Teşekkürler ederim portim sagolRabbim tez zamanda şifalar versin vayt. . Ahh çocuklar hasta olmasın Allahım nolur
Sağol begusum amin balim aminWayt çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin
Amin canımWhiteblacklife kuzum cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifanizi versin inşallah
Bir anda oldu ne yazıkki bir gecede doktor farketmeniz mümkün degil dedi zaten değişik bi zatürree direk mikrop olarak giriyormuş vücuda öyle bir haltGeçmiş olsun canım bi anda mı zatürre oldular öncesi öksürük falan çünkü bronşit zatürreye çeviriyor müdahale edilmezse, benim oğlum da öksürmeye başladı hemen doktora götürdüm bronşit dedi hava be ilaç kullandık sonra ateş başladı 39-38 civarı oldu dün normale döndü artık 4 gün boyunca devam etti okula göndermedim bi çok arkadaşı da aynı şekilde hastalandı tv de duymuştum zaten bu kış zatürreden korunun diye
Allah şifa versin canım
CocoChanelmademoiselle kuzum ilk göbekli foton nasıl biliyormusun sanki göbeğin üstünde kocaman sivilce çıkmış göbek olmasa o halin bile fitmiş senin benim göbek de ki hormonlu sivilce hala duruyor yalnız harika olmuşsun
S Sguat girls süper olmuşsun kesinlikle. 75 lik halinde hiç öyle pofuduk değilmiş üstler yine daha önce sanırım basen var sende o dönem.
Yürüyüş yapıyorum canım ama hızlı olmuyor, nefesim yetmiyor kesilip nefes nefese kalıyorum. Bu hafta normal yürüyüşle devam edicem
Gidersem yansitmam asla eve dönünce kaprise devam ederim geneldeEşimin kuzeni cagurdi yemeğe gitmeyi çok istiyorum amaa eşimle kavga ettim küsüm gelmicem dedim .ama çok gitmek istiyorum ama
2 gündür konuşmuyorum ama kıza gelicemdde dedim ben onlari cagirmistim çok güzel sekilded e agirladim şimdi kız cagurdi gitmesem de olmaz . Ama eşimle konuşmuyorum oradada kalicaz insanlarda yansıtmak istemiyorum siz napardiniz
Hoşgeldin canım verirsin inşallah ekmek tam tahıllı falan yemeye çalış derimHuuu Huuutam olarak 72.0 kiloyum bacilar ...
Amaninn benim bisiler yapmam lazimmm. .Ama şu an o kadar açım ki gene ekmek bol bol yicem galibaaaa
Evet kuzum yine beraberiz ekledim kiGünaydın canimmmm sporda bu hafta sendeymisim
Günaydın canımGunaydin
Günaydın canım nasıl bu kadar rakam verdin kaçırdım mı bir şeyleri hayırdırGünaydın birakayim kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 58
Bu hafta 54.8
Daha aşağı ama iki gecedir doğru düzgün uyumadim ama olsun 54.8 fena değil 55 sinirimdi ondan aşağı
Neyine katılıyorsun tam olarak merak ettim . O mesajda düpedüz alınganlık var. Bulandirma var . Bağırmak vicdansız yapMaz insanı bağırdigi yavrusu korkudan ağlıyorsa onü durdurmuyor daha çok ağlıyor sa. Ki ben üst kattaki kadını anlattm. İşi nereleré getirdinz. Mikemmel anne olmayacaksan bebek yapmicaksın. Allah kullarını o potansiyel de yaratms keşke bağırmayacak kadar . Mükemmel olsam. Olamıyorum! Ama cabaliycam. !!
Ne oldu canım geçmişi okuyamadım daha. Hastamısın ?Sağol begusum amin balim amin
Ay kim zatürre oldu çocuklar mı?Bir anda oldu ne yazıkki bir gecede doktor farketmeniz mümkün degil dedi zaten değişik bi zatürree direk mikrop olarak giriyormuş vücuda öyle bir halt
Dümdüz karını bende özledim türkan. Keşke olsa bakalım pilates ne yapacak. Hamile kalmadan önce yapmıştım o zaman göbek yoktu tabi.Ay teşekkür ettim :)
Evet ben de basen hep var ya hala var
Ama seviyorum benn
Birazda kaslansam tamam
Ben dümdüz karin ve kasini istiyorum
CocoChanelmademoiselle kuzum ilk göbekli foton nasıl biliyormusun sanki göbeğin üstünde kocaman sivilce çıkmış göbek olmasa o halin bile fitmiş senin benim göbek de ki hormonlu sivilce hala duruyor yalnız harika olmuşsun
S Sguat girls süper olmuşsun kesinlikle. 75 lik halinde hiç öyle pofuduk değilmiş üstler yine daha önce sanırım basen var sende o dönem.
Git canım sakın onlara yansıtma eve gelince devam edersin tribineEşimin kuzeni cagurdi yemeğe gitmeyi çok istiyorum amaa eşimle kavga ettim küsüm gelmicem dedim .ama çok gitmek istiyorum ama
2 gündür konuşmuyorum ama kıza gelicemdde dedim ben onlari cagirmistim çok güzel sekilded e agirladim şimdi kız cagurdi gitmesem de olmaz . Ama eşimle konuşmuyorum oradada kalicaz insanlarda yansıtmak istemiyorum siz napardiniz
Yok kuzum ya şu an göbegim berbat benim alt karın iğrenç duruyor sarkık böğğ diyorum görüncesagol eflalim ay evet yaa benim gobekle ilgili bi sorunum var anlayamadigim.aşAğıya düşük gibi duruyo gobek.yani sımsıkı içe gömülü bi gobek degil.vucut yapisiyla alakali herhalde.igrenc bi gobekti zannetmiyorum senin oyle olacagini o sacma gobek dunyada bana ozguydu bence
Canim sen ağırlıklı olarak hangi sporu yapiyorsun cardio mu leslie mi ip atlamamiAlıntılar hep gitti
Whiteblacklife çok geçmiş olsun evlat başka hasta olunca insan mahvoluyor .
Saolasın inş hep böyle zayıf kalırım
@hepfit yürüyüş falan damı yapamıyorsun
@Ytmz keşke benimde olsa o güzel papuclar
@malipina
Kokuyoooomm
CocoChanelmademoiselle kız ben 58 kiloyum ama yağ oranı var ben kas istiyorum
Daha ince belli
Sımsıkı iç bacak 3 4 ay sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?