- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Besik başında görüyorum ohmmmm
Sağlıcakla
Hahay 4gun kaldı.armut toplarsin ardimdan
Aminde anca 99olursan yenilmeyi.düşunurum ama düşünürüm sadece
Merakli smiley
Ne.videosu ne bani dwyin coc ve eflal neden kodeste
Çok isterim aslında gidip baktırmak istiyorum
Hangi video kaptanım haberim yokBen hala direniyorum. İzleyen herkes bin pişman.
Günaydın canımGünaydın :)
huuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkesler nerde bakayım ?
salı valla bugün ..sıkı sıkı tutun ipleri ...
huuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkesler nerde bakayım ?
salı valla bugün ..sıkı sıkı tutun ipleri ...
bugün ögrenceksin dimi cinsiyeti hadi bakalım
ausum , hangi dr karar vermiştin en son
Cidden mi ?@eflalim
sen şimdi okursun geçmişi banlı banlı ..... demeeeeek arkamdan cevizlerimi konuşursun heeeee1 ay sürecekmiş banın
Onlarda mı gittiecemavi eflali bilmiyorumda coco sanirim umraniye cinayetiyle ilgili konuda banlandi.
Kadinin sesi adamin hırsı ... karnim cok agridi izlerken.
Rabbim erkegi boyle yaratmadi.
Erkegi bu noktaya gelene kadar gereksiz yucelten herkese lanet olsun.
Ins oda disari cikamadan can verir icerde.
en son fotoilk olan yaşlı değil , benim gittiğim sarışın değil ... diğeri ...
baktım bu da olmadı ... hiç başımı ağırtmadan yusufun dr una döneceğim ... çok memnundum ondan çok ... biraz uzak bi de en çok o hastane inanılmaaaaaz kalabalık diye istemedim ..kadına randevu 10 gün önceden alıyorsun en az .
Cidden mi ?bizde senden haber bekliyoruz
yok yahu takılıyorum ..
aus benim dogum yaptıgımda özel hastanede dogum furyası vardı ankarada bende
ısrarla ttıp fakültesi hastanesinde dogurcam dedim
yırtındım resmen , devlet diye diye
sonuç özelde dogurdum ankaranın en iyisi hastanesinde
gözümü açtıgımda 12 bin tl borçlu idim hastaneye ,
Menünü renkli renkli çok sevdim ,bana ilham olduPazar menü bildirimim
SABAH
2 haşlanmış yumurta
1 domates, biber
1 bardak çay
ARA
Sade türk kahvesi
2 kuru kayısı
AKŞAM
Tavuk sote
Yoğurt
Salata
Su 2 lt
PAZARTESİ menüm
SABAH
1 yumurtalı peynirli tereyağlı omlet
1 domates
4 tane yeşil zeytin
1 yeşil biber
1 bardak çay
ARA
Sade nescafe
2 ceviz
AKŞAM
Et kavurma sebzeli
Salata
Su 2.5 lt
@MiuLego
Sarayca
Birak tarantinolari artik şöyle yumuş yumuş şeyler izleay ben beşik başında da tarantino izlerim ece
Izlemedim esfelesafilin olabiliyor insan kapasite genis en iyidwn en berbataecemavi eflali bilmiyorumda coco sanirim umraniye cinayetiyle ilgili konuda banlandi.
Kadinin sesi adamin hırsı ... karnim cok agridi izlerken.
Rabbim erkegi boyle yaratmadi.
Erkegi bu noktaya gelene kadar gereksiz yucelten herkese lanet olsun.
Ins oda disari cikamadan can verir icerde.
Benim spor gunluk belli canim haftasonu haric fix menü 150point olurda degisiklik olursa belirtirim cumada topluca yazarimEki Görüntüle 2081291
Sporlarımızı önümüzde alıp bakalım şöyle daha Salı ama Cuma çabuk gelir vücut çabuk salar falanBakın bakalım fıstıklar eksik gedik var mı
Sarayca Antepia27 malipina begum75 Nefs cakil80 ada81 Floweroflife ecemavi Bonus @Ytmz Shut Up @Leeshinmee YaKaMoZz-z
Sebep neymis ki bu sogukta bilemedim garip geldi sanki inat eder gibi gidip bide sen konussan fayda edermisevgili öğretmen arkadaşlar , veliler
uzun zamandır çok sevdiğim öğretmenize gıcık olma yolundayım .... sebep şu ki ... şimdi çocukları her gün ama istinasız her gün , bahçeye çıkıyor bir ders beden dersi diye ... kış kıyamet şimdi .... spor salonunda değil , o beden dersleri zaten cuma günü başka bir beden eğitimi hocası ile ... burdan çıkıp koşup duruyorlar bahçede bu soğukta ...
her gün ama ...
sorunlarınızı sınıf annesine iletin diyen bir öğretmen olduğu için önce ona söyledim geçen ay ... dedi auscum , hava soğudu zaten artık çıkarmaz , son ders bunalıyor çocuklar , çıkarıyor ki sonra etütte kafalarıı versinler derse diye ...
eee dedim hani etüt için öğretmen diyor ki , mutlaka yollayın , ders saati yetmiyor ..test için ... etüt önemli ... demek yetiyor ki ders saati son ders bahçedeler ... hasta oluyorlar sürekli ... çıkma diyorum Yusufa . sınıfta kitap okudu bi iki kez .... bir iki arkadaşı da kalmış ... ama o zamanda eee öğretmen nerde ?sınıftakilerin mi bahçedekilerin mi başında duracak ?
yine devam edince .... eşim okulda denk gelip söylemiş ... tamam tamam demiş , artık soğudu çıkarmam ...
yine çıktılar hep ..
burunlar şır şır yine .
çıkma desem de bir dinliyor iki unutuyor ..napimmm annneeee ben 8 yaşında bi çocuğum , aklım dışarda kalıyor diyor
ayyy ne uzun yazdım ... neyse ..demem o ki ? yok di mi böyle her gün her gün kış günü bahçeye ?
Annemiz sağ olsun ,rahmetli olsun,yakın olsun ,uzak olsun ,yine de anneyle alakalı bir sahne ,şarkı duyunca açarız musluklarıÇukurda ne ağladımmmm dün beee ....
Anneler kızlarını severmiş o zaman anladım dedi ya ... sarıldılar sultanla ... anam geldi aklıma bi ağladımmmm.
Ne zaman vartolu mezar başına gitti ..oyyyyy benim musluklar şaar şaaar ... eşim bi baktı ben salya sümük ...
Bakmaaaa dedim , ben değil hormonlarım ağlıyor(@igdedali ve feylesofa selam)
ada81 çukurdan sana gelsin bu şarkıda ... geçen haftadan beri dinlemekten eskittim
Zalımmmmm zalımmmmmm
Yok bizimki hiç çıkarmaz..Ben de deli oluyorum çıkaranlarasevgili öğretmen arkadaşlar , veliler
uzun zamandır çok sevdiğim öğretmenize gıcık olma yolundayım .... sebep şu ki ... şimdi çocukları her gün ama istinasız her gün , bahçeye çıkıyor bir ders beden dersi diye ... kış kıyamet şimdi .... spor salonunda değil , o beden dersleri zaten cuma günü başka bir beden eğitimi hocası ile ... burdan çıkıp koşup duruyorlar bahçede bu soğukta ...
her gün ama ...
sorunlarınızı sınıf annesine iletin diyen bir öğretmen olduğu için önce ona söyledim geçen ay ... dedi auscum , hava soğudu zaten artık çıkarmaz , son ders bunalıyor çocuklar , çıkarıyor ki sonra etütte kafalarıı versinler derse diye ...
eee dedim hani etüt için öğretmen diyor ki , mutlaka yollayın , ders saati yetmiyor ..test için ... etüt önemli ... demek yetiyor ki ders saati son ders bahçedeler ... hasta oluyorlar sürekli ... çıkma diyorum Yusufa . sınıfta kitap okudu bi iki kez .... bir iki arkadaşı da kalmış ... ama o zamanda eee öğretmen nerde ?sınıftakilerin mi bahçedekilerin mi başında duracak ?
yine devam edince .... eşim okulda denk gelip söylemiş ... tamam tamam demiş , artık soğudu çıkarmam ...
yine çıktılar hep ..
burunlar şır şır yine .
çıkma desem de bir dinliyor iki unutuyor ..napimmm annneeee ben 8 yaşında bi çocuğum , aklım dışarda kalıyor diyor
ayyy ne uzun yazdım ... neyse ..demem o ki ? yok di mi böyle her gün her gün kış günü bahçeye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?