İyiyim canım çok şüküriyiyim nevom sen nasılsın minnoşummmmmmm
kız balığına bayıldım seninnn
şekli şemali
gidecek başka çaresi yokinşallah canım sporlar gidecek gitmezse daha ne yapam bilmiyorum
tamam ozaman ben başladım bugün haberiniz olsunnnnşimdi ben kaçar spora sonra yine gelirim öpüldünüz
hadi canımmmmmmİyiyim canım çok şükür
Teşekkür ederim canım@deynepnaz dan önce yaptım Ben yapmasaydım o yapacakmış Bu sefer ondan önce yapmayı başardım Hep aynı tarifleri düşünüyoruz
Yok ya o çok tembel balık falan yapamaz
4 mü geliyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dur daha ona var onun için çoook çalışman lazım fatmam.. ilk hedef en ön sıraya oturmak
Ay gelir heralde takvim dünü gösteriyodu ama senle aynı oluyoduk hatta sen benden bi iki gün önce oluyodunAğzını hayra kıçını bayıra açkız ne 4.sü
kaç gün geçtiki ahu ?
benim dün akşam sinyal verdi ama henüz gelmedi
Gelir yatağından kaldırırım seni öperekuyanmazsam ortadan ikiye böl beni ahu vur banağğğğğğğğğğğ
Ay gelir heralde takvim dünü gösteriyodu ama senle aynı oluyoduk hatta sen benden bi iki gün önce oluyodun
Gelir yatağından kaldırırım seni öperek
olabilir Begüm'üm. oyledir gecici kilolardır umarım canım. Yeni yılda yarışlara katilirim insaAllah canımbu aralar biraz yoğun geçiyor
insallah canım benimtamam o zaman yeni yılda seni spor takımına bekliyoruz
Ada çayımıydı regl getiren
Ada bende aynen senin gibiyim geçen hafta onca aç kalmama rağmen 200 gr gitmişti ara öğün aralarını uzatınca normale döndüm sayılıröyle ama kaptanım listeye girmek istesem önemli işte tamam listeyide geçtim biriyle rakip olsam önemli motivasyon göçüyor ....bu hafta kuru üzümü bırakıyorum sadece acil durumlarda çiğ badem yiyecem oda acil durumlarda... kuru üzümü seviyorum diye yemiyorum zaten demir için yiyordum acaba o mu engelliyor bilmeiyorum kafam karışık
yani düşünüyorum şöyle ben ki diyete başlamadan önce çikolata yerdim akşam patlamış mısır yerdim üstüne ekmek arası peynir yerdim şimdi insan bunları 10 günde bırakınca hiç mi değiştirmez tartıyıinsanlar 3 gün rejim yapınca hemen farkediyor -500 falan oluyorlar benim metam niye böyleeeee artık çıldırmıyorum için için ağlıyorum..
neyse gidem bizimkilerin öğle yemeği saati geldi hazırlık yapam sonra gelirimmmmm
Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun...Günaydınlar uyananlara , uyanamayanlara .
Çok başım ağrıyor bu sabah ... gece uyuyamadım kabuslardan .
Bugün öğlene köye çıkıyoruz , cenaze haberi aldık dün gece .
Rahmetliyi tanımam ama eşini annesini çok severdim . Daha 50 sinde ancak adam.
Yusuf etütten çıkmadan döneriz inşallah .
Azıcık uyusam şimdi keşke ... kafam dönüyor .
Hadi çook çok öpüldünüz .
Afiyet olsun balım
Geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin benimde alerjim var neye belli değil her şey de ortaya çıkıyor sanki iğnesiz falan geçiremiyorum ya da ufak hapı var etkisini görünce hemen içiyorum dikkat et sende
Her heee sev zaten sen herkesi sev Fatma gitsin baklava katmer börek vusun kendini
Allah rahmet eylesin kaptanim mekanı cennet olsun inşallah
Aminnn canim
Ya men sportmen hatun olduğum için etkilemedi bide misafir lige gittim üstüne
Şaka bir yana özellikle 101 kiloyla zıplamak yordu onlar kafan seri yapamadim
Esinede geçmiş olsun canım
Canım inşallah olumsuz birşey yoktur
İyi düşünelim iyi olsun
Aynen kahvaltı dan taviz yok oğlum bebekken uyumazdi Çal sinca kalkıp hazirlayamadim ortanca oğlan hep karbonlu dışardan yaptı kilolarinin birazda suçlusu benim ama kaç yıldır düzenli hazırlarım çok şükür
Canım terzi söküğü nu dikemezmis gibi olmuş
İnşallah alerjinin olan şeyi bulursunuz
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağolasin
Havaya bakin, anamm 99 olunca ne olacakHer heee sev zaten sen herkesi sev Fatma gitsin baklava katmer börek vusun kendini
Allah rahmet eylesin kaptanim mekanı cennet olsun inşallah
Aminnn canim
Ya men sportmen hatun olduğum için etkilemedi bide misafir lige gittim üstüne
Şaka bir yana özellikle 101 kiloyla zıplamak yordu onlar kafan seri yapamadim
Esinede geçmiş olsun canım
Canım inşallah olumsuz birşey yoktur
İyi düşünelim iyi olsun
Aynen kahvaltı dan taviz yok oğlum bebekken uyumazdi Çal sinca kalkıp hazirlayamadim ortanca oğlan hep karbonlu dışardan yaptı kilolarinin birazda suçlusu benim ama kaç yıldır düzenli hazırlarım çok şükür
Canım terzi söküğü nu dikemezmis gibi olmuş
İnşallah alerjinin olan şeyi bulursunuz
ayy cok severim kionce en cok seni sonra Tarkan ı
canım benim sağol tatlı kuzucum
hu huuuuuuuuuuu
sabah sporcuları grubu kurduk
taze bitti hanımmmmmmmmmmmmm
ben
@eflalim
Nare83
@ada81
ecemavi (sana sormadım ama zaten sabah yapıyosun sporunu diye aldım kafadan)
işte şimdilik böyleyiz..
işe gidenler gitmeden önce.. evdekiler çoluk çocuk tombalak uyanmadan güne başlamadan önce..
günün siftahını sporla yapıp
rahat vicdanlarlaaaaaaaaaaaaaaaaa
gün geçireceğiz
ben sabah 1 saat erken uyanıp leslie 3 mil yapacağım. akşama vaktim kalmayacak spor çünkü ders çalışmama lazım hep..
sabahçıyım diyen varsa sınırlı katılımcı alabiliriz
Heyecan landin demi
Başınız sağolsun Aus Allah rahmet eylesin.. Sen de iyi ol sağ salim evine gel de uyu hemencik
yiyerek kilo almalısından olmasın o nilişkom
sabah jillianı ooooooooo
ah kuzum kortizon da ne fena bişey ya.. aman iyi olsun inşallah başka şeye gerek kalmasın da
beni öpün işte ben gelince hepsini toplarım o öpücüklerin
cumayı merakla bekliyorum adaaaa
neden yok kuzum
bekliyom hadi bakalım
neden kızdın
oooooooooooo
bir sabah sporcuasu dahaaaaaaaaa
Kötü çıkmaz inş. Her kadında istiyorlar cektirdiysen temizse sıkıntı yok :)Sabah 9 da yattım az önce geri kalktım havalar aydınlandı da ,ben ben de biraz karamsarlık var
Geçen gün dr gittiğimde meme USG isteyince tırstım biraz ,ya illet hastalık varsa bende diye,bu ara o hastalığa yakalananları çok duydum psikolojimi bozdu biraz
Sağolun kızlar, alerjik bünye olunca normalde alerji yapmayan bisey bile birden alerji yapabiliyor. En tuhafı bu sefer nasıl oldu da anlamadimbir sürü azar işittim arkadaşlarımdan
Ay al bnde merak ettimBenim dün gelmesi gereken regli neden hala gelmedi ha oldum ha olacam diyom bakıyom yok.bidaha gidip bakayım eğer akşama kadar gelmezse test alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?