Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok iyi gidiyor sana yetismeliyim

Geçmiş olsun canım bi anda mı zatürre oldular öncesi öksürük falan çünkü bronşit zatürreye çeviriyor müdahale edilmezse, benim oğlum da öksürmeye başladı hemen doktora götürdüm bronşit dedi hava be ilaç kullandık sonra ateş başladı 39-38 civarı oldu dün normale döndü artık 4 gün boyunca devam etti okula göndermedim bi çok arkadaşı da aynı şekilde hastalandı tv de duymuştum zaten bu kış zatürreden korunun diye
Allah şifa versin canım

Emzik almiyor mu.benim de büyük oğlan pes ettirdi. Bu Saat olmuş hala oyun peşinde
Yok canım ya almıyor 1 de uyudu gece dana
Dün uykusu çok bozuldu bi türlü tam manasıyla uyuyamamıştı gece de daraldığı için uykuya geçemedi
Ama bi uyumuşuz 4 saat deliksiz 2 aydır buda bir ilk

Yürüyüş yapıyorum canım ama hızlı olmuyor, nefesim yetmiyor kesilip nefes nefese kalıyorum. Bu hafta normal yürüyüşle devam edicem

CocoChanelmademoiselle kuzum ilk göbekli foton nasıl biliyormusun sanki göbeğin üstünde kocaman sivilce çıkmış göbek olmasa o halin bile fitmiş senin benim göbek de ki hormonlu sivilce hala duruyor yalnız harika olmuşsun

@Candysugar süper olmuşsun kesinlikle. 75 lik halinde hiç öyle pofuduk değilmiş üstler yine daha önce sanırım basen var sende o dönem.

anammmm nil furmaaaaaa
Mecburum
Bu arada hedefimi gördüm
Tamam o iş bende

Spor etiketimi de nehirnil111 yapacağım onu da gördüm
Gördüğüne sevindim ördek dün ki sporun nedir söyle hele
Canım bence gitmemelisin yani yorulmuşsundur kafanı dinle izne ayrıl ama burada kal ben böyle yoruldum gidiyorum olayında hep zararlı çıkıldığını düşünüyorum hayat senin kilo senin tabi ki saygım sonsuz ama buradaysan demek ki burada olmadan yapamıyorsun bu işi aynı bende öyleyim çünkü yerim biliyorum o yüzden gitme derimSende hakkını helal et
Akşam sporum 60 dk leslie 3 mile
20 dk egzersiz
100 mekik
@MiuLego nehirnil111
Kuzum artık begum75 ballı çörekciktesin 260 point toplam

Gözlerim kurbağa gibiydi zor goruyordum bakan bi daha bakıyordu çok rahatsız ediciydi. Hani boksörler dayak yerde gözler şişer ya benimki öyle şişti. Dayak yediğimi düşünen bile olmuştur eminim
Anladım canım insan bazen öyle hissediyor
Bu hafta için sıkı bir morti lazım bana çok fena esecegim
Ben isterdim ama kilo oranlarımız denk değil galiba

Katılıyorum!

Neyine katılıyorsun tam olarak merak ettim . O mesajda düpedüz alınganlık var. Bulandirma var . Bağırmak vicdansız yapMaz insanı bağırdigi yavrusu korkudan ağlıyorsa onü durdurmuyor daha çok ağlıyor sa. Ki ben üst kattaki kadını anlattm. İşi nereleré getirdinz. Mikemmel anne olmayacaksan bebek yapmicaksın. Allah kullarını o potansiyel de yaratms keşke bağırmayacak kadar . Mükemmel olsam. Olamıyorum! Ama cabaliycam. !!

Günaydın kuzum şişkinliğin vardır geçer o gün içinde
Günaydın kuzum sen pes etme devam et inşallah bir farkı olacak bir kaç güne
Günaydın mutlu sağlıklı hafta sonları dilerim
Kardeşim geldi anneme gidiyorumyarın donucem nasipse
Günaydın Begüşüm çok güzel bir hafta sonu dilerim

Gunaydin herkeseeee
Mutlu hafta sonları.. hava coook kapali karanlik gece gibi

Günaydın şekerler

Varones biz anladik aslinda seni sen ust kattakinden bahsettin ama kullandigin kelimeler biraz buyuk konusmaya giriyor onu farketmiyosun :)
Mukemmel olmiycaksan bebek yapmiycaksin gibi.
Evliliklerde en bastan mukemmel basliyor ama sonra neler neler oluyor.
Evlatta aynisi.
Allah hepimize kolaylik versin insan gibi evlatlar yetistirmeyi nasip etsin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…