Ağlama kıyamam ki hiçHaklısın
kız allah iyiliğini vereAlcak tabi. Adamın bakışı değişti laa kilo vermeye başlayınca duruyo duruyo totoya şap die vuruyo
Ahahahah ben de tam bunla ilgili dua yazıyodum:)
Hiç kıskançlığı yoktur. Yani çaktırmaz hiç. Görcez bakalım ni 20 kilo daha gidinceHeralde yaniiiii
Çıtır oldun oluyosun sen artık
Kıskançlık krizleri başlar yakında da
Tamam cımaya tamamen sürpriz olsun bakalımHiç kıskançlığı yoktur. Yani çaktırmaz hiç. Görcez bakalım ni 20 kilo daha gidince
Tartıya da cuma çıkim diyorum kuzum. Cuma ve pzrts dışında tartılmiyi . Fazla çıkıyo sonra tribe giriyorum
Ahh kafamm. Taş geldiAmiiin inşallah bakalım listedekiler bizi güldürürse oluruz tabiii
Senin bünye fiks kilo verirdi. La yazmadığın şeyler mi kaçamakladın sen yoksaAhh kafamm. Taş geldi
Yesem yazarım de mi. Bak rakımı saklıyom mu saklamıyom. Pattisi de saklamadım turşumu da. Belki turşuyu abartmış olabilirimSenin bünye fiks kilo verirdi. La yazmadığın şeyler mi kaçamakladın sen yoksa
Sözün bittiği yer13 yaşındayim o zamanları yurda benim yasimda bir arkadaş geldi aylinim benim annesi babası trafik kazasında vefat etmiş aileden kimse kızı istememiş ama nasıl ağlıyor bir hafta geçti iki hafta geçti hala ağlıyor neyse biz bununla okuldan kaçıp mezarlığa gittik ailesine dua edeceğiz kız mezarlıkta ağlıyor anam bana bi gülme krizi geldi anlatamam ama nasıl guluyorum kız bana bakıp sen delirdim galiba dedi
Ben ona aynen şu sözü söyledim hiç unutamadım
Ne kadar şanslı olduğunu bilsen ağlamayı keser sukrederdin dedim
Kız bana bi bakış attı anam babam.olmus ne sukuru dedi
Anne dedin kokusunu çektin içine bi kere olsa bile sarildin babamı tanıdın sevdin sevildin ve şuan onlar nerede biliyorsun sen bunun ne kadar büyük bi şans olduğunu bilmiyorsun dedim
O günden sonra aylın aglamadi sukretti işte
Ay nereden geldiyse aklıma işte öyle bi hikaye
Ada kilo sabit regl yok kafayı yedim yiyecem yarın kesin bakacam neden böyle oldu.benim hep 26-28 günde gelirdi yarın 30.günKilo ne alemde ben diyet yapiyorum bide spor yapiyorum masallah hergun tarti arti gosteriyor....
İnecek inecek cuma öğlene kadar ohoooo hiçbişey kalmayacak yahıYesem yazarım de mi. Bak rakımı saklıyom mu saklamıyom. Pattisi de saklamadım turşumu da. Belki turşuyu abartmış olabilirim
Hafi sen yat bebem işe gitcen okula gitcenİnecek inecek cuma öğlene kadar ohoooo hiçbişey kalmayacak yahı
Ay miu bebelerle fringe izledik ilk bölümü o kaygan adamı gördüler uyuyamadılar kırk saat izlenir mi la o bebelerle?nasıl dizi?Senin bünye fiks kilo verirdi. La yazmadığın şeyler mi kaçamakladın sen yoksa
Tamammmm öpem deHafi sen yat bebem işe gitcen okula gitcen
Çocuklarla izlenmez aslaaaAy miu bebelerle fringe izledik ilk bölümü o kaygan adamı gördüler uyuyamadılar kırk saat izlenir mi la o bebelerle?nasıl dizi?
HadiiiiTamammmm öpem de
Çocuklarla izlenmez aslaaa
Ben yoğurt sevmiyorum canim sevsem ben de dedigin gibi yapardim :)İyi yaa acıkmıyorsan ne güzel:) ben böyle yapsam gece yatmadan birde pul biber yoğurt patlatırım üstüne bir lt su ohh yansın yağlar :) Bakalım belki bende yarın yaparım acıkmam inşallah :)
D vit eksikligi kilo vermeyi zorlastiriyo diye biliyorumTahlilleri gayet iyiymiş d vitamini düşük çıkmış insülin direncine bakmayı da unutmuş dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?