Geçmiş olsun canım havalardan hemen etkileniyor yavrucaklarevdekileri gönderdim kızımın sanki hafif bi ateşi vardı aklım kaldı göndermeyecektim ağladı gidecem diye öğretmeniyle konuştum ateşini ölçüp bilgi verecek bana ... yükselirse artık eşimin iş yeri yakın kreşe hemen gider alır getirir eve....
ayy yok ya ben anlamadım bundanda
ada çok geçmiş olsun,inşallah yakalanmadan atlatır kızınevdekileri gönderdim kızımın sanki hafif bi ateşi vardı aklım kaldı göndermeyecektim ağladı gidecem diye öğretmeniyle konuştum ateşini ölçüp bilgi verecek bana ... yükselirse artık eşimin iş yeri yakın kreşe hemen gider alır getirir eve....
Kalça ölçüsü en kalın yeri alarak ölçülüyormuş ben baseni mi ölçüyordum kalça diye basenle kalça arasındaki fark nedir yandı devrelerayy yok ya ben anlamadım bundanda
basen nere kalça nere
eflal gelsede ölçse hepimizi
sağol canım evet hemen etkileniyorlar ...Geçmiş olsun canım havalardan hemen etkileniyor yavrucaklar
sağol canım burada havalar çook güzel ama yağmur pek yağmadı için temizlenmiyor hava sanırım yoksa ılık güzel bir hava var....mikroplar havada uçuşuyor öksürük de vardı sabah elmakabuğu limon bal zencefil yaptım verdim biraz iyi geldi gibi...ada çok geçmiş olsun,inşallah yakalanmadan atlatır kızın
havalar çok soğuk büyüklerçarpılıyor minikler ne yapsın
rüzgar gibi geçti gitti,kısaydı ama güzeldi ,doyamasakta hasretliğimiz gitti diyeyim
sen ne yaptın hafta sonu? geçmişe bakamadım ama yoğun ve yorgunsun sanırım
evdekileri gönderdim kızımın sanki hafif bi ateşi vardı aklım kaldı göndermeyecektim ağladı gidecem diye öğretmeniyle konuştum ateşini ölçüp bilgi verecek bana ... yükselirse artık eşimin iş yeri yakın kreşe hemen gider alır getirir eve....
onu evde tutamıyoruz ki ona kalsa hafta sonuda gitmek istiyor okula
ay cnm dün gece eşim geç geldi
benimde uykum kaçtı bir daha uyku tutmadı perişanım bugün
gözlerim kapnıyor şuan başım agrıyor
ada gitme istegi varkeh iyi yapmışsın göndermekle canım
ayy masum bende ruh gibiyim,parmağımı kaldıracak halim yok gibi
ay cnm dün gece eşim geç geldi
benimde uykum kaçtı bir daha uyku tutmadı perişanım bugün
gözlerim kapnıyor şuan başım agrıyor
ada gitme istegi varkeh iyi yapmışsın göndermekle canım
Canım sanırımMerhaba Kızlar şimdiden menü paylaşayım dışına çıkmayım diye :)
@MiuLego
Kahvaltı öncesi
3 gün kurusu sıcak suyun içerisine koyup bekletip yedim
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
5-6 dilim kaşar
6 dilim hindi füme
Ara 13:15
Bir avuç fıstık kabuklu
2 mandalina
Akşam 17 de yicem
2 kapaktan yoğurtlu kabak
Sporumu da yaptımnehirnil111
Leslie 3 : 42 dk son 3 dk oğlum kucağımda olduğu için yapamadım :)
Su 2,5 lt oldu şimdi 3.5-4 lt olur gün sonuna kadar
benim oğlum ilk okula başladığında hiç sevmedi okulu zamanla alışır ortaokulda alışır lisede alışır diye diye avuttum kendimi,lise son oldu hala sevmiyoonu evde tutamıyoruz ki ona kalsa hafta sonuda gitmek istiyor okula
Yaaa öylemi bilmiyordum niye geçtim peki
hayır bendede yok
1.oldun galibaYaaa öylemi bilmiyordum niye geçtim peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?