sevgili öğretmen arkadaşlar , veliler
uzun zamandır çok sevdiğim öğretmenize gıcık olma yolundayım .... sebep şu ki ... şimdi çocukları her gün ama istinasız her gün , bahçeye çıkıyor bir ders beden dersi diye ... kış kıyamet şimdi .... spor salonunda değil , o beden dersleri zaten cuma günü başka bir beden eğitimi hocası ile ... burdan çıkıp koşup duruyorlar bahçede bu soğukta ...
her gün ama ...
sorunlarınızı sınıf annesine iletin diyen bir öğretmen olduğu için önce ona söyledim geçen ay ... dedi auscum , hava soğudu zaten artık çıkarmaz , son ders bunalıyor çocuklar , çıkarıyor ki sonra etütte kafalarıı versinler derse diye ...
eee dedim hani etüt için öğretmen diyor ki , mutlaka yollayın , ders saati yetmiyor ..test için ... etüt önemli ... demek yetiyor ki ders saati son ders bahçedeler ... hasta oluyorlar sürekli ... çıkma diyorum Yusufa . sınıfta kitap okudu bi iki kez .... bir iki arkadaşı da kalmış ... ama o zamanda eee öğretmen nerde ?sınıftakilerin mi bahçedekilerin mi başında duracak ?
yine devam edince .... eşim okulda denk gelip söylemiş ... tamam tamam demiş , artık soğudu çıkarmam ...
yine çıktılar hep ..
burunlar şır şır yine .
çıkma desem de bir dinliyor iki unutuyor ..napimmm annneeee ben 8 yaşında bi çocuğum , aklım dışarda kalıyor diyor
ayyy ne uzun yazdım ... neyse ..demem o ki ? yok di mi böyle her gün her gün kış günü bahçeye ?
12 bin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii9 sene önce hem de
Fix menu dordude devlet hastanesi aslinda bastan sezeryan olmayim diye tercih ettim (refatli dogum odasi tuttum ama simdi o secenek kalkmış )ama ikincisinde sezeryan mecburen olunca da artik sezeryan nasilsa nerde kesilwcwgim onemli degil diye tercih ettim cunku bolge hastanesi bir aksamda 40_60arasi dogum var tecrube gani12 bin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii9 sene önce hem de
Tamam canım her güne 150 yazdım sen değiştirirsinBirak tarantinolari artik şöyle yumuş yumuş şeyler izle
Izlemedim esfelesafilin olabiliyor insan kapasite genis en iyidwn en berbata
Benim spor gunluk belli canim haftasonu haric fix menü 150point olurda degisiklik olursa belirtirim cumada topluca yazarim
Sebep neymis ki bu sogukta bilemedim garip geldi sanki inat eder gibi gidip bide sen konussan fayda edermi
Fix menu dordude devlet hastanesi aslinda bastan sezeryan olmayim diye tercih ettim (refatli dogum odasi tuttum ama simdi o secenek kalkmış )ama ikincisinde sezeryan mecburen olunca da artik sezeryan nasilsa nerde kesilwcwgim onemli degil diye tercih ettim cunku bolge hastanesi bir aksamda 40_60arasi dogum var tecrube gani
Konu açılmadan önce izlemiştim ben deCoco nun banı bitmedi daha dimi o videoyu direndim izlememek icin ama izledim.
Karnim agriyor diyecek bisey bulamiyorum.
O dr de biraz sinirli duruyor ama işinin ehli gibi duruyor.İnşallah memnun kalırsınen son fotoilk olan yaşlı değil , benim gittiğim sarışın değil ... diğeri ...
baktım bu da olmadı ... hiç başımı ağırtmadan yusufun dr una döneceğim ... çok memnundum ondan çok ... biraz uzak bi de en çok o hastane inanılmaaaaaz kalabalık diye istemedim ..kadına randevu 10 gün önceden alıyorsun en az .
Birak tarantinolari artik şöyle yumuş yumuş şeyler izle
Izlemedim esfelesafilin olabiliyor insan kapasite genis en iyidwn en berbata
Benim spor gunluk belli canim haftasonu haric fix menü 150point olurda degisiklik olursa belirtirim cumada topluca yazarim
Sebep neymis ki bu sogukta bilemedim garip geldi sanki inat eder gibi gidip bide sen konussan fayda edermi
Annemiz sağ olsun ,rahmetli olsun,yakın olsun ,uzak olsun ,yine de anneyle alakalı bir sahne ,şarkı duyunca açarız musluklarıBen öyleyim ,hiç dayanamam.Çukuru çok merak ettim ,reklam arasında özetine az bakayım dedim ,adamı parnağından vurdu Biz Sözü izliyoruz.Oğlum dedi ki bu dizi de güzel ,yazın baştan izleyeceğim ben onu.
Yok bizimki hiç çıkarmaz..Ben de deli oluyorum çıkaranlaraSonra sürekli hasta oluyorlar..Hem derslerinden kalıyorlar hem de perişan oluyorlar...
ay yerim ya 8 yaşında bi çocuk annesi aklı dışarda kalır tabi
ya bana biraz ögretmenin kendi rahatını düşünme şeysi gibi geldi ausum
evet canım aynen jon vaynenn
12 bin cort
O dr de biraz sinirli duruyor ama işinin ehli gibi duruyor.İnşallah memnun kalırsınBize bugün kızımızın haberini mi vereceksin ?
insallah Mium bi baslasamSaydınım hadi başla hemen şuanda itibaren cumaya eksi geliverir ki
Benim bebeler ucuza geldi ,hepsi Araştırma Hastanesinde.ayyy 12 bin ... bunu uzun süre unutamam ben ... ben özelde doğum yaptım 2009 da 900 tl
evet canım , başından savmak gibi geliyor bana da ona uyuz oldum
Icimden bir ses erkek diyor ama Ausumben hemen gemileri yakarım ece , sakin konuşmam ... o yüzden geri durdum . ama gideceğim bu gidişle
izle bence canım .. ben çok sevdim . sende sev
aynen nevom aynen , nisan mayıs gelsin çıksınlar hadi ...
ayyy 12 bin ... bunu uzun süre unutamam ben ... ben özelde doğum yaptım 2009 da 900 tl
sözüm var unutmayın , gelince ilk mesajımı ne renk yazarsam cinsiyet o
Benim bebeler ucuza geldi ,hepsi Araştırma Hastanesinde.
Icimden bir ses erkek diyor ama Ausumyaniliyor da olabilir. Saglicakla gelsin kuzucuk insaAllah oglan da bizim kızda
Ben anneme cook kizginim heralde o sahneler etkilemiyor beni.. ama babali sahneler ve babalı sarkilarda cok duygulanırım ağlarımAnnemiz sağ olsun ,rahmetli olsun,yakın olsun ,uzak olsun ,yine de anneyle alakalı bir sahne ,şarkı duyunca açarız musluklarıBen öyleyim ,hiç dayanamam.Çukuru çok merak ettim ,reklam arasında özetine az bakayım dedim ,adamı parnağından vurdu Biz Sözü izliyoruz.Oğlum dedi ki bu dizi de güzel ,yazın baştan izleyeceğim ben onu.
Ausencia ilkokul öğretmenleri daha iyi bilir de beden egitimi dersi 2 saattir diye biliyorum ben.Onun disinda napcaklar disarda.Bi de dersler yetismiyo diye ogretmenlerin cogu beden egitimi dersi yaptirmiyor-ki bu da yanlis bence-kebdisi usumuyo mu acaba
Beden dersini yaptirmayan öğretmenlere ben ayrica gıcığım... yaa cocuklarin buna ihtiyaci var ne diye derslerini alıyorsunuz...Ausencia ilkokul öğretmenleri daha iyi bilir de beden egitimi dersi 2 saattir diye biliyorum ben.Onun disinda napcaklar disarda.Bi de dersler yetismiyo diye ogretmenlerin cogu beden egitimi dersi yaptirmiyor-ki bu da yanlis bence-kebdisi usumuyo mu acaba
ben hemen gemileri yakarım ece , sakin konuşmam ... o yüzden geri durdum . ama gideceğim bu gidişle
izle bence canım .. ben çok sevdim . sende sev
aynen nevom aynen , nisan mayıs gelsin çıksınlar hadi ...
ayyy 12 bin ... bunu uzun süre unutamam ben ... ben özelde doğum yaptım 2009 da 900 tl
sözüm var unutmayın , gelince ilk mesajımı ne renk yazarsam cinsiyet o
Ben de erkek diyorum ausssssAy banu 12 bin diyince Yusufta ucuza gitmiş 900 e
bana da hep erkek geldi saydınım , bi bana bi ahuya idi ... şimdi sende eklendin ... geri kalan komple kız diyor
Ay banu 12 bin diyince Yusufta ucuza gitmiş 900 e
bana da hep erkek geldi saydınım , bi bana bi ahuya idi ... şimdi sende eklendin ... geri kalan komple kız diyor
Ay banu 12 bin diyince Yusufta ucuza gitmiş 900 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?