- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok geçmiş olsun canım çok iyi anlarımAyyy beni anlarsın o zaman, decort la avil vurdular bekliyorum. Bisey değil davul gibi şiştim yaaa
Canım belli olmuyo ki, sana söyle örnek vereyim: diyelim ben maden suyunu hep içiyorum bisey olmuyor derken bi bakıyorsun maden suyu alerji yapiyor
Sağol canım
Sağolasin
Gelir yatağından kaldırırım seni öperek
eveeetHeyecan landin demi
gel bebem gel yamacıma öpe öpe boğayım seni sevgimde
yeni yilda insallah Miumsaydin78 ne zaman başlıyosun diyete menü vermeye saydınımmmmmmm
çok çakal gördüm seniyeni yilda insallah Miumyeni yil yeni Saydin diyelim biraz daha zaman kazanalim
Kuzummmm canimmmnasılsın çiçeaaammmmmmmmmmmmmm oyyyyy türkan şorayım özledim la
Cinko takviyesi yap tatlim benceben memnun kalmadım dökülme devam etti ne aldıysam yaramadı en son dedim artık mis kokulu bi şampuan alacam öylede dökülüyor böylede dökülüyor en azından güzel koksun dedim elidor aldım yeni 2 haftadır kullanıyorum dökülme azaldı))
eveeet
gel bebem gel yamacıma öpe öpe boğayım seni sevgimde
şimdi söyledim türk kahvesini
ohhh en sadesinden ayıltanından
yeni yilda insallah Miumyeni yil yeni Saydin diyelim biraz daha zaman kazanalim
o zman ben bi 55 olup geleyim yeni yılda sonra saydını yeneyimçok çakal gördüm seni
Tamam canim. Jillian bitsin, 2 gunum kaldi. Biseyler dusunecegim karnim icin
Ben de ip atlamaya basladim. Kollarim ve ayaklarim agriyo biraz. 1000 adet yapiyorum hergun.Ya iç bacak ve göbek accukta simit kaldı Bn şu an karına odaklandım ebrunun 1 saat 3p dakikalık karın var onula başladım birde ip Jillian a daha başlamadım
Ben de ip atlamaya basladim. Kollarim ve ayaklarim agriyo biraz. 1000 adet yapiyorum hergun.
1 saat karin calismak cok yorucu olur ama. Nasil dayaniyorsun ki ?
Kolay gelsin o zaman :)Valla beni yormuyor ip te atlıyorum kaç gündür düzenli spor yapıyorum herhalde ondan hatta şu an başladım açtım yapicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?