Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyim nevom sen nasılsın minnoşummmmmmm

kız balığına bayıldım seninnn

şekli şemali
İyiyim canım çok şükür
Teşekkür ederim canım @deynepnaz dan önce yaptımBen yapmasaydım o yapacakmışBu sefer ondan önce yapmayı başardımHep aynı tarifleri düşünüyoruz

İyiyim canım çok şükür
Teşekkür ederim canım @deynepnaz dan önce yaptımBen yapmasaydım o yapacakmışBu sefer ondan önce yapmayı başardımHep aynı tarifleri düşünüyoruz
hadi canımmmmmm

deynep patlatır yine de bir tarif yahu deynepnaz

4 mü geliyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dur daha ona var onun için çoook çalışman lazım fatmam.. ilk hedef en ön sıraya oturmak

Ağzını hayra kıçını bayıra aç kız ne 4.sü

kaç gün geçtiki ahu ?
benim dün akşam sinyal verdi ama henüz gelmedi
Ay gelir heralde takvim dünü gösteriyodu ama senle aynı oluyoduk hatta sen benden bi iki gün önce oluyodun
uyanmazsam ortadan ikiye böl beni ahu vur banağğğğğğğğğğğ
Gelir yatağından kaldırırım seni öperek

Ada bende aynen senin gibiyim geçen hafta onca aç kalmama rağmen 200 gr gitmişti ara öğün aralarını uzatınca normale döndüm sayılır

Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun...

Ayyy beni anlarsın o zaman, decort la avil vurdular bekliyorum. Bisey değil davul gibi şiştim yaaa

Canım belli olmuyo ki, sana söyle örnek vereyim: diyelim ben maden suyunu hep içiyorum bisey olmuyor derken bi bakıyorsun maden suyu alerji yapiyor

Geçmiş olsun canım
Sağol canım

hepfit geçmiş olsun canım
Sağolasin

Havaya bakin, anamm 99 olunca ne olacak

Heyecan landin demi

Kötü çıkmaz inş. Her kadında istiyorlar cektirdiysen temizse sıkıntı yok :)

Sağolun kızlar, alerjik bünye olunca normalde alerji yapmayan bisey bile birden alerji yapabiliyor. En tuhafı bu sefer nasıl oldu da anlamadim bir sürü azar işittim arkadaşlarımdan

Geçmiş olsun :)
Benim dün gelmesi gereken regli neden hala gelmedi ha oldum ha olacam diyom bakıyom yok.bidaha gidip bakayım eğer akşama kadar gelmezse test alacam
Ay al bnde merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…