Yok kız sendeydim listede de vardım
hahahahbenim oğlum ilk okula başladığında hiç sevmedi okulu zamanla alışır ortaokulda alışır lisede alışır diye diye avuttum kendimi,lise son oldu hala sevmiyo
istikrarlı çocuk ama
hayır bendede yok
sanırım miu saf dışı bıraktı
Geçen hafta spor yapmadıysan hiç kaptan çıkıyor canım spor yapmak istemiyorsun gibi algılıyordurSondan birincilikse evet olabilir
Spora ara verdiğini düşünüp bu hafta eklememiştir normalde bendeydin evet kuzum ama geçen hafta hiç yoksa sporun bu hafta da yapmayacaksın diye eklenmemişsindirNehirdeydim ben bi kaç kez etiketledi hatta ama çocuk hasta olduğu dönemde yapamamıştım
ok o zaman atılmışım guruptanGeçen hafta spor yapmadıysan hiç kaptan çıkıyor canım spor yapmak istemiyorsun gibi algılıyordur
Evet geçen hafta hiç yoktu anladım canımSpora ara verdiğini düşünüp bu hafta eklememiştir normalde bendeydin evet kuzum ama geçen hafta hiç yoksa sporun bu hafta da yapmayacaksın diye eklenmemişsindir
UnutulmakYaKaMoZz-z canım geçen hafta 2 gün sporun varmış bence unutulmuşsun sen bu hafta bana ekleriz büyük ihtimal sen not et kaptan gelince ekle derse eklerim hemen
Canım yoğunluktan unutmuştur bize bile oluyor atlanmıştır yaniUnutulmak
Tamam o zamanCanım yoğunluktan unutmuştur bize bile oluyor atlanmıştır yani
İlişkom 1-2-3 ü ölç resimdeki gibi doğru
Omuzları eşime aldırmam gerekir ama diğerlerini alırım kaptanım anlaşıldı çok sağolİlişkom 1-2-3 ü ölç resimdeki gibi doğru
Sonra üst bacak ölçülerini al tam popo kıvrımı bitiminden 3 parmak falan aşağısı
Alt bacak ölçünü ol dizin 4 parmak altondan
Bir de omuz genişliğini ölç omsuzunun en geniş kısmından gögüs ve sırttan dolanacak şekilde iki omzunu da alacak şekilde :)
Nasıl tarif etsem kiSütyen ölçüsünü favorilerime eklemişim ama kalça bulamadımgögüs ve bel olayını anladım onda okey Nego koca kalçamı nasıl ölçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?