Çok iyi gidiyor sana yetismeliyimGunaydin kizlar
Kizimi cikardik sukur.Vucudunda viral bir virus bulundu.Antibiyotik kullanmasina ragmen vucuttaki enfeksiyon dahada fazlalsmisti.Biraz daha iyi sukur
Kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 77.1
Bu hafta 75.8
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.68
Eki Görüntüle 2082497
Geçmiş olsun canım bi anda mı zatürre oldular öncesi öksürük falan çünkü bronşit zatürreye çeviriyor müdahale edilmezse, benim oğlum da öksürmeye başladı hemen doktora götürdüm bronşit dedi hava be ilaç kullandık sonra ateş başladı 39-38 civarı oldu dün normale döndü artık 4 gün boyunca devam etti okula göndermedim bi çok arkadaşı da aynı şekilde hastalandı tv de duymuştum zaten bu kış zatürreden korunun diyeGercektende ozur dilerim.bugun burada olmadigim için oğlum.kizim oksuruyordu dün başladı bi anda gece fenalastilar neyse sabah erkenden doktor yolu tutuldu zatürree olmuşlar aksama kadar hava verildi ikisinide.igneler yok o uzman yok bu uzman dolandik durdum araştırma hastanesi ne gittik en son şimdi hava kullanmaya antibiyotik devam astım olma durumu varmış ilerde ikisininde yüzde altmisin üstünde dedi doktor astım ustune bronşit ustune zatürree bir gunde aldığım haberler dünyam başıma yıkılmış gibiyim şuan İstanbul da zatürree salgını varmış ne yazıkki hastaneye gelen her 100 çocuktan 80 zatürree ymis şuan tabi ki tv de onda bunda bir bilgi olmadigi için insanlar mal gibi kalıyor oyle
Yok canım ya almıyor 1 de uyudu gece danaEmzik almiyor mu.benim de büyük oğlan pes ettirdi. Bu Saat olmuş hala oyun peşinde
Alıntılar hep gitti
@Whiteblacklife çok geçmiş olsun evlat başka hasta olunca insan mahvoluyor .
Saolasın inş hep böyle zayıf kalırım
hepfit yürüyüş falan damı yapamıyorsun
@Ytmz keşke benimde olsa o güzel papuclar
@malipina
Kokuyoooomm
CocoChanelmademoiselle kız ben 58 kiloyum ama yağ oranı var ben kas istiyorum
Daha ince belli
Sımsıkı iç bacak 3 4 ay sürer
Canım nasıl oldunYürüyüş yapıyorum canım ama hızlı olmuyor, nefesim yetmiyor kesilip nefes nefese kalıyorum. Bu hafta normal yürüyüşle devam edicem
Mecburumanammmm nilfurmaaaaaa
Gördüğüne sevindim ördek
Canım bence gitmemelisin yani yorulmuşsundur kafanı dinle izne ayrıl ama burada kal ben böyle yoruldum gidiyorum olayında hep zararlı çıkıldığını düşünüyorum hayat senin kilo senin tabi ki saygım sonsuz ama buradaysan demek ki burada olmadan yapamıyorsun bu işi aynı bende öyleyim çünkü yerim biliyorum o yüzden gitme derimNapcam ne etsem bilmiyorum bir girdabın içinde gibiyim bi artıyım Bı eksi sürekli al ver dongusunun içindeyim neler oluyor onu da anlamıyorum ama gereğinden fazla yemek icin cok yoğun bir dusunce geciyor kafamdan sureklı aklım Bı daha diyete başlayacağım zamana kadar ne yesem onu planlıyor his en uzun diyet de bir hafta suruyor sanki o kadar kiloyu ben vermedim artık buraya gelmeye de utanıyorum sizin de enerjinizi dusurmek istemiyorum artık destekleriniz icin hepinize tsk ederim kaptanlarım @Ausencia @MiuLego aksamcılar @masumm @Saraycabegum75 nehirnil111 @eflalım @whıteblacklife aklıma gelmeyenler de affola tum 7. Takım siz olmasanız bu kadarını da başaramazdım Bı sure kilo vermekle ugrasmayacagım kendimi korumaya almak istiyorum cunku zihnim artık cok yorgun burası da sureklı diyet dusuncesi yarattığı icin kendimi toparlayana kadar yazmayacagim hepinize cok cok teşekkür ederim tekrardan herkesı cok seviyorum kendimi toparlayıp geleceğim en kısa zamanda
Kuzum artık
Anladım canım insan bazen öyle hissediyorGözlerim kurbağa gibiydi zor goruyordum bakan bi daha bakıyordu çok rahatsız ediciydi. Hani boksörler dayak yerde gözler şişer ya benimki öyle şişti. Dayak yediğimi düşünen bile olmuştur eminim
Ben isterdim ama kilo oranlarımız denk değil galibaBu hafta için sıkı bir morti lazım bana çok fena esecegim
Katılıyorum!Genel yazmışsınvorones sanki her bağırıp ağlatan anne pislik vicdansız!
Kendi adıma ağlatan bir anne olarak sadece insanım zaman zaman tahammülüm olmuyor ama çok şükür vicdansız ya da pislik değilim
Yok canım ada sende mikemmel anne dolu ortalıkCanim herkes kızıyor cocuguna kim ben kizmiyorum sesimi bile yükseltmem derse yalan söylüyordur....
Çok sağol canımseni bilerek sona bıraktım, buaralar çok sıkılmıştın sanki arayı haketmişsin sen verdiğin kilolara
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepinizi tebrik ederim canımlar
Neyine katılıyorsun tam olarak merak ettim . O mesajda düpedüz alınganlık var. Bulandirma var . Bağırmak vicdansız yapMaz insanı bağırdigi yavrusu korkudan ağlıyorsa onü durdurmuyor daha çok ağlıyor sa. Ki ben üst kattaki kadını anlattm. İşi nereleré getirdinz. Mikemmel anne olmayacaksan bebek yapmicaksın. Allah kullarını o potansiyel de yaratms keşke bağırmayacak kadar . Mükemmel olsam. Olamıyorum! Ama cabaliycam. !!Katılıyorum!
He he canim reklamlari oynuyorlarYok canım ada sende mikemmel anne dolu ortalık
Günaydın kuzum şişkinliğin vardır geçer o gün içindegünaydın kızlarrrr
Allahın izniyle valiz toplandı az sonra evden çıkacağım. akşamki ayran ve turp fena şişirdi beni. kocaman göbek olduneyse geçer yapacak bişi yok. az önce kahvaltıdan önce tartıldım dün yazdığım gibi. 81.9 çıktım. bu da burada dursun akşam da orada tartılırım. bildiririm
@aeben @MiuLego
Günaydın kuzum sen pes etme devam et inşallah bir farkı olacak bir kaç güneGünaydın
ankara sisli ve puslu
saat 10 gibi temizliğe başlayıp
bi kahve keyfi yapmak istiyorum balkonda
bugün de tartıldım 67.0 kilom
düne göre _600 görüldüğü gibi kilo olarak yapısmakta yediğim her lokma
Günaydın Begüşüm çok güzel bir hafta sonu dilerimGünaydın mutlu sağlıklı hafta sonları dilerim
Kardeşim geldianneme gidiyorum yarın donucem nasipse
Gunaydinnnnnn
Gunaydin herkeseeee
Mutlu hafta sonları.. hava coook kapali karanlik gece gibi
Günaydın canimmmm sporda bu hafta sendeymisimGünaydın kuzum şişkinliğin vardır geçer o gün içinde
Günaydın kuzum sen pes etme devam et inşallah bir farkı olacak bir kaç güne
Günaydın Begüşüm çok güzel bir hafta sonu dilerim
Günaydın şekerler
Neyine katılıyorsun tam olarak merak ettim . O mesajda düpedüz alınganlık var. Bulandirma var . Bağırmak vicdansız yapMaz insanı bağırdigi yavrusu korkudan ağlıyorsa onü durdurmuyor daha çok ağlıyor sa. Ki ben üst kattaki kadını anlattm. İşi nereleré getirdinz. Mikemmel anne olmayacaksan bebek yapmicaksın. Allah kullarını o potansiyel de yaratms keşke bağırmayacak kadar . Mükemmel olsam. Olamıyorum! Ama cabaliycam. !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?