Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Porsiyonlar normal.Dukan birasını bitirince normal yeşil çayı da bıraktım başliyim o zaman..iki gün lesliye de çok yüklendim.sporunu yap kasların şişsin dediğiniz böyle mi oluyo acep
Olabilir aşırı yüklendiysen kasların şişti mesela perşembe yapma 1 gün dinlensin tartıya öyle çık bu şaka değil kasları yorunca şişiyor

Bizim öğretmende beden eğitimi dersini 1 saat yaptırıyor ama hava iyi ise. Diğer 1 saatte test çözdürüyor
sınıfta oyunlar oyantılsa test yerine böyle neşesi bol bütün çocukların katılabileceği... yaa ben öğretmen olsaydım kesinlikle beden eğitimleirni çocukların yemezdim zaten apartmanlarda büyüyorlar hava güzel dışarı kötü ise içerde bir etkinlik yapardım

Biraz dinlensin vücudun bende farkettim her gün leslie dakikasını artırıyorsun bence bir dakikadan sonra vücut yakmayı durdurur zaten kaslarını şişirmiş olursun
Evet miuya söz vermiştim, cumartesi 50 dk yürüyüşü beğenmedi iki gün 6 mil yaparım dedim. Bi daha yapmam, neme lazım

Yeşilçayı bırakmışsın etmeeee
Cumaya kadan 3 günümüz var o zaman. 0 a yakın karbon al. Bol su. Bi de yeşil çaya devam et. Dukan birası yapıyordun sanırım. Yarın ve diğer gün iç onu. Patır patır inecek sanıyorum. Regl yakın mı ?

Spor bildirimi
Jillian 25 dak
1000 ip atlama
begum75
@MiuLego

Menu vermeye korktum dun. Aksam fena seyler yedim cunku. Gun boyunca iyi besleniyorum. Aksam olunca hersey berbat oluyor kendi evimde ne guzel ac - ac oturuyodum oysa ki
Ne yidin acep
Dün akşam ben de tozuttum kimseye söyleme aramızda kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…