Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir anda oldu ne yazıkki bir gecede doktor farketmeniz mümkün degil dedi zaten değişik bi zatürree direk mikrop olarak giriyormuş vücuda öyle bir halt

Ay teşekkür ettim :)
Evet ben de basen hep var ya hala var
Ama seviyorum benn
Birazda kaslansam tamam
Ben dümdüz karin ve kasini istiyorum

Eşimin kuzeni cagurdi yemeğe gitmeyi çok istiyorum amaa eşimle kavga ettim küsüm gelmicem dedim . ama çok gitmek istiyorum ama
2 gündür konuşmuyorum ama kıza gelicemdde dedim ben onlari cagirmistim çok güzel sekilded e agirladim şimdi kız cagurdi gitmesem de olmaz . Ama eşimle konuşmuyorum oradada kalicaz insanlarda yansıtmak istemiyorum siz napardiniz

Gidersem yansitmam asla eve dönünce kaprise devam ederim genelde

Huuu Huuu tam olarak 72.0 kiloyum bacilar ...
Amaninn benim bisiler yapmam lazimmm. .Ama şu an o kadar açım ki gene ekmek bol bol yicem galibaaaa
Hoşgeldin canım verirsin inşallah ekmek tam tahıllı falan yemeye çalış derim
Günaydın canimmmm sporda bu hafta sendeymisim
Evet kuzum yine beraberiz ekledim ki
Günaydın canım
Günaydın birakayim kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 58
Bu hafta 54.8
Daha aşağı ama iki gecedir doğru düzgün uyumadim ama olsun 54.8 fena değil 55 sinirimdi ondan aşağı
Günaydın canım nasıl bu kadar rakam verdin kaçırdım mı bir şeyleri hayırdır

Ay teşekkür ettim :)
Evet ben de basen hep var ya hala var
Ama seviyorum benn
Birazda kaslansam tamam
Ben dümdüz karin ve kasini istiyorum
Dümdüz karını bende özledim türkan. Keşke olsa bakalım pilates ne yapacak. Hamile kalmadan önce yapmıştım o zaman göbek yoktu tabi.

sagol eflalim ay evet yaa benim gobekle ilgili bi sorunum var anlayamadigim.aşAğıya düşük gibi duruyo gobek.yani sımsıkı içe gömülü bi gobek degil.vucut yapisiyla alakali herhalde.igrenc bi gobekti zannetmiyorum senin oyle olacagini o sacma gobek dunyada bana ozguydu bence

Git canım sakın onlara yansıtma eve gelince devam edersin tribine

Yok kuzum ya şu an göbegim berbat benim alt karın iğrenç duruyor sarkık böğğ diyorum görünce

Canim sen ağırlıklı olarak hangi sporu yapiyorsun cardio mu leslie mi ip atlamami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…