Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin canimmm bende mihriban türküsünü cok dinlemiştim ))) oyyy hormonlar şelale olmus ..
Ben dun yamaca cok guldum ya ne delirdi adam kutuyu açıyor ya tek tek

Bizde maç bitince kayıttan izledik .

Ayyy bak o mezarlıkta yine ağlayasım geldi ... üzülüyorum ben vartoluya ..klasik kötü karakter gibi gelmiyor
Bizde vartoluya kızamıyoruz ilk defa kötü bir karektere üzülüyoruz yahu
Günaydın kuzumRabbim ailelerine sabır versin çok zor ve dediğin gibi gazilik ünvanı içinde böyle uzun sürmesi hiç doğru değil ne kadar adaletsiz bir dünyadayız

Gunaydin canimmm bende mihriban türküsünü cok dinlemiştim ))) oyyy hormonlar şelale olmus ..
Ben dun yamaca cok guldum ya ne delirdi adam kutuyu açıyor ya tek tek

He ya zaten bu deli hafif sıyırmış roller tam onun rolleri ..hunigillerden :)

Vartoloyu herkes cok seviyor o kötü degil )hatta okudugum yorumlarda herkes vartolu icin izliyor eglenceli karakter...

Bi gün öne aldık canım , yarın semineri var eşimin diye .
Cumada kabulüm
İşime geldi Merakla bekliyorum fasulyenin cinsiyeti Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun herşeyden önce
Vartoloyu herkes cok seviyor o kötü degil )hatta okudugum yorumlarda herkes vartolu icin izliyor eglenceli karakter...

Evet çok eğlenceli ve aslında kötülük yapmak için değil de bazı amaçları için orada o yüzden kötü denemez

Ausencia eşimde cukurcu oldu benim
ayy bende tam o sahneye geldimmm
şar şarrrrrr
kızın saçını taradıı filan kaçıncı bölüm ya ?
1 den beri izlemek lazım

İzle canım ya , daha 10 olmadı bölüm .

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel minnakımmmmmmmmmm , prensesimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…