuzucum yüzüklerim donuyor. Bildigin yağ maalesef hepsiÇok değil canımOnun bir kısmı ödem olabilir.Düzenli beslenmeye başlarsan bir kısmı hızlıca gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?