Hayırlısı olsun canım biz almasını bildiğimiz gibi vermesinide bilirizodem yok kuzucum yüzüklerim donuyor. Bildigin yağ maalesef hepsi
Tamam kuzum :)@MiuLego kaptancım buralara pek gelemiyorum eşim salı günü gidiyo biliyosunuz. Hem onun işlerine koşturuyoruz hemde biraz vakit geçirelim gitmeden diye pek telefon alamıyorum elime. Bi kaç gün izin istiyorum sizden. İzin dediysem sadece buraya girmek için yoksa diyete spora ve menü paylaşımıma devam etcem
insallah Adaşım yaa vermeliyim. Baksana gidisat kotuHayırlısı olsun canım biz almasını bildiğimiz gibi vermesinide biliriz
Nasılsın saydınım ay nasıl özledim yahu
Ebru şallı ile karın savar full hepicini yaptı bu beden üzerinde 2 haftada 2 beden bacak inceltme yaptım nhaha yatmadan birde ip patlatam
İyi balımmmmmiyiyim kuzucum sen nasilsin
Geçmiş olsun yakamoz inşallah hemen iyileşir canım@MiuLego Canım spor için bugün iznini istiyorum büyük oğlumun ateşi var onunla ilgilenmen gerekiyor
kolay gelsin kuzum. cok yorgunum aslinda. Yorgunluktan uyuyamadım. Ama uyumaliyim artıkİyi balımmmmm
Anca girdim akşamdan beri
Menüleri bir toplayayım dedim.. sen de gececisin
ALdım ki öpücüğüüüüHadi ben kaçarsabaha gelirim artık
miu nerelerde , dizisi mi varneyse onun öpücüğünü de şuraya bırakayım
Ohhhh benim yerime de uyu bi de kendini öp accuk benim yerimekolay gelsin kuzum. cok yorgunum aslinda. Yorgunluktan uyuyamadım. Ama uyumaliyim artıkiyi geceler kuzum görüşürüz
iyi geceler kuzucumOhhhh benim yerime de uyu bi de kendini öp accuk benim yerime
İdrar yok direk fare var canım kanıyla kemiğiyle
Kim yapcak onuGeçmiş olsun. .. bol limonlu pulbiberlu tavuksuyuna corba iç :)
Saydınım hadi başla hemen şuanda itibaren cumaya eksi geliverir kiinsallah adaşım yarışalım, gece gece baskülde buldum kendimi. Ve ben şokcikmaz olmaydim uyku tutmaz gece simdi beni
Geçmiş olsun miucum ikimiz de hastayız, şu grip çok sinir bozucu, limon zencefil name çayı iç imkanın varsa ben sabahtan beri 10 bardak falan içtim sanırımKim yapcak onu
Bişey demedim de hastayım da ama ablam da ıhlamur yapmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?