Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Makbule bende senin gibiyim
Seni çok iyi anlıyorum
Hersryde diyet görüyorum
Herkesle diyet konuşuyorum

Kız boyum 1 68 :)
Hey yerden esit almışım ya. Kız hala var fazlam cidden iyimi sanki 3 4 kilo daha fazlam var
bence cok iyi cok zayiflamissin sanki turkanim daha ne kadar incelebilirsin ki yag kalmamis vucudunda valla.yinede sen bilirsin ama hastalanirsin cok zayiflarsan.bana suanki halin pek bi zayif geldi kac kilosun ki kusum

Coco bee mucize yaratmışın kuzum maşallah helal olsun
sagol malimm ❤❤ insallah darisi seninde basina❤❤

cok sagol saydinim benimm ❤❤

CocoChanelmademoiselle canım mezuniyetin hayırlı olsun Allah kilonu sabit kılsın inşaallllllaahhh çok amin
amiiiinnn ahum cok sagolll kuzum insallahh,en guzel dua bu iste cooookk amin:)) ❤❤

insallah darisi sana canim benim tez vakitte ❤❤❤

Çok sevinirim :)

CocoChanelmademoiselle tebrikler muhteşem değişim :) göbek için neler yaptın söyle lütfen :) ölçülerin kaç bide ayıp olmazsa
canim cok tesekkur ederim,olcum yapmadim hic te anlamam o islerden inan ki gobek icin yaptigim sabahlari ac karnina tempolu yuruyus.hicbirsey yemeden sadece su icerek kosu bandinda hergun 50 60 dk falan tempolu yaptim.tabi bu sure icinde de sekerli hicbisey tuketmedim.cunku vucudun yag yakabilmesi icin seker seviyesinin sifira inmesi gerekiyor.ve en zor yag gobekten gidiyor malesef.beyaz ekmegi pirinci sekeri kesersen,her gun ac karnina cardio yaparsan gobek mobek kalmaz canim :) yediklerimize de dikkat etmek gerek tabi.ben mesela bu kilolara ulastiktan sonra 1 ay spor yapmasam dahi kilo almadim.evde yedim ictim oturdum.ama soyle ki,vucudumun ihtiyaci oldugu kadarini yedim.fazlasini degil.zaten beyaz ekmek seker vs de hayatimdan cikardigim icin kilo alma problemim olmuyor Allaha sukur.insallah darisi sana :)

coco boyun kaçtı senin, ilk halin son halinin annesi gibi duruyor
1,57 kuzum boyum

Bu arada 3.olmusum cok mutlu oldum kiiiiii gider ayak derece yaptim yuppiiiiii

Aman ben bugün menümü yazmamışmıyımOysa ne kadar temiz bir menüm var

Amin kuzum inşallah

Benim köpeği o duvardan öbür duvara fırlatarak sevmek istiyorum ya

Vallaha doyamıyorum

Bebem olsa demek
Al benden de o kadar, iki kedi bir köpek gün boyu mıncırıyorum, köpek ses çıkarmıyor, kediler bazen ıyyyggghhhhh diye bir ses çıkarıyor çık sıkınca ama alıştılar ponçikler bekliyorlar öyle sevmemin bitmesini, bebem olsa mıncırmaktan gözüm döner sanırım.

Ay sevindim yorum yapmicaksjn sandimdi. He himmmm. Şimdilık beyazı azaltmaca yapıyım en azından dilim seklnde yesem. Şimdi kopara kopara 1 ekmek olucak yerken. Birakmk zor olabilir

Gercektende ozur dilerim.bugun burada olmadigim için oğlum.kizim oksuruyordu dün başladı bi anda gece fenalastilar neyse sabah erkenden doktor yolu tutuldu zatürree olmuşlar aksama kadar hava verildi ikisinide.igneler yok o uzman yok bu uzman dolandik durdum araştırma hastanesi ne gittik en son şimdi hava kullanmaya antibiyotik devam astım olma durumu varmış ilerde ikisininde yüzde altmisin üstünde dedi doktor astım ustune bronşit ustune zatürree bir gunde aldığım haberler dünyam başıma yıkılmış gibiyim şuan İstanbul da zatürree salgını varmış ne yazıkki hastaneye gelen her 100 çocuktan 80 zatürree ymis şuan tabi ki tv de onda bunda bir bilgi olmadigi için insanlar mal gibi kalıyor oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…