- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Ya belki komik gelecek ama durduğumuz yerde kosuyormus gibi yapsak faydası varmıNeymiş acaba çok merak ettim:)
Kim yapcak onu
Bişey demedim de hastayım da ama ablam da ıhlamur yapmadı bana
pöff temem önümdem yemeye devam
Ahahhahahapöff temem önümdem yemeye devam
Pınarım sen şeyolma yav. Sitemim miuya . Hem değer mi miu için aramızı bozmaya amaaaaan boşverelim şu ayran gönüllü miuyuBişey unutmadın canım.miuya dedin ya pınara yürürsün ıhlamuru ben yaparım diye ondan şeyoldum öyle
Heye ondan büyük ihtimal. Gene not mot yok üstünde ama 18 Aralığa takıntılıydı eskiden beri. Tahminim o yöndeAaa eski erkek arkadaşından mı geliyor canım bilinmez çiçekler
Sorun da o masumum yav. Eskisi belalı manyak bişey. Feylesofa söylemedim daha eve gelen çiçeği... Onun da başına iş açmaktan korkuyorum. Ama söylemesem sonradan duyarsa o da sıkıntı. Bişey saklamayı da beceremiyorum böyle konulardaigdedali buldunmu çiçeklerin sahibini
senin feylesof biliyormu peki
Bonusum daha önce çok yer değiştirdim hep de buldu sağolsun çok azimlidir ağzına tükürem...
Daha ne kadar gizliycen kuzum? Yer degisikligi yapmak mantiklimi acaba?
Ben olsamda orda desem babana efendi efendi kizinin etrafinda cakallar dolaniyo ever bu kizi diye :))
Pınarım sen şeyolma yav. Sitemim miuya . Hem değer mi miu için aramızı bozmaya amaaaaan boşverelim şu ayran gönüllü miuyu
Heye ondan büyük ihtimal. Gene not mot yok üstünde ama 18 Aralığa takıntılıydı eskiden beri. Tahminim o yönde
Sorun da o masumum yav. Eskisi belalı manyak bişey. Feylesofa söylemedim daha eve gelen çiçeği... Onun da başına iş açmaktan korkuyorum. Ama söylemesem sonradan duyarsa o da sıkıntı. Bişey saklamayı da beceremiyorum böyle konularda
Bonusum daha önce çok yer değiştirdim hep de buldu sağolsun çok azimlidir ağzına tükürem...
Peder beye de desek gel dizimin dibinde otur ben mi dedim Sivas'a git diye... söylenecek biliyorum. Çünki Sivas'a olaylı gelmiştim. İstememişti. Hala da istemez... Amaaaa belki bi ihtimal korkup verebilir bak
Bizim öğretmenimize biz çıkarın diyoruz çıkartmam diyor :) 1 saatlik rahatlık için günlerce çocukları hasta edemem diyor. O haklarını haftasonu etüt de kullandırıyor.sevgili öğretmen arkadaşlar , veliler
uzun zamandır çok sevdiğim öğretmenize gıcık olma yolundayım .... sebep şu ki ... şimdi çocukları her gün ama istinasız her gün , bahçeye çıkıyor bir ders beden dersi diye ... kış kıyamet şimdi .... spor salonunda değil , o beden dersleri zaten cuma günü başka bir beden eğitimi hocası ile ... burdan çıkıp koşup duruyorlar bahçede bu soğukta ...
her gün ama ...
sorunlarınızı sınıf annesine iletin diyen bir öğretmen olduğu için önce ona söyledim geçen ay ... dedi auscum , hava soğudu zaten artık çıkarmaz , son ders bunalıyor çocuklar , çıkarıyor ki sonra etütte kafalarıı versinler derse diye ...
eee dedim hani etüt için öğretmen diyor ki , mutlaka yollayın , ders saati yetmiyor ..test için ... etüt önemli ... demek yetiyor ki ders saati son ders bahçedeler ... hasta oluyorlar sürekli ... çıkma diyorum Yusufa . sınıfta kitap okudu bi iki kez .... bir iki arkadaşı da kalmış ... ama o zamanda eee öğretmen nerde ?sınıftakilerin mi bahçedekilerin mi başında duracak ?
yine devam edince .... eşim okulda denk gelip söylemiş ... tamam tamam demiş , artık soğudu çıkarmam ...
yine çıktılar hep ..
burunlar şır şır yine .
çıkma desem de bir dinliyor iki unutuyor ..napimmm annneeee ben 8 yaşında bi çocuğum , aklım dışarda kalıyor diyor
ayyy ne uzun yazdım ... neyse ..demem o ki ? yok di mi böyle her gün her gün kış günü bahçeye ?
Aynılarını ye bak daha çok ilham olacak sanaMenünü renkli renkli çok sevdim ,bana ilham oldu
Tamam şeyolmicam.suyumu mamamı verin bana yeterPınarım sen şeyolma yav. Sitemim miuya . Hem değer mi miu için aramızı bozmaya amaaaaan boşverelim şu ayran gönüllü miuyu
Heye ondan büyük ihtimal. Gene not mot yok üstünde ama 18 Aralığa takıntılıydı eskiden beri. Tahminim o yönde
Sorun da o masumum yav. Eskisi belalı manyak bişey. Feylesofa söylemedim daha eve gelen çiçeği... Onun da başına iş açmaktan korkuyorum. Ama söylemesem sonradan duyarsa o da sıkıntı. Bişey saklamayı da beceremiyorum böyle konularda
Peder beye de desek gel dizimin dibinde otur ben mi dedim Sivas'a git diye... söylenecek biliyorum. Çünki Sivas'a olaylı gelmiştim. İstememişti. Hala da istemez... Amaaaa belki bi ihtimal korkup verebilir bak
Kız dünden beri yazacam laf giriyor araya. Tartıyı yola koymaya çalışıyorsun ya hani. Bezelye çok karbonlu la ona dikkat et diyecektim kahvaltıda da yediğini gördümTamam şeyolmicam.suyumu mamamı verin bana yeter
Sevenleri ayırmam zaten ben tarzım değil
Bizim öğretmende beden eğitimi dersini 1 saat yaptırıyor ama hava iyi ise. Diğer 1 saatte test çözdürüyor@Ausencia ilkokul öğretmenleri daha iyi bilir de beden egitimi dersi 2 saattir diye biliyorum ben.Onun disinda napcaklar disarda.Bi de dersler yetismiyo diye ogretmenlerin cogu beden egitimi dersi yaptirmiyor-ki bu da yanlis bence-kebdisi usumuyo mu acaba
Canım senin çocuk kaç yaşındaBizim öğretmende beden eğitimi dersini 1 saat yaptırıyor ama hava iyi ise. Diğer 1 saatte test çözdürüyor
Cumadan beri artıya gidiyorum zaten.Bulgur yedim iki gün şişirdi yapmazdı öyle şeyler ama anlamadım.bişeyleri ters gidiyo ama ne bulamıyorum.2 ayda 11 kilo gitti.hızlı mı verdim dicem o da değil normal.Yeşilçayı bıraktım ondan mı diyorum kafamda deli sorularKız dünden beri yazacam laf giriyor araya. Tartıyı yola koymaya çalışıyorsun ya hani. Bezelye çok karbonlu la ona dikkat et diyecektim kahvaltıda da yediğini gördüm
Daha yeme bu hafta bezelye
Şu son cümle beni benden alıyor
@nar_cicegim 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Eylül / 6,7
Ekim / 1
Kasım / 1,3
Aralık / 2,7
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (534. Etap) ( 73,0 )
Bitiş Kilosu (548. Etap) ( 61,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 11,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 16,03% )
Toplam Süre ( 15 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,07% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 780 )
Yorum : Sevgili nar_cicegim 13 Ağustos 2017 (534. Etap) ve 75,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 15 Aralık 2017 (548. Etap) tarihinde toplam 11,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 90 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Çiçeğim karnen çıkmış
mezuniyetin hayırlı olsun tekrarbizi sakın ihmal etme e miiiiiiii ? bak kilo alırsın sonra
Canım senin çocuk kaç yaşındaBen seni bekar zannediyordum
ayy gerçekten mi
8 yaşında oğlum, 22 aylık da kızım var
Bende 27 yaşındayım
sen beni nie sallamıyon kıBeni bekar saniyollar he heeyy diyebilirsin gerekli gisilere :))
Yeşil çayı bırakma ne zaman bıraksam ya ondan ya dana gibi yemekten kilo alıyorumCumadan beri artıya gidiyorum zaten.Bulgur yedim iki gün şişirdi yapmazdı öyle şeyler ama anlamadım.bişeyleri ters gidiyo ama ne bulamıyorum.2 ayda 11 kilo gitti.hızlı mı verdim dicem o da değil normal.Yeşilçayı bıraktım ondan mı diyorum kafamda deli sorular
Porsiyonlar normal.Dukan birasını bitirince normal yeşil çayı da bıraktım başliyim o zaman..iki gün lesliye de çok yüklendim.sporunu yap kasların şişsin dediğiniz böyle mi oluyo acepYeşil çayı bırakma ne zaman bıraksam ya ondan ya dana gibi yemekten kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?