Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ben beşik başında da tarantino izlerim ece

Hu huuuuu

Tanita var burda hadi gelin yağ kas ölçümlerini alalım takkmcak

Eki Görüntüle 2081286
Çok isterim aslında gidip baktırmak istiyorum
Ben hala direniyorum. İzleyen herkes bin pişman.
Hangi video kaptanım haberim yok
Günaydın canım
huuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkesler nerde bakayım ?

salı valla bugün ..sıkı sıkı tutun ipleri ...

Evet tuttum ipleri

bugün ögrenceksin dimi cinsiyeti hadi bakalım
ausum , hangi dr karar vermiştin en son

en son foto ilk olan yaşlı değil , benim gittiğim sarışın değil ... diğeri ...

baktım bu da olmadı ... hiç başımı ağırtmadan yusufun dr una döneceğim ... çok memnundum ondan çok ... biraz uzak bi de en çok o hastane inanılmaaaaaz kalabalık diye istemedim ..kadına randevu 10 gün önceden alıyorsun en az .

Onlarda mı gittitoplu bam olmuş

en son foto ilk olan yaşlı değil , benim gittiğim sarışın değil ... diğeri ...

aus benim dogum yaptıgımda özel hastanede dogum furyası vardı ankarada bende
ısrarla ttıp fakültesi hastanesinde dogurcam dedim
yırtındım resmen , devlet diye diye

sonuç özelde dogurdum ankaranın en iyisi hastanesinde
gözümü açtıgımda 12 bin tl borçlu idim hastaneye ,

sevgili öğretmen arkadaşlar , veliler

uzun zamandır çok sevdiğim öğretmenize gıcık olma yolundayım .... sebep şu ki ... şimdi çocukları her gün ama istinasız her gün , bahçeye çıkıyor bir ders beden dersi diye ... kış kıyamet şimdi .... spor salonunda değil , o beden dersleri zaten cuma günü başka bir beden eğitimi hocası ile ... burdan çıkıp koşup duruyorlar bahçede bu soğukta ...
her gün ama ...

sorunlarınızı sınıf annesine iletin diyen bir öğretmen olduğu için önce ona söyledim geçen ay ... dedi auscum , hava soğudu zaten artık çıkarmaz , son ders bunalıyor çocuklar , çıkarıyor ki sonra etütte kafalarıı versinler derse diye ...
eee dedim hani etüt için öğretmen diyor ki , mutlaka yollayın , ders saati yetmiyor ..test için ... etüt önemli ... demek yetiyor ki ders saati son ders bahçedeler ... hasta oluyorlar sürekli ... çıkma diyorum Yusufa . sınıfta kitap okudu bi iki kez .... bir iki arkadaşı da kalmış ... ama o zamanda eee öğretmen nerde ?sınıftakilerin mi bahçedekilerin mi başında duracak ?
yine devam edince .... eşim okulda denk gelip söylemiş ... tamam tamam demiş , artık soğudu çıkarmam ...
yine çıktılar hep ..
burunlar şır şır yine .
çıkma desem de bir dinliyor iki unutuyor ..napimmm annneeee ben 8 yaşında bi çocuğum , aklım dışarda kalıyor diyor

ayyy ne uzun yazdım ... neyse ..demem o ki ? yok di mi böyle her gün her gün kış günü bahçeye ?

Cidden mi ?bizde senden haber bekliyoruz

12 bin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 9 sene önce hem de

Menünü renkli renkli çok sevdim ,bana ilham oldu

ay ben beşik başında da tarantino izlerim ece
Birak tarantinolari artik şöyle yumuş yumuş şeyler izle

Izlemedim esfelesafilin olabiliyor insan kapasite genis en iyidwn en berbata

Benim spor gunluk belli canim haftasonu haric fix menü 150point olurda degisiklik olursa belirtirim cumada topluca yazarim

Sebep neymis ki bu sogukta bilemedim garip geldi sanki inat eder gibi gidip bide sen konussan fayda edermi

Annemiz sağ olsun ,rahmetli olsun,yakın olsun ,uzak olsun ,yine de anneyle alakalı bir sahne ,şarkı duyunca açarız musluklarıBen öyleyim ,hiç dayanamam.Çukuru çok merak ettim ,reklam arasında özetine az bakayım dedim ,adamı parnağından vurdu Biz Sözü izliyoruz.Oğlum dedi ki bu dizi de güzel ,yazın baştan izleyeceğim ben onu.

Yok bizimki hiç çıkarmaz..Ben de deli oluyorum çıkaranlaraSonra sürekli hasta oluyorlar..Hem derslerinden kalıyorlar hem de perişan oluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…