ayyyyyy aussss çig köfte yedim
suyum geldi
eşime diyorum suyum geldi dr çagır
ne suyu daha yeni içtin diyor
dr geldi , ne yedinn diyor en sonn
çig köfte diyemiyorummmmm
Ben de,ilk hamile kaldığından beri, hep karnındakini minik Aus diye sevesim geliyorAusencia canım bende kız tahmin ediyorum
ama bizim haziran annelerinde oldu , dr u %90 kız dedi ... sonra erkeğe döndü .. hatta pipisini işaretlemiş usg de ... sonra o ödemmiş kıza döndü
Teşekkür ederim canımGünaydın kaptanım rahatsızlanmış sanırım az buçuk etiketlerden gördüm geçmiş olsunÖpem de geçsin
Eki Görüntüle 2081275
Günaydınlar güzel kadınlar
Triplim megim bu nasıl içimi açan menü böyle maşallah
Afiyet olsun canım güzel menü o çatallama dışında
Geçmiş olsun canım ılık enerji verecek içecekler iç
Günaydın kuzum
Sarı lacivert kalp yok burada ama öyle say
suyum geldi
İnanmayız pipisini gösteraaaaaaa doğru yaaaa ... hatta geçen ay yenildiniz diye üzüldüydün
ay seni biliyorum , sana erkekmiş desem inanmayacaksın
nar_cicegim 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Eylül / 6,7
Ekim / 1
Kasım / 1,3
Aralık / 2,7
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (534. Etap) ( 73,0 )
Bitiş Kilosu (548. Etap) ( 61,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 11,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 16,03% )
Toplam Süre ( 15 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,07% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 780 )
Yorum : Sevgili nar_cicegim 13 Ağustos 2017 (534. Etap) ve 75,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 15 Aralık 2017 (548. Etap) tarihinde toplam 11,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 90 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Çiçeğim karnen çıkmış
mezuniyetin hayırlı olsun tekrarbizi sakın ihmal etme e miiiiiiii ? bak kilo alırsın sonra
Ahahha çiğ köfte de doğuma yakın olmamış
suyum geldi
Ay biz de bi gun esimin okuldan arkadaslari esleri fln yemege girtik hamileyken.Siparisleri verdik geldi oturuyoz.Erkek arkadaslardan biri masanin ortasina berna ya senin suyun geldi mi dedi.Herkes bi şokmeger su siparis vermistim onu önümde göremeyince onu sormus
Ahahha çiğ köfte de doğuma yakın olmamışbende yerdim
öğretmenler istemez işlerine karışılmayı dr lar istemez ne biçim iş bu koyun bulup gütmek istiyorlar herhal....Canım öğretmenin işine karisiyomus gibi yapmadan açık açık konuşman çünkü öğretmen ler işine karisilmasini pek istemezler
hahahahahahaha koptummmmmmmmmmm bizde kafa nerde işte
Ay biz de bi gun esimin okuldan arkadaslari esleri fln yemege girtik hamileyken.Siparisleri verdik geldi oturuyoz.Erkek arkadaslardan biri masanin ortasina berna ya senin suyun geldi mi dedi.Herkes bi şokmeger su siparis vermistim onu önümde göremeyince onu sormus
Biraz kül biraz duman o benim iste
Kerem misali yanan o benim iste
Inanma gozlerine ben ben degilim
Beni sevdigin zaman o benim iste
Bunun yeri baskadir :)) aşık atışmasımı bu şimdi :)))
Bi yandanda şekspıra guluyorum
Kuzuna geçmiş olsunn çok çok. Allah sabır versin. Ule bu gelinler size ne etti yavKafayi yemis gercekten.Normal degil.Esime soyledim yeni bi kural gelmis duydun mu diye.Anlattim olayi ne alip veremediginiz var diyo o da ayri bir mal.Dun cocuk ates icinde yaniyo cizgi film izliycem dedi.Kv haber izliyorum bekle dedi.Cocuk pert zaten mahvolmus hastaliktan bekliyceksin diyo.Kizda agladi esimde evdeydi kv aldi kumandayi firlatti yere al al ne izliyosan al diye.Bende noluyo napiosun dedim.Esim dediki anne mapion sen kv diyoki napiyim kalkipta eline mi vereyim.Gercekten artik diyecek kelimem kalmiyo bazen.
Geçmiş olsuuunnnnAy gelemedim bugün bi türlü yoğun bi tempo içindeyim çocuklar hasta oldu öksürüyorlar yoldayım eve gidiyorum şimdi
Oyy yerim hasta mı olmuş miuuuu... Birazdan trip atacam ama olsunn. Şu ankara'ya bi geleydim yapaydım ballı zencefilli çaylar...Hu huuuu
Eve gelir gelmez yatağa devrildim
İş yordu günler sonra. Ablama diyem de ıhlamur yapsınboğazım davul gibiyse öksürüyosam burnum tıkalıysa nolmuş ki
Etipufuum hoşgeldiiin. Sağlıkla büyüt bebişini. Hayırlı olsunn...Cumaya kadar da mı almimmm. He almiyim yaa.Eti puf alsam
Saydınım aytanem sen de hoş geldiiinkuzucum mumkun degil65.8 i gördüm
ama belliydi. Hep karbon sagliksiz beslendim. Hareketsizlik. Sonuc bu maalesef
Trip atacağım yer burasıydıPınar ne zaman evleniyoz
Seni alcam diye söz verdin
Bizde söz yemindir gardaşşşş
Takipteyim sözünü
Maşallah sabah sabah ben tabağımdaki zeytine çatalı isabet ettiremiyorummillet jillianla buluşuyor
Oyy kurban olurum mıncırırım ki seniiÇukurda ne ağladımmmm dün beee ....
Anneler kızlarını severmiş o zaman anladım dedi ya ... sarıldılar sultanla ... anam geldi aklıma bi ağladımmmm.
Ne zaman vartolu mezar başına gitti ..oyyyyy benim musluklar şaar şaaar ... eşim bi baktı ben salya sümük ...
Bakmaaaa dedim , ben değil hormonlarım ağlıyor( igdedali ve feylesofa selam)
ada81 çukurdan sana gelsin bu şarkıda ... geçen haftadan beri dinlemekten eskittim
Zalımmmmm zalımmmmmm
"Aşk örgütlenmektir, bir düşünün abiler...!"
Demiş şairin biri...
İvit aşık atışmasına dönüştü ama ne de güzel dönüştük
Kuzuna geçmiş olsunn çok çok. Allah sabır versin. Ule bu gelinler size ne etti yav
Geçmiş olsuuunnnn
Oyy yerim hasta mı olmuş miuuuu... Birazdan trip atacam ama olsunn. Şu ankara'ya bi geleydim yapaydım ballı zencefilli çaylar...
Etipufuum hoşgeldiiin. Sağlıkla büyüt bebişini. Hayırlı olsunn...
Saydınım aytanem sen de hoş geldiiin
Çoğu ödem onların biliyorsun. Hadi Cumaya kadan bi başla. cuma da 63 lü bişeylerle devam ederiz heç meraklanma
Trip atacağım yer burasıydı
Sen Pınara yürürsün ama hasta olduğunda ıhlamurunu iğde yapar cici kız
Ay ne güldüm buna Aus
Oyy kurban olurum mıncırırım ki senii
Hep hormonlar hep. Allah da bin türlü canını sıksın o hormonların
Güzel haberlerle gel inşallah... Bu arada pembe yelek örmeye başladım... Erkekse de hadım edelim artık yapacak bişey yok
Ne oldu gaitalı kipris güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?