Gunaydin canimmm bende mihriban türküsünü cok dinlemiştimÇukurda ne ağladımmmm dün beee ....
Anneler kızlarını severmiş o zaman anladım dedi ya ... sarıldılar sultanla ... anam geldi aklıma bi ağladımmmm.
Ne zaman vartolu mezar başına gitti ..oyyyyy benim musluklar şaar şaaar ... eşim bi baktı ben salya sümük ...
Bakmaaaa dedim , ben değil hormonlarım ağlıyor(@igdedali ve feylesofa selam)
ada81 çukurdan sana gelsin bu şarkıda ... geçen haftadan beri dinlemekten eskittim
Zalımmmmm zalımmmmmm
Bugün 14:15 ahum
Ausencia sen bu çukuru tuttun ha
Bizde vartoluya kızamıyoruz ilk defa kötü bir karektere üzülüyoruz yahuBizde maç bitince kayıttan izledik .
Ayyy bak o mezarlıkta yine ağlayasım geldi ... üzülüyorum ben vartoluya ..klasik kötü karakter gibi gelmiyor
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Nasıl uyanılır nasıl ayılırsa bu sabahlarda...bugün kuzenime hoşgeldine gidecez Ankara’ya yerleştiler kocası Diyarbakır Sur da gazi oldu bi çok arkadaşı şehit.vücudunda şarampnel mi ne onlarla yaşayacaak gaziliğini bi senede zorla aldı tırnağı kanayana gaZilik verildiği geçtiğimiz günlerde polisine gazilik vermek neden bu kadar uzun sürdü anlamadım.neyse öyle işte..içim yine bunalım yine efkar kalkıp spor yürüyş bişiyler yapsam bacaklarım jilliandan ağrıyo off
AynenBugün 14:15 ahum
Tuttum valla ecem ...
Geçen sene Içerdeyiz..
Bu sene Çukurdayız...
Seneye Allah sonumu hayır etsin
Gunaydin canimmm bende mihriban türküsünü cok dinlemiştim))) oyyy hormonlar şelale olmus ..
Ben dun yamaca cok guldum ya ne delirdi adamkutuyu açıyor ya tek tek
AynenAnaaa sen çarşamba diyordun bak hedefi tutturacaktım neyse cumaya sarkar
Vartoloyu herkes cok seviyor o kötü degilBizde vartoluya kızamıyoruz ilk defa kötü bir karektere üzülüyoruz yahu
Günaydın kuzumRabbim ailelerine sabır versin çok zor ve dediğin gibi gazilik ünvanı içinde böyle uzun sürmesi hiç doğru değil ne kadar adaletsiz bir dünyadayız
9.bölümdü canim 1den basla izleAusencia eşimde cukurcu oldu benim
ayy bende tam o sahneye geldimmm
şar şarrrrrr
kızın saçını taradıı filan kaçıncı bölüm ya ?
1 den beri izlemek lazım
İşime geldi
Bi gün öne aldık canım , yarın semineri var eşimin diye .
Cumada kabulüm
Vartoloyu herkes cok seviyor o kötü degil)hatta okudugum yorumlarda herkes vartolu icin izliyor eglenceli karakter...
günaydın nevoşumGünaydın
Regli olmadin mi ?bi aglayasım var ki bugünn
Regli olmadin mi ?
Günaydın canım benimGünaydın
bi aglayasım var ki bugünn
Ausencia eşimde cukurcu oldu benim
ayy bende tam o sahneye geldimmm
şar şarrrrrr
kızın saçını taradıı filan kaçıncı bölüm ya ?
1 den beri izlemek lazım
İşime geldiMerakla bekliyorum fasulyenin cinsiyeti Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun herşeyden önce
Evet çok eğlenceli ve aslında kötülük yapmak için değil de bazı amaçları için orada o yüzden kötü denemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?