sende çook şanslısın biliyormusun sizler direkt Allahın himayesindesiniz ... Bundan güzel himaye mi vardır... Elbet acın var seni çok iyi anlıyorum ama sizler Allah katında korunan insanlarsınız...bununla ilgili bi hadis biliyordum unuttum şuan..13 yaşındayim o zamanları yurda benim yasimda bir arkadaş geldi aylinim benim annesi babası trafik kazasında vefat etmiş aileden kimse kızı istememiş ama nasıl ağlıyor bir hafta geçti iki hafta geçti hala ağlıyor neyse biz bununla okuldan kaçıp mezarlığa gittik ailesine dua edeceğiz kız mezarlıkta ağlıyor anam bana bi gülme krizi geldi anlatamam ama nasıl guluyorum kız bana bakıp sen delirdim galiba dedi
Ben ona aynen şu sözü söyledim hiç unutamadım
Ne kadar şanslı olduğunu bilsen ağlamayı keser sukrederdin dedim
Kız bana bi bakış attı anam babam.olmus ne sukuru dedi
Anne dedin kokusunu çektin içine bi kere olsa bile sarildin babamı tanıdın sevdin sevildin ve şuan onlar nerede biliyorsun sen bunun ne kadar büyük bi şans olduğunu bilmiyorsun dedim
O günden sonra aylın aglamadi sukretti işte
Ay nereden geldiyse aklıma işte öyle bi hikaye
Banum hani bazen geçmiş gelir ya gözlerinin önüne işte o anda bende film kopuyor elimde değil içime atıyorum çoğu zaman işte bazen böyle istemeden de olsa çıkıyor sakladiklarim ortaya orada ki hayatlar çocuklar çok farklı bir baş oksamasi için neler yaptıklarını bilsen yüreğin dayanmaz bi sarılma bi sevgi için neler yaşadıklarını anlasan insanlık nerede dersin
waytım bogazıma bir şey düügmleniyor senin bu yazılarını okurken
asla rahatsız olmuyor asla yanlış anlama
herkesin bir hasssas noktası vardırya benimde yurtta kalan çocuklar
babam bir yerde yurt ihalesini almıştı inşaat işini ama ordan anlattıgı manzalar çok canımı yakmıştı
çok üzülüyorum ya, anne olduktan sonra dahada üzüldümm
babam dayanamadı işi bıraktı
çok zor dedi , yapamıycamm
bakk gözlerimdenn döküldü yinee
sende bir aile kurmuşsun ve , güzel bir annesin cnm
Yaz tabi kuzum ekleyeyim hemennehirnil111 sporlarım bitti yazammı bugünküüü
Banum hani bazen geçmiş gelir ya gözlerinin önüne işte o anda bende film kopuyor elimde değil içime atıyorum çoğu zaman işte bazen böyle istemeden de olsa çıkıyor sakladiklarim ortaya orada ki hayatlar çocuklar çok farklı bir baş oksamasi için neler yaptıklarını bilsen yüreğin dayanmaz bi sarılma bi sevgi için neler yaşadıklarını anlasan insanlık nerede dersin
O camlara çizilen kalpler yazılan cümleler orada her çocuk ilk önce anne yazmayı öğrenir biliyor musun
canımmm sana bişey sormak istiyorum biz eşimle geçen konuştuk iilerde bir çocuk için koruyucu aile olmak istiyoruz hafta sonları gelsin bizde kalsın kızım tek çocuk onunda bir bacısı olsun istiyoruz illede kanbağı gerekmiyo bi kız çocuğa koruyucu ailesi olmak istiyoruz .. bu işlemler çook mu zor...Banum hani bazen geçmiş gelir ya gözlerinin önüne işte o anda bende film kopuyor elimde değil içime atıyorum çoğu zaman işte bazen böyle istemeden de olsa çıkıyor sakladiklarim ortaya orada ki hayatlar çocuklar çok farklı bir baş oksamasi için neler yaptıklarını bilsen yüreğin dayanmaz bi sarılma bi sevgi için neler yaşadıklarını anlasan insanlık nerede dersin
O camlara çizilen kalpler yazılan cümleler orada her çocuk ilk önce anne yazmayı öğrenir biliyor musun
90 dakika tempolu yürüş yapıldı..Yaz tabi kuzum ekleyeyim hemen
Böyle güzel spor bekletilir mi yarına ekledim hemen harikasın90 dakika tempolu yürüş yapıldı..
jıllıan level 1 yapıldı..
teşekkürler canım yürüyüşün 45 dakikasını sabah aç karnına yaptım 45 dakikasınıda ev halkı gidince öğle yaptımBöyle güzel spor bekletilir mi yarına ekledim hemen harikasın
Canım.isin aslı çok zor değil ama işin su tarafı çok sıkıntılı koruyucu aile oluyorsun yardım ediyorsun hafta sonları o çocuk sizde kalıyor ve aile anne baba ne demek öğreniyor peki yurda hafta içi gidince ne oluyor uyum.sagliyamiyor hayattan kopuyor biri hep istediği hayat digeri asla yaşamayı hak etmediği hayat bunun dengesi çok ince adacanımmm sana bişey sormak istiyorum biz eşimle geçen konuştuk iilerde bir çocuk için koruyucu aile olmak istiyoruz hafta sonları gelsin bizde kalsın kızım tek çocuk onunda bir bacısı olsun istiyoruz illede kanbağı gerekmiyo bi kız çocuğa koruyucu ailesi olmak istiyoruz .. bu işlemler çook mu zor...
kendimden utandım biliyormusun ne biçim müslümanım diyeBanum hani bazen geçmiş gelir ya gözlerinin önüne işte o anda bende film kopuyor elimde değil içime atıyorum çoğu zaman işte bazen böyle istemeden de olsa çıkıyor sakladiklarim ortaya orada ki hayatlar çocuklar çok farklı bir baş oksamasi için neler yaptıklarını bilsen yüreğin dayanmaz bi sarılma bi sevgi için neler yaşadıklarını anlasan insanlık nerede dersin
Canım çok teşekkürler ederim ama gerçekten de istemiyorum şuan bi ailem iyi kötü kazanıyor esim belki daha ihtiyacı olan muhtaç olan birileri vardır gitsem sınava kazansam okey ama birinin hakkına girmek istemiyorum ben
wayt çok hassas bir konu ya kalbim dayanmıyor benim
özellikle 0- 3 yaş arasına hep beşikte
ay nebilim ya neyse senide üzmeyim ben çok haassasım bu konuda
ama sana geçende dedim lütfen memurluk şansını degerlendir hala devam ediyor ise
ne olur atlama çocukların için
hak etmedim diyorsun ama bence sen bedel ödemişsin wayt
memur olan herkes çokmu hak ederek geliyor ?
ben bunu ögrenirim senin için hala hhakkın varmı yokmu
bir arkadaşım var ona sorarım
anladım canımmmmCanım.isin aslı çok zor değil ama işin su tarafı çok sıkıntılı koruyucu aile oluyorsun yardım ediyorsun hafta sonları o çocuk sizde kalıyor ve aile anne baba ne demek öğreniyor peki yurda hafta içi gidince ne oluyor uyum.sagliyamiyor hayattan kopuyor biri hep istediği hayat digeri asla yaşamayı hak etmediği hayat bunun dengesi çok ince ada
vayt belki sen çocuğunun geleceği için biriktireceksin yahu oradan kazandığın parayı.. belki daha iyi şartlarda yaşatıp okutacaksın..Canım çok teşekkürler ederim ama gerçekten de istemiyorum şuan bi ailem iyi kötü kazanıyor esim belki daha ihtiyacı olan muhtaç olan birileri vardır gitsem sınava kazansam okey ama birinin hakkına girmek istemiyorum ben
Harikasın canım yürümek çok güzel keşke zamanım olsa da hep yürüsemteşekkürler canım yürüyüşün 45 dakikasını sabah aç karnına yaptım 45 dakikasınıda ev halkı gidince öğle yaptım)
Keşke gitseniz ada bir günün 4 5 saatini oradaki çocuklara ayirsaniz durumumuz yoksa hediye bile gerek yok iki sevgi iki oyun yetiyoe inan onları mutlu etmeyekendimden utandım biliyormusun ne biçim müslümanım diyeniye hiç gitmiyoruz diye düşündüm gidip ziyaret etsek başlarını okşasak çok mu zor çok kızdım kendime Allah beni affetsin.
ahu demiş ya hangisindne şüpheleneyim diye
maşallah 7/24 @Ahu060812
afiyet olsun tüm ödemini alsın atsın ulenDukan şeysini içmenin mutluluğu içerisindeyim
90 dakika tempolu yürüş yapıldı..
jıllıan level 1 yapıldı..
Canım kendi hakkım olmadan bi lokma yemedim bu güne kadar yemem de ne zorluklarla okuyup kazanıp atanamayan onca insan varken bunu istemiyorvayt belki sen çocuğunun geleceği için biriktireceksin yahu oradan kazandığın parayı.. belki daha iyi şartlarda yaşatıp okutacaksın..
çok kızıyorum sana. ciddi anlamda çok. duyarlı ve hassas değil bencilce davranmış oluyorsun bunu yapınca bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?