- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Giyerim sen yeterki şov a çıkEvet ablacim dünkü gördüğüm rakama göre gelir sandım 300 Gr kaçırdık
Haftaya tekrar giyermisin
Napıcagımı gercekten bilmiyorum o kadar gergin oluyorum ki anlatamam cocuklardan cikariyor um hele esımın beynini yiyorum artık iste arkadaşlarım herkesle bunu konuşuyorum cok mutsuzum bu konuda bir hafta diyet yapsam ikinci hafta her seye saldırıyorum toplayamıyorum toparlanamıyorumO dediginin aynısı spor yapamayınca bende oluyo makbule
Zihnin hep spor diyo ama özel hayatimdak şeyler bu yüzden aksiyo buda zihnimde gerginlik ve sinir yapıyor
Her türlü geriliyorum yani
Gun 24 saatten fazla olmalı
%3 dedi ya laaKuzım doğum gününü minimum zararlar atlatmışsın
Gayet iyi sana göre bu menü eksi de getirir sanki afiyet olsun
Aferin kuzum
İşte %3 böyle böyle gelecekkkkkkk :)
Süper kuzum afiyet olsun
Spor yap!!!!!!
753808754235780098765323567900875322467Hesap numarani ver beybi
Kötü bi durumNapıcagımı gercekten bilmiyorum o kadar gergin oluyorum ki anlatamam cocuklardan cikariyor um hele esımın beynini yiyorum artık iste arkadaşlarım herkesle bunu konuşuyorum cok mutsuzum bu konuda bir hafta diyet yapsam ikinci hafta her seye saldırıyorum toplayamıyorum toparlanamıyorum
Bana da cok kızdı galiba emek veriyor ne dese haklı ben de yaramaz ogrenci su ne yaparsan yap davranışını degıstıemeyen nassın o da en arka sıraya attı umudu kesti benden sanrımKaptanim iz kızdı haklı olarak
Aslında vatsaptan yazınca bide biraz çerez yiyince menü vermedim
Az temiz sayılırım kaptanim pasta börek tatlı falan yemedim
Pilav yedim bulgur çerez çeyrek tost biraz peynir ekmek yedim vakti saati düzeni olmayınca yazamadım canım
Mesaj yerine ulaşmışKaptanim iz kızdı haklı olarak
Aslında vatsaptan yazınca bide biraz çerez yiyince menü vermedim
Az temiz sayılırım kaptanim pasta börek tatlı falan yemedim
Pilav yedim bulgur çerez çeyrek tost biraz peynir ekmek yedim vakti saati düzeni olmayınca yazamadım canım
753808754235780098765323567900875322467
Fazla bişey tutmamisti zaten başına bi 1 koy pesinede boooooolllllllllll cana sıfır ekle öyle yatır yeter yani, fazlasında gözüm varsa na böleolim
İste benım kısılık problemim bu zaten her seye dibine kadar yapmalıyım gibi diyette dibine kadar bozduysam da dibine kadar oluyor maalesef bu genel hayatında da boyle taktım mı bısı ye takarım artık baska bısı dusunemez oluyorum ve bu kısır dongu benı bitiriyor cok yorgun ve bitkin hissediyorumKötü bi durum
En güzeli sporuda diyetide özel hayatida abartmadan belli sınırda yasayabilmek sanırım
Olduğu kadar yani
Bana da cok kızdı galiba emek veriyor ne dese haklı ben de yaramaz ogrenci su ne yaparsan yap davranışını degıstıemeyen nassın o da en arka sıraya attı umudu kesti benden sanrım
Canim listede ismi olup buraya yazmayanlara daha çok kızar öğretmenimiz
Abla ucuzuna mı kacsaydim koskoca 99 partisi bu, aylardır bekliyoruzAcaba senin kuaför her teline altinmi taktı çok ucuzmus o hesap no verdiğin bankayı soyayim oduyeyim kuaför masraflarini
O zaman işin zor makbuleİste benım kısılık problemim bu zaten her seye dibine kadar yapmalıyım gibi diyette dibine kadar bozduysam da dibine kadar oluyor maalesef bu genel hayatında da boyle taktım mı bısı ye takarım artık baska bısı dusunemez oluyorum ve bu kısır dongu benı bitiriyor cok yorgun ve bitkin hissediyorum
Çozucem inanıyorum biraz sakınlesmem lazım ama cozucem sagol cnmO zaman işin zor makbule
Biraz relax ol insan kendine zarar veriyor
İyi gecelerKızlar ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?