Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar uyananlara , uyanamayanlara .
Çok başım ağrıyor bu sabah ... gece uyuyamadım kabuslardan .

Bugün öğlene köye çıkıyoruz , cenaze haberi aldık dün gece .
Rahmetliyi tanımam ama eşini annesini çok severdim . Daha 50 sinde ancak adam.

Yusuf etütten çıkmadan döneriz inşallah .

Azıcık uyusam şimdi keşke ... kafam dönüyor .

Hadi çook çok öpüldünüz .

Allah sabır versin ailesine. genç ölüm çok can acıtıcı

Keşke erken yatabilsen biraz

keşke mümkün olsa ama olmuyor her akşam birşey çıkıyor

başınız sagolsun , allah sabırlar versin ailesine ausum

Hayırlı sabahlar
Halimize sağlığımıza huzurumuza evliliğimize mutluluğumuza çocuklarımıza binlerce kez şükürler olsun.tek derdimiz kilo vermek olsun

günaydın ahumm

Kızlar ben menüme bir kase de mercimek çorbası yazcaktım unutmuşum küçük kase mercimek çorbası nasıl sizce diyetteyken içilebilir mi @MiuLego nehirnil111 @igdedali
Mercimek çorbası içerim ben ama genelde çorbaları ben yarım kase içerim diyette daha uygun
Hay maşallah bundan sonra almayacaksın daha fazla bence ödemdir o cevizden falan değil Sağlıcakla doğsun bebişiniz sen iyi ol da kilolar verilir nedir ki
Neden kötüsün kuzum hayırdır bir şey mi oldu ben kaçırdım Tabi ki toplu yapabilirsin sorun değil sen iyi ol sadece

Fırsatçılaaaaarrrrr

Kaptanım kızma yemedik ya ama yemeden de artı çıkabiliyorum ben içimden geçirince de kilo alıyorum öyle bir haldeyim

Günaydın herkese...

Gününüz aydın zamanìnız bereketli olsun

Hayırlı sabahlar

Günaydın diyeceğim de dışarısı hala karanlık, gün aymamış daha
Ben yine de diyeyim hava aymasa da ruhumuz aysın
Günaydın hayırlı sabahlar canlar
Günaydın

Nasilda hasretim uykuya
Bende öyle kuzum sabahları bugünler de hep sürünerek kalkıyorum yataktanGünaydın bize aymasa da
Günaydın Ausum başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin her ölüm acı ve erken fakat genç olunca daha da üzülüyor sanki insan
günaydın canlar
Günaydın canım
Hayırlı sabahlar
Halimize sağlığımıza huzurumuza evliliğimize mutluluğumuza çocuklarımıza binlerce kez şükürler olsun.tek derdimiz kilo vermek olsun

Hayırlı sabahlar kuzum Amin inşallah gerçekten de öyle Rabbim dermansız dert vermesin gerisi halledilir

Allah Rahmet eylesin ailesine sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…