aus suyum geldi hastanede
2008 yılında ankara zekai tahirde bebek ölümleri oldu orasıda ankaranın en iyi hastanelerinden ve en büyük
oranın küvezleri kapanınca çevre hastanelere gönderilmiş bebekler bulundugum hastanede tek küvez var ama bende iki bebe var , suyum hastanede geldi benim
bir taned ebaşka hastaneden bulduk küvez ama , o hastanede diyorki bebek dogar biz küveze kor kendi hastanemize getiririze nasıl güvenip bırakcan bebeyi
dr diyroki ikiside küveze girmez belki , belki ikiside girecek bu bir risk ikisini aynı küveze koyarız
ama onunda bir sürü sıkıntısı olur , beyinlerine az oksijen gider bu kezde sorumluluk bize ait diye bir kagıt imzalayacaksın en baştan
normal özel hastaneleir arıyoruz küvez yok
suyum geldi , dogum başladı
en son ankara mesa hastanesinde yer bulduk
ve bir arabamız vardı satıp öderiz dedik napcan evlat işte, taşımışsın okadar
ben aglıyorumm , dr dedi başka şansınız yok
ya burda tek küvez yada parainsanın gözüne gelmiyor
kayra solunum sıkıntısı ile dogdu , dneiz küveze girmedi
ikiz dogum sezeryan +yatak parası+kayranın küvezde masrafı derken 12 binden çıktık
kallavi bir hastane daha uygun olan özellerde kabul etmedi
çünkü riskli bir dogum du
talihsizlikmmi dersin, şans mı bilemedim
yoksa özel hastane yerine keisnlikle , fakülte hastanesinde dogurmak isterdim
Ben de erkek diyorum ausssss
aa bende erkek diyorum yaw baştan beri
hayirlisi ile saglicakla gelsin canım benim. Ilk kontrole gideceginde de erkek hissediyorum demistimHepsi melek, hepsi ana kuzusu saglicakla doğsunlar, sağlıklı mutlu huzurlu hayatlari olsun insaAlah
Hahaha doğana kadar inanmammmaaaaaaa doğru yaaaa ... hatta geçen ay yenildiniz diye üzüldüydün
ay seni biliyorum , sana erkekmiş desem inanmayacaksın
Hahaha doğana kadar inanmammm
ay okurken gerildim banum ...
tabii ki de 12 değil kaç dese insanın gözü görmez .
Zor durumlar bunlar .
Benim burda devlet hastanesi var ..3.nolu sağlık ocağı gibi .. doğum yok zatenen yakın gideceğim yarım saat ..
Paşalar şimdi sağlıkla ya gerisi mühim değil , bak deniz o zamandan cengavermiş demek
not aldım
ama bizim haziran annelerinde oldu , dr u %90 kız dedi ... sonra erkeğe döndü .. hatta pipisini işaretlemiş usg de ... sonra o ödemmiş kıza döndü
Offf ben de kızımda aynı şeyleri yaşadım bir nevi.
aus suyum geldi hastanede
2008 yılında ankara zekai tahirde bebek ölümleri oldu orasıda ankaranın en iyi hastanelerinden ve en büyük
oranın küvezleri kapanınca çevre hastanelere gönderilmiş bebekler bulundugum hastanede tek küvez var ama bende iki bebe var , suyum hastanede geldi benim
bir taned ebaşka hastaneden bulduk küvez ama , o hastanede diyorki bebek dogar biz küveze kor kendi hastanemize getiririze nasıl güvenip bırakcan bebeyi
dr diyroki ikiside küveze girmez belki , belki ikiside girecek bu bir risk ikisini aynı küveze koyarız
ama onunda bir sürü sıkıntısı olur , beyinlerine az oksijen gider bu kezde sorumluluk bize ait diye bir kagıt imzalayacaksın en baştan
normal özel hastaneleir arıyoruz küvez yok
suyum geldi , dogum başladı
en son ankara mesa hastanesinde yer bulduk
ve bir arabamız vardı satıp öderiz dedik napcan evlat işte, taşımışsın okadar
ben aglıyorumm , dr dedi başka şansınız yok
ya burda tek küvez yada parainsanın gözüne gelmiyor
kayra solunum sıkıntısı ile dogdu , dneiz küveze girmedi
ikiz dogum sezeryan +yatak parası+kayranın küvezde masrafı derken 12 binden çıktık
kallavi bir hastane daha uygun olan özellerde kabul etmedi
çünkü riskli bir dogum du
talihsizlikmmi dersin, şans mı bilemedim
yoksa özel hastane yerine keisnlikle , fakülte hastanesinde dogurmak isterdim
bak bende yazınca bi duygulandım o anlara döndüm
hönküre hönküre aglıyorummm
bacaklarımdan sular damlıyor şıp şıpp
dr lar koşturuyorrr , herkes telefona sarılmışşş
bi yarıdm almaya çalışıyoruz
ama şimdiki aklım olsa saglık bakanlıgını araradımm
ama vaktm yoktu gece 3 ,,
ay sorma deniz hep cengaverdi
ama kayrada naif
ahahahahaha yarıldım ödemm miiiiiiiiii
Hastanenin biri beni kabul etmedi,yetişkin yoğun bakımımız yok dedi,başka hastaneye sevk etti,
diğerlerinde küvez yok dendi,erken doğum olduğu için küvez şarttı,doğum başlamış dedi dr.
İmza attırıp başka hastaneye gönderdi ,direk giderseniz mecbur almak zorundalar sizi ,doğum başlamış dedi.
O hastaneye gittik ne cesaretle geldiniz ya rahim patlasaydı dedi
Onlar diyor yoğun bakım yok ,siz diyorsunuz böyle ne yapayım başka dedim .O zaman burada doğum yaparsın ama küveze bebek başka hastaneye gider dedi,yatış yaptım ama içim sıkıldı.Ben burada bebek başka yerde nasıl olacak diye.
Daha sonrasında rahat ol deynepnaz ,eşin halleder bir şekilde bırakmaz bebeğini diye cesaret geldi.
Gerçekten eşim çok uğraşmış,şikayetlerde bulunmuş,çıkarın o zaman başka hastaneye götüreceğim anneyle bebek aynı hastande olsun demiş,tabii o halde çıkarmayı gözleri yemedi,doğum yapınca dr eşimin yanına gitmiş küvez boşaldı ,sizin bebeği alacağız oraya diye.
Hastanenin biri beni kabul etmedi,yetişkin yoğun bakımımız yok dedi,başka hastaneye sevk etti,
diğerlerinde küvez yok dendi,erken doğum olduğu için küvez şarttı,doğum başlamış dedi dr.
İmza attırıp başka hastaneye gönderdi ,direk giderseniz mecbur almak zorundalar sizi ,doğum başlamış dedi.
O hastaneye gittik ne cesaretle geldiniz ya rahim patlasaydı dedi
Onlar diyor yoğun bakım yok ,siz diyorsunuz böyle ne yapayım başka dedim .O zaman burada doğum yaparsın ama küveze bebek başka hastaneye gider dedi,yatış yaptım ama içim sıkıldı.Ben burada bebek başka yerde nasıl olacak diye.
Daha sonrasında rahat ol deynepnaz ,eşin halleder bir şekilde bırakmaz bebeğini diye cesaret geldi.
Gerçekten eşim çok uğraşmış,şikayetlerde bulunmuş,çıkarın o zaman başka hastaneye götüreceğim anneyle bebek aynı hastande olsun demiş,tabii o halde çıkarmayı gözleri yemedi,doğum yapınca dr eşimin yanına gitmiş küvez boşaldı ,sizin bebeği alacağız oraya diye.
sevgili öğretmen arkadaşlar , veliler
uzun zamandır çok sevdiğim öğretmenize gıcık olma yolundayım .... sebep şu ki ... şimdi çocukları her gün ama istinasız her gün , bahçeye çıkıyor bir ders beden dersi diye ... kış kıyamet şimdi .... spor salonunda değil , o beden dersleri zaten cuma günü başka bir beden eğitimi hocası ile ... burdan çıkıp koşup duruyorlar bahçede bu soğukta ...
her gün ama ...
sorunlarınızı sınıf annesine iletin diyen bir öğretmen olduğu için önce ona söyledim geçen ay ... dedi auscum , hava soğudu zaten artık çıkarmaz , son ders bunalıyor çocuklar , çıkarıyor ki sonra etütte kafalarıı versinler derse diye ...
eee dedim hani etüt için öğretmen diyor ki , mutlaka yollayın , ders saati yetmiyor ..test için ... etüt önemli ... demek yetiyor ki ders saati son ders bahçedeler ... hasta oluyorlar sürekli ... çıkma diyorum Yusufa . sınıfta kitap okudu bi iki kez .... bir iki arkadaşı da kalmış ... ama o zamanda eee öğretmen nerde ?sınıftakilerin mi bahçedekilerin mi başında duracak ?
yine devam edince .... eşim okulda denk gelip söylemiş ... tamam tamam demiş , artık soğudu çıkarmam ...
yine çıktılar hep ..
burunlar şır şır yine .
çıkma desem de bir dinliyor iki unutuyor ..napimmm annneeee ben 8 yaşında bi çocuğum , aklım dışarda kalıyor diyor
ayyy ne uzun yazdım ... neyse ..demem o ki ? yok di mi böyle her gün her gün kış günü bahçeye ?
Kayra ile Yusuf aynı zaten
ödem orda bile var banu
amaaaan zaten doğum stresi var , bir de neler yaşamışsınız ...
ben gittim ..bi de başka doğuran yoktu o gece .. babamın çiftliği gibi bağırıp durdum sabaha kadareşim de yanımda idi rahat rahat .. tüm ebeler yanımda ...
benim de su evde boşaldı hep .. kuru kuru
ana karnında başlamış yavrum ödemi ahahahahhah
hemen kür yapsaydı anasııı kız
Kayra ile Yusuf aynı zaten
ödem orda bile var banu
amaaaan zaten doğum stresi var , bir de neler yaşamışsınız ...
ben gittim ..bi de başka doğuran yoktu o gece .. babamın çiftliği gibi bağırıp durdum sabaha kadareşim de yanımda idi rahat rahat .. tüm ebeler yanımda ...
benim de su evde boşaldı hep .. kuru kuru
Hadi ben kaçtım güzeller ...
Bizimkiler yemeğe gelir az sonra ... yemekten sonra Yusufta geliyor bizle ... ona da diş randevusu aldım . İlk çürüğünü gördük .. hiç olmamıştı çürük , bi şok olduk
yemekten sonra toplanıp çıkarız 14:15 benim randevu ... 15:00 Yusufun .... çıkınca ceptende olsa girip yazarım inşallah haberi
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,heyecanla bekliyoruzHadi ben kaçtım güzeller ...
Bizimkiler yemeğe gelir az sonra ... yemekten sonra Yusufta geliyor bizle ... ona da diş randevusu aldım . İlk çürüğünü gördük .. hiç olmamıştı çürük , bi şok olduk
yemekten sonra toplanıp çıkarız 14:15 benim randevu ... 15:00 Yusufun .... çıkınca ceptende olsa girip yazarım inşallah haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?