Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

wayt sana katılmıyorum yanlış düşünüyorsun
ciddennn memmeur olanlar çokmu hak ediyor !!!

zaten seni bir sınava tabi tutuyorlar çocukların için düşünmelisinnn ne olur yaaa bi düşün

wayt seni incitmek istemiyorum ama birşey soracagım
peki 18 yaşından sonra nasıl yön veridn hayatına

Keşke gitseniz ada bir günün 4 5 saatini oradaki çocuklara ayirsaniz durumumuz yoksa hediye bile gerek yok iki sevgi iki oyun yetiyoe inan onları mutlu etmeye
çook haklısın inan çok kızdım kendime çook kızmaktan öte çok utandım ne içim insanız demeye başladım... en kısa zamanda eşimle kızımla gitme kararı aldım gidecem inşallahhhh ...

Ben ne sana ne kimseye izleyin demedim teşvik etmek gibimi algilandi yazdiklarim bilmiyorum.

Miu demis ya ben uzulsem nolucak...nasil nolucak en basta o durumda olana dua yardima vesile olabilir kendimizede bolca sukur bana gore.
Ille bakip izleyince farkinda olunuyor ben farkindayim demedimki ben.

Yanlis anlasiliyorum. Haberin benzeri haberler cok oldugu icin duyan umursamiyo ama ayrintiyi bilince ciddiyetini anliyolar diye dusunuyodum.

Herkes kendini bilir istemeyen bakmaz okumaz kimse kimseyi zorlamiyo.

Vayt sen kendini toparla lutfen kiymetlisin ozelsin uzme kendini.
Bahsini gecirerek bile sebep olduysam cok suclu hissederim.

Baskada bisey yazmayalim

Canım ben lisede çalışmaya başladım 16 17 yaşında falan okuldan arta kalan kısımları merdiven sildim ne bileyim çocuk baktım ek işler yaptım zaten yurtta kaliyordum bi masrafimda yoktu onları biriktirdim 4 5 arkadaş 18 gelince kendi istemiyle ayrıldık beraber ev tuttuk hem çalıştık hem okuduk

kız sen ne diye hemen atarlanıyosun la

farklı fikir olunca konuşamıcaz mı burda.. tartışıyoz mu sanki.. javga mı ediyoruz.. ben sana dedim de kötü amaçlı demedim ki.. bu konuda fikrimiz ayrı.. neden sen bi şekillerde algılanasın bonus değiştir bunu yahu. seni seviyorum. her konuda aynı fikirde olmayabiliriz. ama seni severim. fikrimiz aynı olmayınca seni yanlış anlamış olmam. ya da bişeyle suçlamış olmam. bu en doğal şey.

saçma saçma konuşma şöyle Allah aşkına ya. Duymayım bidaha.

Bence yanlış düşünüyorsun.Sen onu sonuna kadar hakediyorsun ve çocukların için memurluk hakkını kullanıp çalışmalısın...

Sana alinip daha konusmiycagimi falanmi sandin acaba :)) alinmadim yanlis anlasiliyorum dedim

demiii amaaa bakınız adaya hiç aynı fikirde olmuyor ama yinede seviyoruz birbirmizi

Sana alinip daha konusmiycagimi falanmi sandin acaba :)) alinmadim yanlis anlasiliyorum dedim
ya bak hala saçmalıyor. onu düşünür myüm sence?????

ben şu yine yazdığın kısma kızıyorum. "yanlış anlaşılıyorum" kısmına..
yanlış anlaşılmıyorusun diyorum sadece fikirler her zaman aynı olmak zorunda değil. bu ynalış anlaşılmak değil. yanlış mı anlaşılıyorum diyip kendine de yüklenmene kızıyorum.

yoksa bidaha benle konuşmamak falan.. böyle bişeyden.. kaç yaşındayız la biz 6-7 mi

bonus saçlarından sürür getirir karşıma yine konuştururum zorla gerekirse

maşallahhhh

Bence yanlış düşünüyorsun.Sen onu sonuna kadar hakediyorsun ve çocukların için memurluk hakkını kullanıp çalışmalısın...

hep diyorum nevo ama anlatamıyorum

Canım kendi hakkım olmadan bi lokma yemedim bu güne kadar yemem de ne zorluklarla okuyup kazanıp atanamayan onca insan varken bunu istemiyor
Canim soyle bisey var.senin durumunda olanlarin kadrosu ayri sinavla alinan yerler ayri.yani sen bu hakkini kullanmayinca oraya sinavla birisi atanmayacak.kimsenin hakkini yemeyeceksin.

O kadar bekleyemem zaten

çook haklısın inan çok kızdım kendime çook kızmaktan öte çok utandım ne içim insanız demeye başladım... en kısa zamanda eşimle kızımla gitme kararı aldım gidecem inşallahhhh ...
Çok sevindim ada inanki çok sevindim keşke herkes gitse herkes sevsw o çocukları belki bu kadar sevgiye aç buyumezler ben hata yapmadım ama sevgi yüzünden çok hata yapan arkadaşlarim var inanıp kanan sevdiğini sanan az bi sevgi ilgi görünce şaşırıp yolundan çıkan belki sevginin ne demek olduğunu ogrenirseler o çocuklar daha az hata yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…