- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
günaydınnnGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Rabbim tez zamanda şifalar versin vayt. . Ahh çocuklar hasta olmasın Allahım nolurGercektende ozur dilerim.bugun burada olmadigim için oğlum.kizim oksuruyordu dün başladı bi anda gece fenalastilar neyse sabah erkenden doktor yolu tutuldu zatürree olmuşlar aksama kadar hava verildi ikisinide.igneler yok o uzman yok bu uzman dolandik durdum araştırma hastanesi ne gittik en son şimdi hava kullanmaya antibiyotik devam astım olma durumu varmış ilerde ikisininde yüzde altmisin üstünde dedi doktor astım ustune bronşit ustune zatürree bir gunde aldığım haberler dünyam başıma yıkılmış gibiyim şuan İstanbul da zatürree salgını varmış ne yazıkki hastaneye gelen her 100 çocuktan 80 zatürree ymis şuan tabi ki tv de onda bunda bir bilgi olmadigi için insanlar mal gibi kalıyor oyle
Wayt çok geçmiş olsunGercektende ozur dilerim.bugun burada olmadigim için oğlum.kizim oksuruyordu dün başladı bi anda gece fenalastilar neyse sabah erkenden doktor yolu tutuldu zatürree olmuşlar aksama kadar hava verildi ikisinide.igneler yok o uzman yok bu uzman dolandik durdum araştırma hastanesi ne gittik en son şimdi hava kullanmaya antibiyotik devam astım olma durumu varmış ilerde ikisininde yüzde altmisin üstünde dedi doktor astım ustune bronşit ustune zatürree bir gunde aldığım haberler dünyam başıma yıkılmış gibiyim şuan İstanbul da zatürree salgını varmış ne yazıkki hastaneye gelen her 100 çocuktan 80 zatürree ymis şuan tabi ki tv de onda bunda bir bilgi olmadigi için insanlar mal gibi kalıyor oyle
Günaydın mutlu sağlıklı hafta sonları dilerim
Kardeşim geldianneme gidiyorum yarın donucem nasipse
Canim enfluvir gibi antiviral kullandi mi.seker tansiyon gibi hastaligi varsa sıkıntı olur.mutlaka hastaneye basvursun.Kuzu kaynana cook kotu
Gözlerim kurbağa gibiydi zor goruyordum bakan bi daha bakıyordu çok rahatsız ediciydi. Hani boksörler dayak yerde gözler şişer ya benimki öyle şişti. Dayak yediğimi düşünen bile olmuştur eminimOlsun yiyeceğimiz günler de vardır
Evet keşke stop diyip durdursak
Ayy Adam ne güzel olurdu inşallah bir gün kuzum elbet
İnsanlar neden kötü bakıyordu canım
Evet Masumm bugün aile saadetigözün aydın canım bugün annende mi geciriceksin
Bu hafta için sıkı bir morti lazım bana çok fena esecegimTebrik ederim canım kilo oranına göre az tabi ki bence spor yapmamanın da etkisi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?