Abla ucuzuna mı kacsaydim koskoca 99 partisi bu, aylardır bekliyoruz
Sen hedefe var da agirliginca altin taktircam ben
İste benım kısılık problemim bu zaten her seye dibine kadar yapmalıyım gibi diyette dibine kadar bozduysam da dibine kadar oluyor maalesef bu genel hayatında da boyle taktım mı bısı ye takarım artık baska bısı dusunemez oluyorum ve bu kısır dongu benı bitiriyor cok yorgun ve bitkin hissediyorum
bence cok iyi cok zayiflamissin sanki turkanim daha ne kadar incelebilirsin ki yag kalmamis vucudunda valla.yinede sen bilirsin ama hastalanirsin cok zayiflarsan.bana suanki halin pek bi zayif geldi kac kilosun ki kusumKız boyum 1 68 :)
Hey yerden esit almışım ya. Kız hala var fazlam cidden iyimi sanki 3 4 kilo daha fazlam var
sagol malimm ❤❤ insallah darisi seninde basina❤❤Coco bee mucize yaratmışın kuzum maşallah helal olsun
cok sagol saydinim benimm ❤❤CocoChanelmademoiselle canım tebrik ederim mezun olmussun ve vucudun super görünüyor maaşallah
Antepia27 Fatmam seni de tebrik ediyorum canım maaşallah haftaya 98 ler gelecek kesin öyle hissettim
@Candysugar seninde degisimin super kuzum tebrikler
veee takimim 2 nci olmus herikesitebrik ediyorumkilo veren veremeyen herkesi kutluyorum
amiiiinnn ahum cok sagolll kuzum insallahh,en guzel dua bu iste cooookk amin:)) ❤❤CocoChanelmademoiselle canım mezuniyetin hayırlı olsun Allah kilonu sabit kılsın inşaallllllaahhh çok amin
insallah darisi sana canim benim tez vakitte ❤❤❤aynen kortizon mahvetti ama etkisi geçiyor yavaş yavaş
@YaKaMoZz-z harikasın bebeemmm bayıldım yüzdene
CocoChanelmademoiselle o küçücük minnoş kilodaki yüzde gözümü kamaştırdı bende istiyom bu hafta
Shut Up maşallah bacım istikrarın daim olsun
Antepia27 aman da aman adaşım 9 ları mı görecekmiş maşallah kuzu
@Ytmz bende bu hafta senin menüler gibi beslenicem yakın takibimdesin
@matematik61 tebrik ederim, nickin yüzünden sana bi sempatim varen sevdiğim ders matematikti, konuyu dağıttım demiçok güzel yüzden var takibimdesin
Nevreste m minnoşum sen o kadar hamaratlıkla nasıl güzel besleniyorsun
@eflalim seni bilerek sona bıraktım, buaralar çok sıkılmıştın sanki arayı haketmişsin sen verdiğin kilolara
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepinizi tebrik ederim canımlar
ayyy bende ilginç isim koyanların dede ya da nene olduğunda kulağa nasıl geleceğini düşünmek tuhaf geliyorçocuğu olmadan isme takılan fatma yapmışlar
canim cok tesekkur ederim,olcum yapmadim hic te anlamam o islerden inan kiÇok sevinirim :)
CocoChanelmademoiselle tebrikler muhteşem değişim :) göbek için neler yaptın söyle lütfen :) ölçülerin kaç bide ayıp olmazsa
coco boyun kaçtı senin, ilk halin son halinin annesi gibi duruyor
Aman ben bugün menümü yazmamışmıyımEveeet menüler bitti bileeee
Neden bitti bile hemen acaba
Gelelim o zaman faydasına fasulyenin..
Menüler nerde hatınlar????? Takımda en en en önemli şey menüler örnek menüler yanlış menüler düzeltilmiş menüler değil mi????
Liste hele. Menü vermemeye sıfır tahammül .. evet sıfır! Nasıl takip edeceğim sizi kızlar?
Cuma diyet günü değil mi menü berilmiyor mu?
Nevreste Antepia27 Shut Up
Menüler?????
Veeee liste dışıııııı....
Nerde canolar menüler?!?! Çok çok az gördüm ben sanki..
Böyle 3 gün sadece güzel beslenince mi menü vereceğiz.. ya da can isteyince mi?
Hoş mu bu peki? Sadece empati!
Canım çok sıkıldı.
Amin kuzum inşallahbence cok iyi cok zayiflamissin sanki turkanim daha ne kadar incelebilirsin ki yag kalmamis vucudunda valla.yinede sen bilirsin ama hastalanirsin cok zayiflarsan.bana suanki halin pek bi zayif geldi kac kilosun ki kusum
sagol malimm ❤❤ insallah darisi seninde basina❤❤
cok sagol saydinim benimm ❤❤
amiiiinnn ahum cok sagolll kuzum insallahh,en guzel dua bu iste cooookk amin:)) ❤❤
insallah darisi sana canim benim tez vakitte ❤❤❤
canim cok tesekkur ederim,olcum yapmadim hic te anlamam o islerden inan kigobek icin yaptigim sabahlari ac karnina tempolu yuruyus.hicbirsey yemeden sadece su icerek kosu bandinda hergun 50 60 dk falan tempolu yaptim.tabi bu sure icinde de sekerli hicbisey tuketmedim.cunku vucudun yag yakabilmesi icin seker seviyesinin sifira inmesi gerekiyor.ve en zor yag gobekten gidiyor malesef.beyaz ekmegi pirinci sekeri kesersen,her gun ac karnina cardio yaparsan gobek mobek kalmaz canim :) yediklerimize de dikkat etmek gerek tabi.ben mesela bu kilolara ulastiktan sonra 1 ay spor yapmasam dahi kilo almadim.evde yedim ictim oturdum.ama soyle ki,vucudumun ihtiyaci oldugu kadarini yedim.fazlasini degil.zaten beyaz ekmek seker vs de hayatimdan cikardigim icin kilo alma problemim olmuyor Allaha sukur.insallah darisi sana :)
1,57 kuzum boyum
Bu arada 3.olmusum cok mutlu oldum kiiiiii gider ayak derece yaptim yuppiiiiii
Al benden de o kadar, iki kedi bir köpek gün boyu mıncırıyorum, köpek ses çıkarmıyor, kediler bazen ıyyyggghhhhh diye bir ses çıkarıyor çık sıkınca ama alıştılar ponçikler bekliyorlar öyle sevmemin bitmesini, bebem olsa mıncırmaktan gözüm döner sanırım.Benim köpeği o duvardan öbür duvara fırlatarak sevmek istiyorum ya
Vallaha doyamıyorum
Bebem olsa demek
Kuzu kaynana cook kotuBence uyar test yaptirsinlar antiviral kullanmak gerekebilir.
Bagisikligi guclendirmek lazim.vutamin takviyesi olabilir.bol bol istirahat.
Ailecekte dikkat edin.muhtemelen bulasmistir ama bunyeye gore hastalanma degisir
Şu öksürük de kesilsin başlıyorum sporaKuzım doğum gününü minimum zararlar atlatmışsın
Gayet iyi sana göre bu menü eksi de getirir sanki afiyet olsun
Aferin kuzum
İşte %3 böyle böyle gelecekkkkkkk :)
Süper kuzum afiyet olsun
Spor yap!!!!!!
Ay sevindim yorum yapmicaksjn sandimdi. He himmmm. Şimdilık beyazı azaltmaca yapıyım en azından dilim seklnde yesem. Şimdi kopara kopara 1 ekmek olucak yerken. Birakmk zor olabilirGayet iyi kuzucum
Vücudu da karbonla şaşırttık
Hadi adiyet olsun makarna için en doğru gün
Spor noldu ki acabaaa etiket vardı ama gördüm yaptıydın
Aksatmak yok
Harika bir menü ada yine
Afiyet olsun kuzummm
Spor da 10 numara
Oooo ooooo oooooo
Ausum bu ne güzel temiz fit menü yahu
Afiyet olsun harika eksi getirir sana yarına :)
Vero hadi bismillah!
Şöyle yapalım ilk adım
Adım adım gideceğiz..
Ekmek beyaz ekmek kesin.. onu tam buğdaya çeviriyoruz ama hemen
Beyaz ekmekten koşar adım uzaklaşmacaaaa
Anlaştık mı? Tb ekmek ve ekmek azalacak:)
Sonrasına bakıcaz
Gayet iyi bernaammmmm
Bu hafta çok iyi eksi gelecek senden biliyorumm m
Nohut ile karbonu da en doğru günde aldık
Süper menü beee
Saydınım da geldi daimi mortin varken cıs cosa kaymazsın sen
Bu hafta eksiler coşacak unutma aynen böyle devam ördeğim
Emzik almiyor mu.benim de büyük oğlan pes ettirdi. Bu Saat olmuş hala oyun peşindePes ettim arkadaş ya koydum yatağına kendi kendine mırıldansın yemin ediyorum iliğimi kuruttu ilk kez böyle bişey yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?