Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sevgili öğretmen arkadaşlar , veliler

ay yerim ya 8 yaşında bi çocuk annesi aklı dışarda kalır tabi
ya bana biraz ögretmenin kendi rahatını düşünme şeysi gibi geldi ausum

12 bin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 9 sene önce hem de

evet canım aynen jon vaynenn
12 bin cort

12 bin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 9 sene önce hem de
Fix menu dordude devlet hastanesi aslinda bastan sezeryan olmayim diye tercih ettim (refatli dogum odasi tuttum ama simdi o secenek kalkmış )ama ikincisinde sezeryan mecburen olunca da artik sezeryan nasilsa nerde kesilwcwgim onemli degil diye tercih ettim cunku bolge hastanesi bir aksamda 40_60arasi dogum var tecrube gani

Tamam canım her güne 150 yazdım sen değiştirirsin

evet ece bende cebeci hastanesi tıp fasultesinde kontrollerim oldu
eşimin ısrarlarına ragmen hiç özele gitmedim
develltte dogurcam dedim
amaaa yine gidip özelin dibinde dogurdumm

saglık sisetemimiz öyle kötüki beni mecbur bıraktı

O dr de biraz sinirli duruyor ama işinin ehli gibi duruyor.İnşallah memnun kalırsın Bize bugün kızımızın haberini mi vereceksin ?

ben hemen gemileri yakarım ece , sakin konuşmam ... o yüzden geri durdum . ama gideceğim bu gidişle

izle bence canım .. ben çok sevdim . sende sev

Yok bizimki hiç çıkarmaz..Ben de deli oluyorum çıkaranlaraSonra sürekli hasta oluyorlar..Hem derslerinden kalıyorlar hem de perişan oluyorlar...

aynen nevom aynen , nisan mayıs gelsin çıksınlar hadi ...

ay yerim ya 8 yaşında bi çocuk annesi aklı dışarda kalır tabi
ya bana biraz ögretmenin kendi rahatını düşünme şeysi gibi geldi ausum

evet canım aynen jon vaynenn
12 bin cort

ayyy 12 bin ... bunu uzun süre unutamam ben ... ben özelde doğum yaptım 2009 da 900 tl

evet canım , başından savmak gibi geliyor bana da ona uyuz oldum

O dr de biraz sinirli duruyor ama işinin ehli gibi duruyor.İnşallah memnun kalırsın Bize bugün kızımızın haberini mi vereceksin ?

sözüm var unutmayın , gelince ilk mesajımı ne renk yazarsam cinsiyet o

Icimden bir ses erkek diyor ama Ausum yaniliyor da olabilir. Saglicakla gelsin kuzucuk insaAllah oglan da bizim kızda

Ausencia ilkokul öğretmenleri daha iyi bilir de beden egitimi dersi 2 saattir diye biliyorum ben.Onun disinda napcaklar disarda.Bi de dersler yetismiyo diye ogretmenlerin cogu beden egitimi dersi yaptirmiyor-ki bu da yanlis bence-kebdisi usumuyo mu acaba

Benim bebeler ucuza geldi ,hepsi Araştırma Hastanesinde.

Ay banu 12 bin diyince Yusufta ucuza gitmiş 900 e

Icimden bir ses erkek diyor ama Ausum yaniliyor da olabilir. Saglicakla gelsin kuzucuk insaAllah oglan da bizim kızda

bana da hep erkek geldi saydınım , bi bana bi ahuya idi ... şimdi sende eklendin ... geri kalan komple kız diyor

Ben anneme cook kizginim heralde o sahneler etkilemiyor beni.. ama babali sahneler ve babalı sarkilarda cok duygulanırım ağlarım

evet canım , zaten beden eğitimi dersleri var haftada iki saat , hocaları da ayrı .. çok güzel geçiyormuş ..spor salonunda ...
bunda ne yapıyorlar bahçede at koşturuyorlar ..öğretmenin bahçede olduğundan şüpheliyim zaten ..etüte fotokopi falan çekiyor o arada bence

Beden dersini yaptirmayan öğretmenlere ben ayrica gıcığım... yaa cocuklarin buna ihtiyaci var ne diye derslerini alıyorsunuz...

Tabii ausun dedigi gibi hergun hergun bide kışın olmaz

ben hemen gemileri yakarım ece , sakin konuşmam ... o yüzden geri durdum . ama gideceğim bu gidişle

aus suyum geldi hastanede
2008 yılında ankara zekai tahirde bebek ölümleri oldu orasıda ankaranın en iyi hastanelerinden ve en büyük
oranın küvezleri kapanınca çevre hastanelere gönderilmiş bebekler bulundugum hastanede tek küvez var ama bende iki bebe var , suyum hastanede geldi benim

bir taned ebaşka hastaneden bulduk küvez ama , o hastanede diyorki bebek dogar biz küveze kor kendi hastanemize getiririz e nasıl güvenip bırakcan bebeyi

dr diyroki ikiside küveze girmez belki , belki ikiside girecek bu bir risk ikisini aynı küveze koyarız
ama onunda bir sürü sıkıntısı olur , beyinlerine az oksijen gider bu kezde sorumluluk bize ait diye bir kagıt imzalayacaksın en baştan

normal özel hastaneleir arıyoruz küvez yok

suyum geldi , dogum başladı

en son ankara mesa hastanesinde yer bulduk
ve bir arabamız vardı satıp öderiz dedik napcan evlat işte, taşımışsın okadar

ben aglıyorumm , dr dedi başka şansınız yok
ya burda tek küvez yada para insanın gözüne gelmiyor

kayra solunum sıkıntısı ile dogdu , dneiz küveze girmedi

ikiz dogum sezeryan +yatak parası+kayranın küvezde masrafı derken 12 binden çıktık
kallavi bir hastane daha uygun olan özellerde kabul etmedi
çünkü riskli bir dogum du

talihsizlikmmi dersin, şans mı bilemedim

yoksa özel hastane yerine keisnlikle , fakülte hastanesinde dogurmak isterdim

hayirlisi ile saglicakla gelsin canım benim. Ilk kontrole gideceginde de erkek hissediyorum demistim Hepsi melek, hepsi ana kuzusu saglicakla doğsunlar, sağlıklı mutlu huzurlu hayatlari olsun insaAlah
Ay banu 12 bin diyince Yusufta ucuza gitmiş 900 e

bana da hep erkek geldi saydınım , bi bana bi ahuya idi ... şimdi sende eklendin ... geri kalan komple kız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…