Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabisi kaptanım gözün arkada kalmasın ama sen neredesin
Evet bana göre gözüme çok geldi
selamlar herkese .. maç var gözüm orda ... maçtan sonra çukur var ... sonra 1 olur derken uyku var ...

Dün maça gittim kaptanım senin için kendimi sahalara atardım söyleseydin Fenerbahçeli olduğunu

Tabisi kaptanım gözün arkada kalmasın ama sen neredesin

Evet bana göre gözüme çok geldi

Dün maça gittim kaptanım senin için kendimi sahalara atardım söyleseydin Fenerbahçeli olduğunu

Anammm maç muhabbeti gece oluyor genelde .. yoksa benim Fenerliliğimi duymamam imkansız .
Doğma büyüme Kadıköylüyüüz minniğim aksi imkansız .

Bu arada sana da günaydınnnnnnnn

Çukurda ne ağladımmmm dün beee ....
Anneler kızlarını severmiş o zaman anladım dedi ya ... sarıldılar sultanla ... anam geldi aklıma bi ağladımmmm.

Ne zaman vartolu mezar başına gitti ..oyyyyy benim musluklar şaar şaaar ... eşim bi baktı ben salya sümük ...

Bakmaaaa dedim , ben değil hormonlarım ağlıyor ( igdedali ve feylesofa selam)

ada81 çukurdan sana gelsin bu şarkıda ... geçen haftadan beri dinlemekten eskittim

Zalımmmmm zalımmmmmm

İlk günaydın bendennnn

Günaydııııınnnnn

Zifiri karanlıkta yola çıkmak bir harika dostuuum

Dükkanı açtım müşteri yok işler vasat
Günaydın kaptanım rahatsızlanmış sanırım az buçuk etiketlerden gördüm geçmiş olsun Öpem de geçsin

Güüünnnaaayyydddııınnn

Günaydın herkese
Günaydınlar güzel kadınlar
Triplim megim bu nasıl içimi açan menü böyle maşallah
Benim menum
Sabah sebzeli omlet li 1dilim ekmekli klasik kahvaltı
Arada azkuruyemis sutlu tatli yapmistim sade kahveyle catalladim biraz
Aksam
Kurufasulye salata salgam suyu
Triplinin menusunun üstüne pek olmadiya neyse
@Antepia27
Afiyet olsun canım güzel menü o çatallama dışında
Geçmiş olsun canım ılık enerji verecek içecekler iç
Günaydın kuzum

Anammm maç muhabbeti gece oluyor genelde .. yoksa benim Fenerliliğimi duymamam imkansız .
Doğma büyüme Kadıköylüyüüz minniğim aksi imkansız .

Bu arada sana da günaydınnnnnnnn

Sarı lacivert kalp yok burada ama öyle say

Bu akşam izleyeceğiz dün izleyemedik bu akşamda ben ağlarım

Saydım kiiii

Günaydın kızlar
Nasıl uyanılır nasıl ayılırsa bu sabahlarda...bugün kuzenime hoşgeldine gidecez Ankara’ya yerleştiler kocası Diyarbakır Sur da gazi oldu bi çok arkadaşı şehit.vücudunda şarampnel mi ne onlarla yaşayacaak gaziliğini bi senede zorla aldı tırnağı kanayana gaZilik verildiği geçtiğimiz günlerde polisine gazilik vermek neden bu kadar uzun sürdü anlamadım.neyse öyle işte..içim yine bunalım yine efkar kalkıp spor yürüyş bişiyler yapsam bacaklarım jilliandan ağrıyo off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…