Bir de doğru ölçüm şekli nedir ben pek ölçmedim deKalçam var gibi ya gögüsler ufakta
Kesinlikle hayir gunlere bolerdim derdim neydi esim gulup duruyor o daha fenaAnammm misafir için detaylı temizlik yapıp sonra iptal edilmesi çok gıcık
Cok haklısın.
sporu merak ediyorum
ne kadar sağlıklı menü kuzucum
ve spor da harika
spor yapılmış şükür olsun
spora da
vero bu menüler olmaz ama
niyet etmiş olsan farklı olur kuzum
hadi sabah patates yedin yuymurtalı kaşarın ne işi var
hadi ki akşam çok tavuk yedin ki yanında burada yazmayan da patates varmış fanta nın ne işi var kel alaka.. bunu canım istedi açtım diyerek de açıklayamazsın.. fanta içmek nedir yahu??? bedenine bu kötülüğü yapma yani1
cıs la donatılmış kötü menü
ece sen yaparsın o level 2 mi korkutacak seni la
Bana da hedef koyalim mium. Cuma bildirim yapiyim sonra belirleyelim olur mu ki . Yarış severim iyi olurHEDEFLERİ HATIRLAYALIM HAFTA BAŞINDA
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
29 ARALIK HEDEFLERİ
Nevreste (62.2)
matematik61 (68.3)
Antepia27 (98.2)
malipina (93.2)
Shut Up (74.2)
YaKaMoZz-z (68.5)
Ytmz (67)
Makbule007 (59.9)
ecemavi (65.8)
ada81 (69.9)
Masumm (66.5)
Nefs (53.5)
Saydin78 (63.3)
Ahu060812 (69.5)
eflalim (62.3)
Sarayca (61)
60kiloyum (81)
ErSeSi (67)
deynepnaz (63.2)
cakil80 (86.9)
Leeshinmee (71.8)
hepfit (58.3)
nehirnil111 (52)
begum75 (57.5)
igdedali (56)
Portakal Sulu Ordek (52.1)
CocoChanelmademoiselle (53)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 67)
onların ihraç olma sebepleri başka canım soruyu nerden bulup çalıyorlarsa onlara hizmet ediyorlardı o yüzden ihraç olmalarına üzülmüyorum...
aynı bennn ay geberiyorum ausssss
kaç kahveee içerim bilmiyorumm bernaaa
olmaz bugün akşam
sorma ya tam sinir zıplatmalıkk
benimkinin meşhur anıları var askerde sevgilisi ile beleşten konuştugnu sanıp
tee 2002 yılında 1500 telefon parası ödemek gibisaatlerce konuşup güldük olaya diyor mal yaaa aşk bu dedim diyor birde gelmiş
valla süzme mal ya, benimd euykum kaçınca uyuyamıyorum bir daha çok pis huyum
Pazartsi fena başladı
Sanırım bizim kurumdan ihraç haberleri var
LEvel 2yaptim deget 40yaşa fazla
Ama ben.basladigim işi birakamam
Kaptanim dünkü menunde sonra akşam kaçırdım üzgünüm
Ben bissuru mesaj yazdım bası gelmis sadece Soyle bi karar aldım kızlar yasaksız sekilde kontrollü ilerlemeye calısacagım kilo sımdılerde Önemli degil almayayım da boyle kalsın onu istiyorum sımdılerde amacım bu yeme ataklarını gecırmemek @eflalimNare83 Ausencia nehirnil111 yazmışsınız canlarım sagolun cok daha iyiyim cok sukur
Tahammüller mi azaldı saygı mıkarekterler mi bozuldu nedir bu kadar boşanmaya sebep Rabbim iyi etsin herkesi
evet bencede siyasete dönmesin farklı düşüncelerdeyiz kesinlikle katılmıyorum ...
ihraç et et bitiremeidler yaw neyse daha fazla yazmayım siyasete girmesin konuda
sadece , danışıklı dövüştü , dövüş bozuldu
İnşallah balım cuma günü gideceğiz doktora i karar verecek ama öksürük krizleri azaldı bu bile yetiyor suanEvetttt Waytim iyisiniz demii.
Ohh şükür daha da iyi olacaklar merak etme.
ay banuuu kusura bakma saftirik diyesim geldi yaaaa enişteye , sana dediği lafa bak .... cidden tilki bi adam konuşmaz böyle ... demek harbi saflık var . ne mutlu sana
Haklarında , hakkınızda hayırlısı olsun miu.
bende 2 tamamdı da , level 3
kabak yoğurt günü kapatırsan , akşam mutfağa gireceğini yazmıştım sana
yani bu evliliği biliyorum , arkadaşımın şımarıklığı sadece ... sıkılmış ... her gece bungge jumping yapıp , türlü türlü partilere katılıyoruz çünkü hepimiz ya .... 18 sene evlilik ... sıkılmış adamdan ... işinde gücünde ..kendi de biliyor zaten kötüleyemiyor eşini ama öyle akşam olup tv başında ev arkadaşı gibi film izlemekten sıkılmışmış
Hala geçmidimi vaytımİnşallah balım cuma günü gideceğiz doktora i karar verecek ama öksürük krizleri azaldı bu bile yetiyor suan
geçmiş olsun ablacımHala geçmidimi vaytım.
Bizim evde revire döndü
Oooo haberlerini bekliyorumBugün şimdi işlerimi hallettikten sonra diyetisyen e gidicem inşallah
rüzgar gibi geçti gittiBegüm nasıl geçti cnm hafta sonu ?
güzel vakit geçirdin mi kardeşinle
Bir yardım eli uzatan çıkar belkio konuda bende çok beceriksizim kuzum,hangi nerden ölçülür bilmiyorum
ay banuuu kusura bakma saftirik diyesim geldi yaaaa enişteye , sana dediği lafa bak .... cidden tilki bi adam konuşmaz böyle ... demek harbi saflık var . ne mutlu sana
Haklarında , hakkınızda hayırlısı olsun miu.
bende 2 tamamdı da , level 3
kabak yoğurt günü kapatırsan , akşam mutfağa gireceğini yazmıştım sana
yani bu evliliği biliyorum , arkadaşımın şımarıklığı sadece ... sıkılmış ... her gece bungge jumping yapıp , türlü türlü partilere katılıyoruz çünkü hepimiz ya .... 18 sene evlilik ... sıkılmış adamdan ... işinde gücünde ..kendi de biliyor zaten kötüleyemiyor eşini ama öyle akşam olup tv başında ev arkadaşı gibi film izlemekten sıkılmışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?