Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok haklısın. ben bu işten vaz mı geçsem ya. Mutsuzm ben . 2 çocuk annesi tombak geziyim ya

Bana da hedef koyalim mium. Cuma bildirim yapiyim sonra belirleyelim olur mu ki . Yarış severim iyi olur

onların ihraç olma sebepleri başka canım soruyu nerden bulup çalıyorlarsa onlara hizmet ediyorlardı o yüzden ihraç olmalarına üzülmüyorum...

ihraç et et bitiremeidler yaw neyse daha fazla yazmayım siyasete girmesin konuda
sadece , danışıklı dövüştü , dövüş bozuldu

ay banuuu kusura bakma saftirik diyesim geldi yaaaa enişteye , sana dediği lafa bak .... cidden tilki bi adam konuşmaz böyle ... demek harbi saflık var . ne mutlu sana

Pazartsi fena başladı

Sanırım bizim kurumdan ihraç haberleri var

Haklarında , hakkınızda hayırlısı olsun miu.

LEvel 2yaptim deget 40yaşa fazla
Ama ben.basladigim işi birakamam

bende 2 tamamdı da , level 3

Kaptanim dünkü menunde sonra akşam kaçırdım üzgünüm

kabak yoğurt günü kapatırsan , akşam mutfağa gireceğini yazmıştım sana

Tahammüller mi azaldı saygı mı karekterler mi bozuldu nedir bu kadar boşanmaya sebep Rabbim iyi etsin herkesi

yani bu evliliği biliyorum , arkadaşımın şımarıklığı sadece ... sıkılmış ... her gece bungge jumping yapıp , türlü türlü partilere katılıyoruz çünkü hepimiz ya .... 18 sene evlilik ... sıkılmış adamdan ... işinde gücünde ..kendi de biliyor zaten kötüleyemiyor eşini ama öyle akşam olup tv başında ev arkadaşı gibi film izlemekten sıkılmışmış

ay banuuu kusura bakma saftirik diyesim geldi yaaaa enişteye , sana dediği lafa bak .... cidden tilki bi adam konuşmaz böyle ... demek harbi saflık var . ne mutlu sana

yaaa saf mı , patavatsızmı ne dersen deee

arkadaşın içinde ne desem bilmedimmm
bazen bende hissetmiyor degilim, yani benim saplatılarım takıntılarım var
ondan kaynaklı

o konuda bende çok beceriksizim kuzum,hangi nerden ölçülür bilmiyorum
Bir yardım eli uzatan çıkar belki

Heyecan katmak bizim elimizde yani dediğin gibi hepimiz öyle sürekli maceradan maceraya atlamıyoruz hepimiz evimize gidip tv karşısında meyve soyup yiyoruz Monotonluğu bile güzel aşk olunca Film izlemek ne keyiflidir ya yanına yenen cipslerle falan filanDiğer türlü tabi ki bizim elimizde puzzle alıyorum atıyorum puzzle yapıyoruz bol bol kitap okumaya çalışıyorum tavlamız bile var okey oluyor arkadaşlarla toplanıp oynarız. Hafta sonları gezi yapar insan bir yere gitmek hava almak hepsi onların elinde sürekli aynı düzeni yaşamak zorunda değiller ki boşanmak kolay iş ama yuva yapmak zor yani kısa süreli kaçamak bir tatil bile iyi gelecektir onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…