Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun canım çok iyi anlarım Benim dudağım bir şişer inanamazsın vücudum kaşınır kızarır kabarır sonra geçiyor iğne rahatlatıyor

ada81 sıkıntılarını okudum haklisin ama bi şu yonden bak senin yediklerini yiyenler haftada en az iki kilo alirdi sen almadin yavas vermek ne kadar sıkıntı ise yavas almak okadar büyük avantaj

Cinko takviyesi yap tatlim bence

eveeet

gel bebem gel yamacıma öpe öpe boğayım seni sevgimde

şimdi söyledim türk kahvesini
ohhh en sadesinden ayıltanından

Mendillllll veremmmmmmiiiiiiiiii mendil ayrılık derler kendim gelemmmmmmmmmmmiiiiiiiii

Şekerim beni türk kahvesi kabiz yapmıyor sade içince yapıyor bende accuk şeker atıyorum içiyorum artik

Şu an nescafe içiyorum ikindidede kayfeeee
Ayy alt karınım sikilasti
Hemide 2 günde
Wc ile aram oooo

Sana özel foto atcam Şubat 1 de

Ya iç bacak ve göbek accukta simit kaldı Bn şu an karına odaklandım ebrunun 1 saat 3p dakikalık karın var onula başladım birde ip Jillian a daha başlamadım
Ben de ip atlamaya basladim. Kollarim ve ayaklarim agriyo biraz. 1000 adet yapiyorum hergun.
1 saat karin calismak cok yorucu olur ama. Nasil dayaniyorsun ki ?

Ben de ip atlamaya basladim. Kollarim ve ayaklarim agriyo biraz. 1000 adet yapiyorum hergun.
1 saat karin calismak cok yorucu olur ama. Nasil dayaniyorsun ki ?

Valla beni yormuyor ip te atlıyorum kaç gündür düzenli spor yapıyorum herhalde ondan hatta şu an başladım açtım yapicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…