- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahaha bende çiğ köfteye dayanamam
anam ne bilem eşim yemek almış kendeine yanına ikramlık vermişler
ben tansiyondan yatıyorum hastanede 2 gece yatıp çıkacaktım
bilemedimm dogurcam
Neyi unuttum benhiç nolsun
Bişey unutmadın canım.miuya dedin ya pınara yürürsün ıhlamuru ben yaparım diye ondan şeyoldum öyleNeyi unuttum ben
O iş öyle olsaydı bende bugün kendimi 51 sayardım evdeki tiramisuyu 1 kutu kurabiyeyi ve lazanyayı gömer gelirdim Ahhahahaa
"Aşk örgütlenmektir, bir düşünün abiler...!"
Demiş şairin biri...
İvit aşık atışmasına dönüştü ama ne de güzel dönüştük
Kuzuna geçmiş olsunn çok çok. Allah sabır versin. Ule bu gelinler size ne etti yav
Geçmiş olsuuunnnn
Oyy yerim hasta mı olmuş miuuuu... Birazdan trip atacam ama olsunn. Şu ankara'ya bi geleydim yapaydım ballı zencefilli çaylar...
Etipufuum hoşgeldiiin. Sağlıkla büyüt bebişini. Hayırlı olsunn...
Saydınım aytanem sen de hoş geldiiin
Çoğu ödem onların biliyorsun. Hadi Cumaya kadan bi başla. cuma da 63 lü bişeylerle devam ederiz heç meraklanma
Trip atacağım yer burasıydı
Sen Pınara yürürsün ama hasta olduğunda ıhlamurunu iğde yapar cici kız
Ay ne güldüm buna Aus
Oyy kurban olurum mıncırırım ki senii
Hep hormonlar hep. Allah da bin türlü canını sıksın o hormonların
Güzel haberlerle gel inşallah... Bu arada pembe yelek örmeye başladım... Erkekse de hadım edelim artık yapacak bişey yok
Aaa eski erkek arkadaşından mı geliyor canım bilinmez çiçeklerHee bi de şu bana gelen çiçeklerin sahibini buldum. Dün akşam eve bi geldim kapının önünde o papatyalardan... Dün 18 Aralıktı... Unutmuşum... Malum şahıs kara belayla yıldönümümüzdü eskiden...
Ne yapacağımı bilemez haldeyim...
Ondan bende istiyorumbiri benim yerime spor yapsa ama kalorileri ben versem çok üşeniyorum şuannn
olmuyo di mi,bi şansımı deniyim dedimO iş öyle olsaydı bende bugün kendimi 51 sayardım evdeki tiramisuyu 1 kutu kurabiyeyi ve lazanyayı gömer gelirdim Ahhahahaa
Maalesef olmuyorolmuyo di mi,bi şansımı deniyim dedim
Hee bi de şu bana gelen çiçeklerin sahibini buldum. Dün akşam eve bi geldim kapının önünde o papatyalardan... Dün 18 Aralıktı... Unutmuşum... Malum şahıs kara belayla yıldönümümüzdü eskiden...
Ne yapacağımı bilemez haldeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?