Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neymiş acaba çok merak ettim:)
Ya belki komik gelecek ama durduğumuz yerde kosuyormus gibi yapsak faydası varmı
Soru
2
Hocam ebru şallı nin süper karın videosu hakkında düşünceleriniz dün ve bugün 1saat.36 dakikalık videosunu yaptım
Soru 3
Hocam afedersin kahve ictinmi
Ben şimdi icicem

Bişey unutmadın canım.miuya dedin ya pınara yürürsün ıhlamuru ben yaparım diye ondan şeyoldum öyle
Pınarım sen şeyolma yav. Sitemim miuya . Hem değer mi miu için aramızı bozmaya amaaaaan boşverelim şu ayran gönüllü miuyu

Aaa eski erkek arkadaşından mı geliyor canım bilinmez çiçekler
Heye ondan büyük ihtimal. Gene not mot yok üstünde ama 18 Aralığa takıntılıydı eskiden beri. Tahminim o yönde

igdedali buldunmu çiçeklerin sahibini
senin feylesof biliyormu peki
Sorun da o masumum yav. Eskisi belalı manyak bişey. Feylesofa söylemedim daha eve gelen çiçeği... Onun da başına iş açmaktan korkuyorum. Ama söylemesem sonradan duyarsa o da sıkıntı. Bişey saklamayı da beceremiyorum böyle konularda

Daha ne kadar gizliycen kuzum? Yer degisikligi yapmak mantiklimi acaba?

Ben olsamda orda desem babana efendi efendi kizinin etrafinda cakallar dolaniyo ever bu kizi diye :))
Bonusum daha önce çok yer değiştirdim hep de buldu sağolsun çok azimlidir ağzına tükürem...
Peder beye de desek gel dizimin dibinde otur ben mi dedim Sivas'a git diye... söylenecek biliyorum. Çünki Sivas'a olaylı gelmiştim. İstememişti. Hala da istemez... Amaaaa belki bi ihtimal korkup verebilir bak

Canım böyle tesadüf olamaz demek ki ondan bir de belalı diyorsun Allah korusun ya sen söyle saklama bir şey yapılacaksa bir şey beraber yapın

Bizim öğretmenimize biz çıkarın diyoruz çıkartmam diyor :) 1 saatlik rahatlık için günlerce çocukları hasta edemem diyor. O haklarını haftasonu etüt de kullandırıyor.
Ama hava hafif rüzgarlı dahi olsa çıkarmaz.

Tamam şeyolmicam.suyumu mamamı verin bana yeter
Sevenleri ayırmam zaten ben tarzım değil

Tamam şeyolmicam.suyumu mamamı verin bana yeter
Sevenleri ayırmam zaten ben tarzım değil
Kız dünden beri yazacam laf giriyor araya. Tartıyı yola koymaya çalışıyorsun ya hani. Bezelye çok karbonlu la ona dikkat et diyecektim kahvaltıda da yediğini gördüm
Daha yeme bu hafta bezelye

Bizim öğretmende beden eğitimi dersini 1 saat yaptırıyor ama hava iyi ise. Diğer 1 saatte test çözdürüyor

Kız dünden beri yazacam laf giriyor araya. Tartıyı yola koymaya çalışıyorsun ya hani. Bezelye çok karbonlu la ona dikkat et diyecektim kahvaltıda da yediğini gördüm
Daha yeme bu hafta bezelye
Cumadan beri artıya gidiyorum zaten.Bulgur yedim iki gün şişirdi yapmazdı öyle şeyler ama anlamadım.bişeyleri ters gidiyo ama ne bulamıyorum.2 ayda 11 kilo gitti.hızlı mı verdim dicem o da değil normal.Yeşilçayı bıraktım ondan mı diyorum kafamda deli sorular

Şu son cümle beni benden alıyor

Yeşil çayı bırakma ne zaman bıraksam ya ondan ya dana gibi yemekten kilo alıyorum

Yeşil çayı bırakma ne zaman bıraksam ya ondan ya dana gibi yemekten kilo alıyorum
Porsiyonlar normal.Dukan birasını bitirince normal yeşil çayı da bıraktım başliyim o zaman..iki gün lesliye de çok yüklendim.sporunu yap kasların şişsin dediğiniz böyle mi oluyo acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…