Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim canım

ayyyyyy aussss çig köfte yedim
suyum geldi

eşime diyorum suyum geldi dr çagır
ne suyu daha yeni içtin diyor
dr geldi , ne yedinn diyor en sonn
çig köfte diyemiyorummmmm

Ay biz de bi gun esimin okuldan arkadaslari esleri fln yemege girtik hamileyken.Siparisleri verdik geldi oturuyoz.Erkek arkadaslardan biri masanin ortasina berna ya senin suyun geldi mi dedi.Herkes bi şok meger su siparis vermistim onu önümde göremeyince onu sormus

nar_cicegim Narım çiçeğim hayırlı olsun tebrik ederim inşallah hep korursun bizi unutma hep gel

ayy koptum ya bernaaaa

hahahahahahaha koptummmmmmmmmmm bizde kafa nerde işte

"Aşk örgütlenmektir, bir düşünün abiler...!"
Demiş şairin biri...
İvit aşık atışmasına dönüştü ama ne de güzel dönüştük

Kuzuna geçmiş olsunn çok çok. Allah sabır versin. Ule bu gelinler size ne etti yav

Ay gelemedim bugün bi türlü yoğun bi tempo içindeyim çocuklar hasta oldu öksürüyorlar yoldayım eve gidiyorum şimdi
Geçmiş olsuuunnnn

Hu huuuu

Eve gelir gelmez yatağa devrildim

İş yordu günler sonra. Ablama diyem de ıhlamur yapsın boğazım davul gibiyse öksürüyosam burnum tıkalıysa nolmuş ki
Oyy yerim hasta mı olmuş miuuuu... Birazdan trip atacam ama olsunn. Şu ankara'ya bi geleydim yapaydım ballı zencefilli çaylar...

Cumaya kadar da mı almimmm. He almiyim yaa. Eti puf alsam
Etipufuum hoşgeldiiin. Sağlıkla büyüt bebişini. Hayırlı olsunn...

kuzucum mumkun degil 65.8 i gördüm
ama belliydi. Hep karbon sagliksiz beslendim. Hareketsizlik. Sonuc bu maalesef
Saydınım aytanem sen de hoş geldiiin
Çoğu ödem onların biliyorsun. Hadi Cumaya kadan bi başla. cuma da 63 lü bişeylerle devam ederiz heç meraklanma

Pınar ne zaman evleniyoz

Seni alcam diye söz verdin
Bizde söz yemindir gardaşşşş

Takipteyim sözünü
Trip atacağım yer burasıydı
Sen Pınara yürürsün ama hasta olduğunda ıhlamurunu iğde yapar cici kız

Maşallah sabah sabah ben tabağımdaki zeytine çatalı isabet ettiremiyorum millet jillianla buluşuyor

Ay ne güldüm buna Aus

Oyy kurban olurum mıncırırım ki senii
Hep hormonlar hep. Allah da bin türlü canını sıksın o hormonların
Güzel haberlerle gel inşallah... Bu arada pembe yelek örmeye başladım... Erkekse de hadım edelim artık yapacak bişey yok

360 tane mesajı teeek teeek inceledim Alıntım daha çoktu ama az geldi niyeysee... kelebekolacam gel aramıza hadeee. Gördüm mesajını
Ule @eflalim gene banlanmışsın

Ne güzel bırakmıştım zıkkımı... Dün akşam içtim bi tane. Evle konuştum. Konu benim atanmamdan başladı feylesofa vardı ama valla ben açmadım yav... Gece gece canımı sıktılar...
Hee bi de sabahtan beri bitmeyen bir hıçkırık nöbetindeyim. Sabah 2 lokma simit yediydim. Ondan şüpheliyim. Aha gene hıçkırdım

Hepinize öpücükler kokulu kokulu (Seda Sayan mode on)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…