- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Olabilir aşırı yüklendiysen kasların şişti mesela perşembe yapma 1 gün dinlensin tartıya öyle çık bu şaka değil kasları yorunca şişiyorPorsiyonlar normal.Dukan birasını bitirince normal yeşil çayı da bıraktım başliyim o zaman..iki gün lesliye de çok yüklendim.sporunu yap kasların şişsin dediğiniz böyle mi oluyo acep
Temem öyle yapim o zaman.yoksa miu gene ağlicakOlabilir aşırı yüklendiysen kasların şişti mesela perşembe yapma 1 gün dinlensin tartıya öyle çık bu şaka değil kasları yorunca şişiyor
Biraz dinlensin vücudun bende farkettim her gün leslie dakikasını artırıyorsun bence bir dakikadan sonra vücut yakmayı durdurur zaten kaslarını şişirmiş olursunTemem öyle yapim o zaman.yoksa miu gene ağlicak
Hayır yazmadı meraklardayımAusencia YAZDIMI
Son aylarimin ne kadar zorlaya zorlaya oldugunu daha net gordum simdiBaşaranın karşılığı
iş başa düştü naif kelebeğim yaptım sporumuOndan bende istiyorum
sınıfta oyunlar oyantılsa test yerine böyle neşesi bol bütün çocukların katılabileceği... yaa ben öğretmen olsaydım kesinlikle beden eğitimleirni çocukların yemezdim zaten apartmanlarda büyüyorlar hava güzel dışarı kötü ise içerde bir etkinlik yapardımBizim öğretmende beden eğitimi dersini 1 saat yaptırıyor ama hava iyi ise. Diğer 1 saatte test çözdürüyor
ben 6 ay oldu bırakalı içmiyorum artık yeşil çayYeşil çayı bırakma ne zaman bıraksam ya ondan ya dana gibi yemekten kilo alıyorum
tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsunnnAaaaa karnem mi var benim artikkkjj
Evet miuya söz vermiştim, cumartesi 50 dk yürüyüşü beğenmedi iki gün 6 mil yaparım dedim. Bi daha yapmam, neme lazımBiraz dinlensin vücudun bende farkettim her gün leslie dakikasını artırıyorsun bence bir dakikadan sonra vücut yakmayı durdurur zaten kaslarını şişirmiş olursun
Yeşilçayı bırakmışsın etmeeeeCumadan beri artıya gidiyorum zaten.Bulgur yedim iki gün şişirdi yapmazdı öyle şeyler ama anlamadım.bişeyleri ters gidiyo ama ne bulamıyorum.2 ayda 11 kilo gitti.hızlı mı verdim dicem o da değil normal.Yeşilçayı bıraktım ondan mı diyorum kafamda deli sorular
Merhaba kizlar. Hepinizi cooookk seviyooommm
Ne yidin acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?